Cesur ve Güzeller

kızz nekadarlık oldu hamileliğin ablamında ilk hamileliğinde uyku problemi vardı sürekli uyuyodu şimdide 3 aylık hamile ultrason resmini gördüm resmen oluşmuş yaa kocaman kafası vardı ilk orası oluşuyomuş yaa koca kafalı olcak bu diyorum kaydirigubbakcemile3

koca kafalı dime kızzkaydirigubbakcemile3
yaa ilk kafasımı oluşuyormuşşşş:kedi:bebişin

derin nedicem hamile kadın sağ ayak bileğinin iç kısmındaki kemik sivri olursa oğlu olurmuş bi denesene bakim seninki nasıl kocakarı inancı işteee

günaydınn :lepi:

burcum üzülme yaa mafoldumben takip edeceğine buraya buyursaydı sohbet ederdik sengözlerimebaksanab

derinnnnnnn Şeniz göründümü bebekin :asigim:

nereus şeker nuran Şeniz Şeniz Şeniz

oyyy çamaşırlarımıı topladımmm astımmm geldimmmmm.....
kızzz organikk koca kafa dimee yiğenineeklava: ilk bebeğinn kafasıı oluşuyoo yaa kııı...
ben de altı haftalık hamileymişimm :CüvCüv:eşimm doktordann gelirkenn benle dalga geçitiii!
gaz var diyeee gidipp nerdeysee doğurcakmışınn haberimizzz yokkkk dediii banaaa....sırnaşık şey
derin nedicem hamile kadın sağ ayak bileğinin iç kısmındaki kemik sivri olursa oğlu olurmuş bi denesene bakim seninki nasıl kocakarı inancı işteee
nasıll olimişş kıı buuu annamadımm baktımm şimdi ikiside aynııı...fisfisfis

hoş bulduk kızlar.......aman ıyı olun mutlu olun......

herkeslerde hoş gelmişler......oh oh tek tek geliyorlar......

laydım......ben daha çok özledin....yavyuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…