evet canım iki türlü olabilir yapılış şekli ben direk yapmadım hiç tatlım benim,eğer şekerde bekleteceksen su dökme tamammı canım zaten o sulanıyor fişincede bol sulu oluyor..bende bu sefer tahin ceviz deniyeceğimdestişim yarım çay bardağı kadar su koyuyorsun direk şekerle kaynatırken
o zaman ben eve gider gitmez kabakları şekere yatırayım bi iki saat beklesin sonra pişireyim
sıpaaydim çok yoğunsun artık :gitme:
nurancım bende gördüm iki farklı pişirme şekli var internette :uhm:
organikim şekerim bende şurada bi iki sene öncesine kadar hiç sevmezdim annemde sevmez hiç yapmazdı
babaannem o kadar çok yapardı her yaptığında da getirirsi yanyana oturuyorduk eskiden
babama mutlaka getirirdi çok sever babam kabak tatlısını
neyse gel zaman git zaman bütün çocukluğum boyunca evden eksik olmayan kabak tatlısını hiç yemedim
bi gün nedense tadına baktım bundan bi iki sene önce
şimdi ben bile ikide bi kabak alıp yaparım kış geldi mi hihoyyyt
üzerine tahin dökerim bi de ceviz uuffff yeme de yanında yat
Hiç sormayın kızlar malesef öyleyim bide böyle aksilikler olunca daha da kızıyorum sinirleniyorum
Zaten fazlasıyla stresliyimm =(
Aman canım işte olmuyor iş stresini kafama çok takmam işin gerçeği ama artık hepsi birleşince kafayı yiycek gibi oluyorm malesef mafoldumben
Sipidi söz niişan evlilik üstü böyle şeyler olur, güçlü olman lazım :teselli: etrafında olanları görmezden gelmen lazım hiç sinir stres yapma kendine yaparsın boşver :teselli:
evli arkadaşlarıma o kadar imreniyorum ki anlatamam yani kk hanımlarına negüzel yaa Allah ım her geçen gününüzü diğerinden daha güzel eylesin yeni yılda ve gelecek nice yıllarda sağlıklı, huzurlu, mutlu, sıkıntısız sevdiklerinizle gönlünüzden geçirdiğiniz dileklerinizle ve doğacak bebişlerinizle uzun ömür versin tabii bu dileklerim hepimiz için bekar kızlarımızada dürüst,saygılı,çalışkan kızlarımızı üzmicek eşler nasip etsin
evli arkadaşlarıma o kadar imreniyorum ki anlatamam yani kk hanımlarına negüzel yaa Allah ım her geçen gününüzü diğerinden daha güzel eylesin yeni yılda ve gelecek nice yıllarda sağlıklı, huzurlu, mutlu, sıkıntısız sevdiklerinizle gönlünüzden geçirdiğiniz dileklerinizle ve doğacak bebişlerinizle uzun ömür versin tabii bu dileklerim hepimiz için bekar kızlarımızada dürüst,saygılı,çalışkan kızlarımızı üzmicek eşler nasip etsin
hoşbuldum organik a.s.
yaş 23 :kedi:
aynıymışız kız kaydirigubbakcemile5 bi 86 lı daha tam tarihin kaç bakem pasaklıyı biliyom bi 86 lı
kaç yaşında evlendim bambikim:))
böle erken evlenenleri görünce kendimi evde kalmış gibim hissediyom :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?