hakana güzel bi :mymeka: :mymeka: :mymeka:hakan aramadııııııııııııııııııııııııı.......senağlamasenağlama
ya benım suçum falan yok........kendi hatasının faturasını bana çıkarıyor.......:mymeka:
birde telefonu yüzüme kapatıyor......
kafamçokkarıştı
ya benim günahım ne........offffffffffffff of.........:sinifsinif:
:roflol:lennn sen haskoyde mi oturcan ne ayak laaaazemuszemus
kaçmazlar :CüvCüv:merhabalar... ohhh pek hamaratız bakıyorumda... Çocuklar kedi, köpek, kuş bayılırlar ve rahat vermezler valla papağanın durumu kötü... Kaçabilir yanii dayanamayıp.. kaydirigubbakcemile3
orası nere piki haskoy değil milülülülülülüaneeeeeennnnnnnnnaaa ben orda oturmım bebem oturan bir dost vardıdakaydirigubbakcemile3
kızlar toplaşın bir bomba haberim varolumunekankayizsmile
Nuranım nerde nerdeboshayallersmile
nurana bir kısmet buldum tanışmak isteyen bir aday..
daha doğrusu eşim önerdi..söylemiş ayrıntılar az sonraboshayallersmilebayanssulusmileaklinialirimsmile
sipiti.......selin........ne olcak......derdim çoktur hangisine yanayımmmmmmm.......
hakan aramıyııııııı.............bide teli yüzüme kapattı...kaç kez yapma dedim yaptı.......
aramıyor.........
laydım o kötek az bilem gelir........
duygucuğum nişanlılık döneminde çok olur o kavgalar...sen arama hiç madem o hatalı o arasın ağırdan al kendini hatta o aradığında sen ağla telefonda senin nasıl üzdüğüne vicdanı parçalansınbilmiyorumkismilesipiti.......selin........ne olcak......derdim çoktur hangisine yanayımmmmmmm.......
hakan aramıyııııııı.............bide teli yüzüme kapattı...kaç kez yapma dedim yaptı.......
aramıyor.........
:1shok: :1shok: :1shok:
toplaşın nannnnnn :lepi:
nurana kısmet varrrrr zemuszemus
hala aramii dimek :1closedeyes:
sende arama süründür alsanaalsanasmile
sipiti.......selin........ne olcak......derdim çoktur hangisine yanayımmmmmmm.......
aramıyor.........
kızlar toplaşın bir bomba haberim varolumunekankayizsmile
Nuranım nerde nerdeboshayallersmile
nurana bir kısmet buldum tanışmak isteyen bir aday..
daha doğrusu eşim önerdi..söylemiş ayrıntılar az sonraboshayallersmilebayanssulusmileaklinialirimsmile
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa destişşşş ne alaka laaaa
nuran aradığı koca adayı özelliklerinimi virdi benim haberim yok bişeydennnnnnnnnn
biriniz özet geçin abanaaaa nolarrrrrrrrrrr
aramıyor.........
:1shok: :1shok: :1shok:
toplaşın nannnnnn :lepi:
nurana kısmet varrrrr zemuszemus
nurannn hadi gel yaaaaaaaaa sositososito
çalış köleeeee :roflol:şişşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öldüm geberdimm yoğunluktann yaaaaaaaaaaaaaaaa
masam hala çingen çadırı gibiiiiii
yaa burdan anlat bizde bilelimmm :gitme:nerde bu nurancık kıss beni arasana bir nuran telefonla..konuşalım
piqiiiheç birisi değil laydım o artık bnmm heçbişiyim olamaz
seni üzmesin ya :gitme:sürünsün...sürünmek bile az yaptıklarının yanında.....alsanaalsanasmile
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ay bırak alla sen yaaa telefonu yüzüne kapatan adamdan ne hayır gelır kı bebem yaaa
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa destişşşş ne alaka laaaa
nuran aradığı koca adayı özelliklerinimi virdi benim haberim yok bişeydennnnnnnnnn
biriniz özet geçin abanaaaa nolarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?