Cesur ve Güzeller

evet canım iki türlü olabilir yapılış şekli ben direk yapmadım hiç tatlım benim,eğer şekerde bekleteceksen su dökme tamammı canım zaten o sulanıyor fişincede bol sulu oluyor..bende bu sefer tahin ceviz deniyeceğim
gerçi öyle yedim ama kendim dökmemiştim.

Hiç sormayın kızlar malesef öyleyim bide böyle aksilikler olunca daha da kızıyorum sinirleniyorum
Zaten fazlasıyla stresliyimm =(

Aman canım işte olmuyor iş stresini kafama çok takmam işin gerçeği ama artık hepsi birleşince kafayı yiycek gibi oluyorm malesef mafoldumben

canım üzme kendini herşey yoluna girer inşallah bak böcük te yaşadı bu dönemler stres dönemi oluyor evlenip evinin kapısından girdinmi herşeyi arkanda bırakacaksın inşallah

Sipidi söz niişan evlilik üstü böyle şeyler olur, güçlü olman lazım :teselli: etrafında olanları görmezden gelmen lazım hiç sinir stres yapma boşver :teselli:

oğlumla yerde oyun oynuyoruz da ondan arada bir gelip bakıyorum
lokanta oyunu oynuyor yemek yapıp garsonculuk oynuyor bende oyununa katılıyorum

ben daha çok onu mıncıklıya öpe koklaya oynuyorum fırsat bu fırsat deyipkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

evli arkadaşlarıma o kadar imreniyorum ki anlatamam yani kk hanımlarına negüzel yaa Allah ım her geçen gününüzü diğerinden daha güzel eylesin yeni yılda ve gelecek nice yıllarda sağlıklı, huzurlu, mutlu, sıkıntısız sevdiklerinizle gönlünüzden geçirdiğiniz dileklerinizle ve doğacak bebişlerinizle uzun ömür versin tabii bu dileklerim hepimiz için bekar kızlarımızada dürüst,saygılı,çalışkan kızlarımızı üzmicek eşler nasip etsin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ŞenizŞeniz

Aminn :Saruboceq: hepimiz için :Saruboceq:

organik şekerim deneyecğim bakalım nasıl olacak anladım sıpaydimin dediğini pasta gibi oluyor öyle yapınca üzeri file şam fıstığıyla falan süslenince süper oluyor :lepi:

bambikim sende bendensin hihoyyyt

destişim zaten bekletmeden pişirdiğin için su ekliyorsun direk pişirince ama şekerde bekletirsen su eklemeye gerek kalmıyor zaten suyunu salıyor kuzum biliyorum tink yu bebem yerimseniben

amin organikim aaaamin :Saruboceq:

böle erken evlenenleri görünce kendimi evde kalmış gibim hissediyom :hulya:

yok yaw ne ilgisi var ben sevgilimi erken bulduğum için erken evlendim :asigim:
yoksa karşıma sevgilim çıkmasaydı haala babamın evinde oturuyodum hatta ben yine babamın evinde oturuyorum sayılır elbiselerim yarısı orda kaydirigubbakcemile3
kendime pijama filan alacaksam 2 tane alıyorum birini oraya, eşiminde öyle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…