Cesur ve Güzeller

derin nan sen ruyanda eşini mı gordum baska adamı mı:bbo:

savruk olan erkekler oluyo maalesef

zıkım iç:mymeka: bırak nan ıcmesene
ben hiç aşık olmuyom
cunku fılm dizi ızlemıyom
ama futbolculardan asık oldum oluyo yanı beğendım
duymasın benım usak maçada götrmez kaydirigubbakcemile3

şeker h geldın

derin nan sen ruyanda eşini mı gordum baska adamı mı:bbo:

savruk olan erkekler oluyo maalesef

eşimiii başkaa karıyııı öperkenee gördümmmm!!!!:mymeka:
ben deee onuuu bi güzell hakladımm:mymeka: hırsımıı alamamışımmm bıraktımm adamıı kendimee deee yeniii sevgiliii yaptımmm vurdumm kıçınaa tekmeyiii!!!:mymeka:
rüyamda bileemmm çokkk fenayyımmm yıktımm yaktımm lennn bütünn gemileriii!!!:roflol:

hoşbuldum kızlar diğer arkadşalarımada merhaba böcüğüm hayrola maaşını hala alamadınmı

bizimde büyük bi iş var bakalım inşallah olurda yılbaşında iyi bi zam alırız :Saruboceq:

yoksam evlenince geçinmek zor olacak

çıbık dombilim, çıkmaz sokak duygu :), çapkın kar, çeyiz mannağı böcük, şule, ablaların ablası cemrem, aytege ayten, bambikkk, bersu ve kayınpederi :), bersuuum, cesur, clodimm, dantelli kılot, değersiz rep burda:), derin kebappp da burdaaa, dobiş çerez citoss, duygu sözlendi :)), duyguşş, duygularımın çıkmazııı, duygusal, galeta kraker, geyikçiler sizi, geyikçiyiz nolcak hıhh, gudubetler, güzeller, hamam böcüsü, herasız olurmu olmazzzzzz, isinizi yedirtmeyin bana, kardelen çiçeğimiz, kilot, kilot dell klodiiii, kilot dimen baaaa :))), lady, lahana, miniktanrıça, nuran, nurcan, oucch charlieee, pasaklı, pasaklı ve gözyaşları, pis laf sokan sila, sıla cadısı da burda, sarı şeker duygu, sefkiseli, sevgi keleboşu, silasiz olmaz demi ama, stella, tek tek konuşun len, tiramusu, uğur böcümm

:roflol:

selam cesur ve güzel garılar napıyınız :hulya:
hoşgeldin pıstıımŞeniz

oooh sefan ossunzemuszemus
banada oluyo öle şeeler ama rüyamda tebi,
yoosam kocişimi pek seferim:asigim:

selam kızlar nasılsınız

selam cesur ve güzel garılar napıyınız :hulya:
organikk hoşgeldinnn!!!opuyorumnanaktan
ladyyy zıkkımmııı bırakkk laa ben bıraktımmm çok iğrençç geliii şinci!:dilcikar:
ya benn öyllee kimseye hayran neyimm olmammm!!!:1closedeyes:
ne olcemm elinn adamlarınaa beee onlarr bana olsunnn!!!zemuszemus
kıskanmışşş kocenn senii!!!:1rolleyes:
herraaa sen de hoşgeldinn canımmm!!!opuyorumnanaktan

hoşgeldin şikerim Şeniz
hayırlısı olsun inş.

:çok üzgünüm:senağlamacemre diyede biri vardı heral:mymeka:

demi keleboş diye biride var aslında ama
möhüm deel
küstüm işte
:umursamaz::gitme:

:roflol::roflol:

herkeşlere selam a.s.

kıslar ben gidiim,hazırlaniimzemuszemus
anca çıkarım,hepinizi teek tek öpiimopuyorumnanaktan

kıslar ben kaçar hepiciğinizi öperimmmmŞeniz
çitosum baharım moralini yüksek tut..herşey zamanla düzelcek dualarımız seninle tatlımm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…