emoşş yermi kiii??sende gezicen ladymmmm zemuszemus
evet yaa bu durumdan hiç memnun değilim
mutfak derdi ayrı ne yapıcam ne yiicez evin derdi ayrı temizlik istiyor ev, ütüler oluyor oof off :gitme:
evet canım sadece patates, istersen halha halka soğan da doğrayabilirsin altına güzel oluyor
küp küp doğruyosun patatesleri bi kapta kremayla baharatlarla karıştırıyorsun atıyorsun fırına kızarana kadar pişiriyorsun süper bişi oluyo :lepi:
sende gezicen ladymmmm zemuszemus
burcu ve filisle görüşüyom kk dostluklardanlady nan kimlerle görüşüyon bakim face de
çok şükür :Saruboceq:çok şükür bitti diyelim ama çok uzun sürdü gerçi dert bitmez ama ailemin annemin babamın yüzlerinin gülüyor olması şu an için yeter bana
bak ya ne güzel sevindim valla
ben msnde rastlayamıyorum bir türlü
umudu kesmiştim gerçi onlar beni unutmuşlardır bile
hoşbulduk kıslar sağolun uzun zamandır takılamıyorum bizim kıslara üzüldüm ya sonra işler yoğun ben çok yorgunum falan işte
hava ne kötü oldu ya ben nasıl gitcem eve
sorun neydi bilmiyorum ama inşallah herşey güzel olur canım...çok şükür bitti diyelim ama çok uzun sürdü gerçi dert bitmez ama ailemin annemin babamın yüzlerinin gülüyor olması şu an için yeter bana
kötü bişi mi oldu bizim kızlar dediğin kim fisfisfis
nettekiler uçmuşşş!!oha nenn ne 500 akannehir
120 tl kaydirigubbakcemile
sevgilini ara alsın seni :jeyyar:
biliyo musun Lady sevgilim 20 gün önce arabasını park ederken bir anda tutuştu. Allahtan birtaneme birşey olmadı. Ölüyorum sandım onunla yaaa. ayyyy çok fenaydı!
Şimdi arabası yokSanırım ctesi alıyor. Beni almasına gerek yok aslında benim şirketin arka caddesinde oturuyor. Ben acaba mahsur mu kalsam bu akşam ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?