Cesur ve Güzeller

Selam kızlar a.s.

Burcu neyin var :teselli: ne oldu ki

Bambikim aslında, sitede bir akrabamız olduğu ve sürekli mesajlarımı takip ettiği için anlatmayacaktım ama insanlar o kadar çok önyargılıymış ve tuhafmış ki anlatacağım...
Ben hediyeyi yollayacağım günden 1 gün önce gece çok rahatsızlandım, gece ağlayarak uyandım, sancılanıyorum çok fena ve midem bulanıyor, acile gidecektik ama evde erkek olmadığı için gidemedik. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Anneciğim kalktı bir şeyler yaptı ezandan sonra uyumuşum... Ertesi günde okula gidemedim... Sonra o gün kız kardeşimin krizi tuttu... Evde her şey birbirine girdi, annem ben onu zaptemedik. Gece yarısı kalkıp ağlama krizlerine girdi... Annemde bende çok kötü oldum... O yüzdende okula gidemedim, o gün sınavım vardı üstelik... Annemi de evde yalnız bırakmak istemedim. Bu sebeple hediyemi yollamakta geciktim. Gönderdiğim günde arkadaşa mesaj yolladım bazı özel sebeplerden ötürü 2 gün geciktim özür dilerim dedim, hatta ben böyle ona değişik bir şey düşünüyordum tesadüfen hemşehrim bana çıkmış o yüzden ama hiç birini yapamadım mafoldumbenmafoldumben bugün hediyem yeni gitmiş PTT olduğu için geç oldu ama yılbaşı başlığına bir bakayım dedim, ne kadar suçlayıcı, kırıcı yorumlar yazmışlar çok ama çok üzüldüm. Bir daha KK'da sizlerle sohbet edeceğim sadece, başka hiç bir şeye ortak olmayacağım.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günayydınnn arkadaşlarrr...opuyorumnanaktan
burcu üzülme canım insanlar genelde önyargılılarr yapacak bişeyy yokkk!!!:teselli:
takma kafanaaa...
senin bir sürü derdin varmışş umarım herşey yoluna girmiştir!:1hug:

iyilik canım benim senden naber nasılsınopuyorumnanaktanŞeniz

hoşbuldum canımmmmmŞenizŞenizŞeniz
ultrason vardı senin bi noldu o:sm_confused::uhm:
çok şükürr iyiyim kızlarrr..:1hug:
ulturasona girdim cumartesii nurişşş göründüü benimm küçükkk fırlamaa...
şokk oldumm resmennn!!:1shok:
şimdi iyiyim birazz tuhaf bir ruh halim varr uyumak istiyorumm çok!:bbo:
emelde çok hareketliydimmm çocukda yerinde duramıyorr belki bu sakin olur...

ya demek göründü bebiş:asigim::asigim::asigim:
bu sakin olsunda sende accuk rahat et yaa:kedi:
gerçi emel aplası onu kendi gibi hareketli yaparsırnaşık şey
iyidir nuran cım nolsun üşüyommm bırrrrrrrrrrrr

bende üşüyorummmm
aynen bırrrrrrr
akşam bi ıslandım ki surmayın:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…