- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
h geldin şeker
derin sigara içtim nolmuş yani :dilcikar:
rüyandaki yahuşukluydu demek
dün kocem bi laf etti yerlere yattım yeminle
bi kere de film izlerken birine aşık olmayın ya dedi :roflol: :roflol: :roflol:
beni de kastetti jack i beğeniyom ya lostta -tatlicadiarzu- :lepi:
derin nan sen ruyanda eşini mı gordum baska adamı mı:bbo:
savruk olan erkekler oluyo maalesef
hoşgeldin pıstıımŞenizselam cesur ve güzel garılar napıyınız :hulya:
eşimiii başkaa karıyııı öperkenee gördümmmm!!!!:mymeka:
ben deee onuuu bi güzell hakladımm:mymeka: hırsımıı alamamışımmm bıraktımm adamıı kendimee deee yeniii sevgiliii yaptımmm vurdumm kıçınaa tekmeyiii!!!:mymeka:
rüyamda bileemmm çokkk fenayyımmm yıktımm yaktımm lennn bütünn gemileriii!!!:roflol:
selam kızlar nasılsınız
h geldin şeker
derin sigara içtim nolmuş yani :dilcikar:
rüyandaki yahuşukluydu demek
dün kocem bi laf etti yerlere yattım yeminle
bi kere de film izlerken birine aşık olmayın ya dedi :roflol: :roflol: :roflol:
beni de kastetti jack i beğeniyom ya lostta -tatlicadiarzu- :lepi:
organikk hoşgeldinnn!!!opuyorumnanaktanselam cesur ve güzel garılar napıyınız :hulya:
hoşbuldum kızlar diğer arkadşalarımada merhaba böcüğüm hayrola maaşını hala alamadınmı
bizimde büyük bi iş var bakalım inşallah olurda yılbaşında iyi bi zam alırız :Saruboceq:
yoksam evlenince geçinmek zor olacak
yokkk ben kendi işimii hallederimm!!a.seltim onuda döfebiliir derincim,eli çook bereketlidir:hulya:
:çok üzgünüm:senağlamacemre diyede biri vardı heral:mymeka:
çıbık dombilim, çıkmaz sokak duygu :), çapkın kar, çeyiz mannağı böcük, şule, ablaların ablası cemrem, aytege ayten, bambikkk, bersu ve kayınpederi :), bersuuum, cesur, clodimm, dantelli kılot, değersiz rep burda:), derin kebappp da burdaaa, dobiş çerez citoss, duygu sözlendi :)), duyguşş, duygularımın çıkmazııı, duygusal, galeta kraker, geyikçiler sizi, geyikçiyiz nolcak hıhh, gudubetler, güzeller, hamam böcüsü, herasız olurmu olmazzzzzz, isinizi yedirtmeyin bana, kardelen çiçeğimiz, kilot, kilot dell klodiiii, kilot dimen baaaa :))), lady, lahana, miniktanrıça, nuran, nurcan, oucch charlieee, pasaklı, pasaklı ve gözyaşları, pis laf sokan sila, sıla cadısı da burda, sarı şeker duygu, sefkiseli, sevgi keleboşu, silasiz olmaz demi ama, stella, tek tek konuşun len, tiramusu, uğur böcümm
:roflol:
demi keleboş diye biride var aslında ama
möhüm deel
küstüm işte :umursamaz::gitme:
:roflol::roflol:
herkeşlere selam a.s.
kıslar ben kaçar hepiciğinizi öperimmmmŞeniz
çitosum baharım moralini yüksek tut..herşey zamanla düzelcek dualarımız seninle tatlımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?