hemen döfem ben onuuu:mymeka:patron yeğeni
döf onu :sinifsinif:
bu aksam köye gdııy patron
zemuszemuszemuszemus
artık durmadan kk dayım
o gelınce ben gtcem salı gelcek sanırım
annemı cok özledım arıycam nasıl sevıncek kımbılır
iyidir kızlar nolsun kafa dağıtmaya çalışıyom bir iki ay sonra işimin başına dönücem birazmorelim olur belki ev üstüme üstüme geliyor :çok üzgünüm:
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz: nerdesın nan sen
ben bebek değilim apla oldum :ecrin_bebek:sigaramı kıjjıım bebkler sigara içmes kiilmaz:
efet aynen iş yapmıcam,birasdan kalkıp azcık su ısıtçam,eski usul dökme suula saçlarımı yıkıciimzemuszemus
hanım ağaya bakhihoyyt açılın ben geldim..,
kıs böcük üzülme yıfrım parasızlık herkeşin ortak sorunuuu
neye civab yazmadım nan mafoldumbenlady sende bı bana cvp verme:sinifsinif:tmm mı
sigaramı içtin alsana:mymeka::mymeka::mymeka:Çok üzgünüm çoook
çekmek lazım kulaklarını bu öğrencilerinn
neen yaramazlık yapiyiler
seni güldiyilerr:mymeka:
alamazlar sertifike neyimmmlmaz: lmaz: lmaz:
:roflol::roflol:
böcüğün kini döferken seninkinide aradan çıkarıyım istersennÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoookbu hafta yoğun başladı yoğun devam ediyii:gitme:
arada yazmazsamm bilinki harıl harıl çalışiimm:hulya::hulya:
patronn tepemde demektirr:gitme:
canım benim..her daim yanındayız gülümmmŞeniz:1hug:iyidir kızlar nolsun kafa dağıtmaya çalışıyom bir iki ay sonra işimin başına dönücem birazmorelim olur belki ev üstüme üstüme geliyor :çok üzgünüm:
tebii çiftlikteki güllüye rakip oldum...o hanımağa olurada ben olmammııııızemuszemushanım ağaya bak
h geldin kedim
burdayım cnm gizli moddayımcitosum nerde yaf,ben niye görmiyom:ecrin_bebek:
kafanı dağıt canımm moralin hep iyi olsun:gitme:
:1hug:iyiki varsınız cnm sizlerle konuştukça rahatlıyomböcüğün kini döferken seninkinide aradan çıkarıyım istersennÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
canım benim..her daim yanındayız gülümmmŞeniz:1hug:
gördüm eltim saolasıınŞenizhoş buldum canımm..sna akşam resim göndertim aldın mıalkisalkisalkis
çok fena döfer eltim valla eline düşerse görür oo:mymeka:patron yeğeni
döf onu :sinifsinif:
tmm ,kendim için fazla yimiyom zate,senin için yirim bendecokacimcoookgüne gitceksin dimiiii:lepi:
benim içinde ye pastalardanncokacimcoook
a:
iyidir kızlar nolsun kafa dağıtmaya çalışıyom bir iki ay sonra işimin başına dönücem birazmorelim olur belki ev üstüme üstüme geliyor :çok üzgünüm:
patron gelinceye kader işe dokunmak yokkk:lepi::lepi::lepi::lepi:
annecin asıl sevinirŞeniz:asigim:
burnunda tütüyorsundurr:asigim:
:hulya::hulya::hulya::hulya:
tebii çiftlikteki güllüye rakip oldum...o hanımağa olurada ben olmammııııızemuszemus
tebii çiftlikteki güllüye rakip oldum...o hanımağa olurada ben olmammııııızemuszemus
:sm_confused:
neye civab yazmadım nan mafoldumben
parayla ilgili bişiye civab veremem
bizde ayde dertten müzdaribiz
kocem maaş alamii oturup ağlii
işyerinde habire bişiler imzalatmaya çalışiiler ama imzalamii
iş bulamiii
tek basıma ev gecindiriyom
sabır Allah bi yerden vericek :Saruboceq:
]
saçlarımı yıkamak için su ısıtam,medeniyetten uzak olcek ama ,günde en güsel olmamlasımzemuszemus
amin roşum dua edinde biran önce toparlınıp tekrar anne oluyum inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:ooy citosum bende diyom nerde bu hatun,
en iyisi cnm benim kafanı dağıtırsın,evde yanlız kalınca zor olur atlatman hakkında hayırlısı olsun,:Saruboceq:Şeniz
ewet cnm kocikimle market işletiyorduk ben hamile kalınca bıraktımçalışıcak mısın çitosum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?