Cesur ve Güzeller

destiş nası şeker yatırdın yaa ben yanlış mı yapıyorum yoksa
ben kabakları doğruyorum istediğim gibi şekeri ekliyorum ağır ateşte suyunu salana kadar pişiriyorum
sen nasıl yapıyorsun :uhm:

geldim geldim canım...
şimdi kabakları direk şekerle kaynatmıyor annme bende öyle yapıyorum

şeker döküyorsun üzerine iki üç kat dizdiysen tepsiye aralarına şekerliyorsun o sulana kadar 1-2 saat falan bekliyorsun sulandıktan sonra kaynatıyorsun pasaklım
biz öyle yapıyoruz ama ben direk şekele kaynatmayı bilmiyorum o nasıl oluyr:uhm:

nurancım antalyalımmmmmm :jeyyar: nasılsın
hemşom bidemen
ŞenizŞeniz
:jeyyar::jeyyar:
yok be seneye size gelmek istemezler herhal
ilk başbaşa geçireceğiniz yılbaşı:lepi:
sağol nuranım yerimseniben
ŞenizŞeniz

destişim yarım çay bardağı kadar su koyuyorsun direk şekerle kaynatırken
o zaman ben eve gider gitmez kabakları şekere yatırayım bi iki saat beklesin sonra pişireyim

sıpaaydim çok yoğunsun artık :gitme:

nurancım bende gördüm iki farklı pişirme şekli var internette :uhm:

organikim şekerim bende şurada bi iki sene öncesine kadar hiç sevmezdim annemde sevmez hiç yapmazdı
babaannem o kadar çok yapardı her yaptığında da getirirsi yanyana oturuyorduk eskiden
babama mutlaka getirirdi çok sever babam kabak tatlısını
neyse gel zaman git zaman bütün çocukluğum boyunca evden eksik olmayan kabak tatlısını hiç yemedim
bi gün nedense tadına baktım bundan bi iki sene önce
şimdi ben bile ikide bi kabak alıp yaparım kış geldi mi hihoyyyt
üzerine tahin dökerim bi de ceviz uuffff yeme de yanında yat

Hiç sormayın kızlar malesef öyleyim bide böyle aksilikler olunca daha da kızıyorum sinirleniyorum
Zaten fazlasıyla stresliyimm =(

tahin mi ? ilkkez duydum anam hep ceviz döker öle bi anlatıyosunki ballandıra ballandıra bikaç kez hevesle yemeye kalktım ama sevemedim bakalım ilerde alışırım belki benim herifde seviyo hoş o hiçç yemek seçmez ben biraz seçerim :kedi: mecbur yapcaz evlenince kaydirigubbakcemile5

sıpaaydim sen takma kafana böyle şeyleri
tarih falan onlar hallolur bi şekilde kuzucum :1hug:
iş yerindekiler içinde boşuna stres yapma yafrucum kapıdan çıktın mı unut gitsin, orada kalsın herşey zemuszemus

organik şekerim tavsiye ederim valla ben çok seviyorum artık
gerçi bi de krem şantili, kaymaklı falan da yapılıyormuş okuyorum ama bi de öyle mi denesem acaba :uhm:

Aman canım işte olmuyor iş stresini kafama çok takmam işin gerçeği ama artık hepsi birleşince kafayı yiycek gibi oluyorm malesef mafoldumben

dene bakalım pasaklım nasıl oluyomuş ölede krem şanti bayabilir gibi geldi kaymakla güzel olabilir bence ben aşırı tatlı yiyemem de oradan bu kanıya vardım ama denemeden bilinmez

Selam kısçelerr opuyorumnanaktan

az önce size yazdıktan sonra uyumuşum :1shok::1shok:
kociş aradı az önce onun telefonuna uyandım mirmirmirmir nasıl uyumuşum anlamadım fisfisfis

pasaklım bende senin gibiydim annem yıllardır yapar evdeki herkes sever bi tek ben hiç sevmezdim, daha doğrusu tadına hiç bakmamıştım
neler kaybetmişim ya :mymeka: annem geçen gün yapmış ısrarla bi tadına bak dedi
baktım sonra tatlının olduğu tabağı önüme çektim bi güzel kaydirigubbakcemile3 indirdim mideye..

Ben yılbaşında annemdeyim galiba? bu hafta sonu bebeğin mevlütünü okutucak ben çarşambadan bile gidebilirim :1ninca:
ama kocişle olmak istiyodum ben ya uff geçen yılbaşımızda annem ve abim bizdeydi :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…