Cesur ve Güzeller

soğuk soğuk yesinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nirdeymiş busaate kadar

arasa konuşmayacam.......arasın dursun.....aklinialirimsmile
açıp konuşurkende teli yüzüne kapatıcam.....:mymeka:
anlasır zalak......
tabi anlarsa......:tomato:

ama ama aramıyorrrrrrrrrrrrrrrohaoldumsmile

sipitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............nan yokuşu birakın da ban bir el atın...........of ya offfffffffff

merhabalar... ohhh pek hamaratız bakıyorumda... Çocuklar kedi, köpek, kuş bayılırlar ve rahat vermezler valla papağanın durumu kötü... Kaçabilir yanii dayanamayıp.. kaydirigubbakcemile3

orası nere piki haskoy değil milülülülülülüaneeeeeennnnnnnnnaaa ben orda oturmım bebem oturan bir dost vardıdakaydirigubbakcemile3

Oraya yakın ama oraya gitmem için benim 2 yokuş çıkmam lazım
Yürüyerekte gidilecek kadar yakın ama evden görünemiyecek kadar uzakzemuszemus

Oraya yakın ama oraya gitmem için benim 2 yokuş çıkmam lazım
Yürüyerekte gidilecek kadar yakın ama evden görünemiyecek kadar uzakzemuszemus[/B]

zati ben birkere gitmiştimm oyle tepelerde bir yerler hiç arabayla çıkmıyor
arabanı 3km uzağa bırakıyon otoparka sonra yukarı yürüyon acil bişe olsa nolcekkk heç sevmedim oraları benkaydirigubbakcemile5

zati ben birkere gitmiştimm oyle tepelerde bir yerler hiç arabayla çıkmıyor
arabanı 3km uzağa bırakıyon otoparka sonra yukarı yürüyon acil bişe olsa nolcekkk heç sevmedim oraları benkaydirigubbakcemile5

Evet canım orası bize biraz ters
biz sahil kenarına doğru kalıyoruz laelaelaelaelae[/B]

merhaba canlarım ben gelldimm

ilkin kısaca göz gezdirdim geçmişe....speedym dikkatli olun tabi uzun vadde bir borç olduğu için....ödemeniz sıkıntıya düşmeyecekse ilkin ev alın ama eşim

hergün onlarca ipotek yapıyor bu ev kredisi alıpta bankadan ödeyemeyip..ipotek koyuyor banka hele bu sene çok ipotek ve haciz işleri geldi dikkatli olun bence
araba çok masraf olmayacak eski 2000 modellerden falan alın...
mesela bizim araba öyle masrafı ve yakıtı çok hesaplı bizi hiç sıkıntıya sokmadı şükürler olsun

pasaklım ne güzel menü kız şok edecen kuzenleri...ama şu şerbetli haşhaşlı keki merak ettimbilmiyorumkismile

ya ne güzel simalıy bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…