oyyy oyy sılacıımmm cahil iştee yaa bırakk boşverr!!!:umursamaz:girmicektim öyle muhabbetede napayim annemde shok oldu kiz diklenince,kös kös bakmak olmaz dedim..bende dicemi dedim..tamam bende cok erken hamile kaldim,ama benim meslegim elimde...maddi ve manevi özgürüm,kimseye borcum harcim,eyvallahim yok cok sükür..ona bunu dedigimde, beni ilgilendirmez dedi hanim efendi :roflol:
anasi ona bi daire vermisde,onun icini düzmüslerde bilmem ne..dedim ev düzmek kolay, daire hediye almakda kolay..yiyorsa calis cabala kendin al dedim.. babam yapmis zamaninda ben niye yapimki diyor..iyi dedim,simdilik güllük gülistanlik yasa kaynananla..ama yarin birgün görürüm seni dedim artik napim..akli sira almanyada dogurcak cocugunu,cocuk parasini falan almak icin..ama bende aha buraya yaziyorum,cocugun burda dogdunu göreyim gidip sikayet edicem gereken yerlere.. biz enayimiyiz canim sabahin köründe ise git gel..bu hanim türkiyede zevki sefasini sürsün+burdan para alsin her ay.. vardi öyleee Çok üzgünüm çoook
:dilcikar: :1closedeyes:
canım zaten hergün iniyoruz bisiklet sürmeye ama bugün iki kez indim artık çokta yoruldum..oğlun sevinmiştir destinacım bak ne güzel olmuş
girmicektim öyle muhabbetede napayim annemde shok oldu kiz diklenince,kös kös bakmak olmaz dedim..bende dicemi dedim..tamam bende cok erken hamile kaldim,ama benim meslegim elimde...maddi ve manevi özgürüm,kimseye borcum harcim,eyvallahim yok cok sükür..ona bunu dedigimde, beni ilgilendirmez dedi hanim efendi :roflol:
anasi ona bi daire vermisde,onun icini düzmüslerde bilmem ne..dedim ev düzmek kolay, daire hediye almakda kolay..yiyorsa calis cabala kendin al dedim.. babam yapmis zamaninda ben niye yapimki diyor..iyi dedim,simdilik güllük gülistanlik yasa kaynananla..ama yarin birgün görürüm seni dedim artik napim..akli sira almanyada dogurcak cocugunu,cocuk parasini falan almak icin..ama bende aha buraya yaziyorum,cocugun burda dogdunu göreyim gidip sikayet edicem gereken yerlere.. biz enayimiyiz canim sabahin köründe ise git gel..bu hanim türkiyede zevki sefasini sürsün+burdan para alsin her ay.. vardi öyleee Çok üzgünüm çoook
oyyy oyy sılacıımmm cahil iştee yaa bırakk boşverr!!!:umursamaz:
girmicektim öyle muhabbetede napayim annemde shok oldu kiz diklenince,kös kös bakmak olmaz dedim..bende dicemi dedim..tamam bende cok erken hamile kaldim,ama benim meslegim elimde...maddi ve manevi özgürüm,kimseye borcum harcim,eyvallahim yok cok sükür..ona bunu dedigimde, beni ilgilendirmez dedi hanim efendi :roflol:
hehe.. zaten banane,de isin icinde annem olunca duramadim :jeyyar:
sst kizlar birsey sorcam..kendisi her halti yiyen,her hatayi yapan ama yinede baska insanlara ayni konuda dil uzatana ne denir ?? CADIARZU
cahil cesur olurmuş sılacım
para adamı bazen böyle saçma sapan konuşturur
cahil deyip bidaha semtine uğrama bence
konuştuğum insan bana bişeyler katmadıktan sonra boş laf boş tantana
haksız parada kimseye yaramaz zaten
iki yüzlüüüü,şıllıkk,fahişee ruhluuu,şeref özürlüüüü....daha çok şeyy var da sansürr yerimmm!!!!:icecream:
kaşar denebilir yüzüne şeetmişler denir
yüzsüz olabiler daha bissürü küfür argo bulabilirizde rtük izin vermiyokötükedihüso
iki yüzlüüüü,şıllıkk,fahişee ruhluuu,şeref özürlüüüü....daha çok şeyy var da sansürr yerimmm!!!!:icecream:
aynen öyle ablam..aman bide konustugum kisi zengin olsa :roflol:
türkiyede allahin daginda bi daire vermisler buna..evin resimlerini falan gördüm..dandik bi yer..yani tas patlasin 3-4 bin euroluk daire..kücümsedigimden degil..ama burda oturup anneme bana hava atmanin anlami yok :roflol:
neyseeeeee cokta tin yani -tatlicadiarzu-
vallaa süperr üretirimm zatiii sinirliyimmm!!!dıııııtkötükedihüso dıııııııt kötükedihüso nen olum valla geliyo soldan soldan
garular:jeyyar:
nee varr laa kızoğlann kızzzz!!!!:lepi:garular:jeyyar:
iyi akşammlarrrr kızlarrrrrrr!!!!!!opuyorumnanaktan
gündüz uğrayamadımmm!!
tatsızım bu aralarr!!!!
ben dedım cemrem:hulya::çok üzgünüm:senağlamacemre diyede biri vardı heral:mymeka:
tam geldım msj attım sen yazdın :asigim:s
e
l
a
m
benn pek iyi değilimmm!!!:a015:
tadım yok bu ara!!
kızz iyii oyun işi gücü ama benim stresimden etkileniyor sanırım!
biraz da grip gibiii uğraşıyorumm işte!gamyoncuiremsu
senin kız nasıll??:ecrin_bebek:
tartışş bacımm hanımefendilik sökmiii bu devirde!!!!:1no2:
neyse dizimm başladı benimm!!!
canım ailemm izlemiyon muu???:sm_confused:
vallaa süperr üretirimm zatiii sinirliyimmm!!!
bu konularda gazz vermeyinnn baaaa!!!:roflol:
boşverr bacımm ananın yanında kalll!!a.sgavirlara kurban olsun bazi avratlar :icecream:
ayyy benimde türkiyede yasayasim geliyor bazen..söyle güzel evleri görüyorum..masallah dekorlar vs. süper seyler var..ama su kaynanayla ayni sehirde olma duygusu,anamlardan uzakta kalma korkusu bide alisamama korkusu bana hata edersin diyor yaa :çok üzgünüm:
nee varr laa kızoğlann kızzzz!!!!:lepi:
noldu demıycem okudum -tatlicadiarzu-
ben dedım cemrem:hulya:
tam geldım msj attım sen yazdın :asigim:
stres yapma yaşlanıyon kırış kırış oluyon
sacların dökulup cıldım kırış kırış oluyo
haa bunları duydun sımdık stres yap bakımkaydirigubbakcemile3
hanımefendıyım her zmn :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?