:lepi:eşimin iş yerinde çalışan bir genç bekar oğlan varda...gerçi çoğu bekar bunların....
ona kız arıyorlar da annesi gil oda şehir dışında bulmuşlar bir iki oda şehir dışı istemiyormuş..burda Antalyada olsun istiyormuş...eşimde nuranı çok hanımefendi,ağırbaşlı diye beğenmiş...eşim dün o arkadaşa nuranı söylemiş eşimin arkadaşı var,çok hanım falan demiş...oda abi tanıştırsana bir .....tanışalım demiş..
he ya işe başladım haberin yokmu mailleşirken yazmıştım ya kızlar biliyodu dedi ben de aha büle :1shok: oldummmmint kapattırmışmıbenneyaptımki:sinifsinif:
o yeni bi işe başlamıcakmıydı
konuşamadık baaaaayadır:sinifsinif:
alsanaalsanasmile
geçen aylarda konuştuydukyaa
bak seninde kısmetler açıliiii
ben diyom size bu topik uğurlu geliyorr valllaaaa :roflol:
sen yasıyo musun alsanaalsanasmileSelam cesur ve güzel bayanlar aklinialirimsmile
Şenizgünaydın hanımlar...
öleyizdir gamyoncuiremsutekrar selamlar bayanlar. Demek bekarlara kısmette buluyorsunuz. Cennetliksiniz valla.. Bence bir tanışsınlar bakalım İnşallah anlaşırlar..
çogunuzun bıldıgı gıbı hakan inşaat muhendisi yurt dışıylada görüşmeleri oluyor....
yılbaşında gelemıyecem dedı pekı dedım....
yılbasından ıkı gun önce benım çalıştıgım işle ilgili tartıştık...çalışma falan dedi.....sonra benım arkadaşın yaş gunu vardı......oraya gıttım dedım....çok samımıyım gıttım erkenden geldım dedım..
yok efendım gıtmeyecektım dedı...
telefonu kapattı yüzüme......aradım aradım açmadı.mesaj attım aramadı......
tam 4 gun......yılbasında bir mesaj atmadı mutlu yıllar dıye bile....
bekledım bekledım.......
duramadım ben dört gun sonra aradım.......neden aramıyorsun dıye.......ızmırdeyım dedı arkadaşla
ben şok şok şok
oysa yurt dısında olcaktı......neden soylemedın dedım neden bir kere yenıyıl mesajı atmadın neden aramadın dedım
tatıle ıhtıyacım vardı........kafa dınledım aramadım dedı.....
pekı dedım kırıldım uzuldum ....
ama uzatmadım......ama kendımı kandırılmış hıssettım...
dun...o ızmırde ve ankara gıtcektı......konyayya geleyım ordan gecerım dedı......
bende benı merak etseydım 4 gun boyunca rardın ozleseydın
ızmır degıl konyaya gelırdın
benı beklettın dedım
oda telı yıne yuzume kapattı.......şimdide aramıyor....
ya kızlar ben ne yapayım...........den bana akıl verınnnnnnnnn offffffff ya......
ohaoldumsmileohaoldumsmileanaaaamakannehir
leydi senin adını gördüm nenolumunekankayizsmile
fıstıklar çıtır çerezler çikilatalar nassınız hepicinizboshayallersmile
cemremm Şeniz
he ya açıcam açıcam unutuyodum :ecrin_bebek:
tabi canım burda tanışma önemli kesin olacak diye birşey yok yani..tanışalım demiş oğlanda
ama bu işler belli olmaz belki nuran beyenmiyecek kurtuluşu belki oğlan
olmaz diyecek işin gerçekleri bu...
ama şimdi tanışalım deyince ben söylemesem şimdi vebali bana kalır diye de düşündüm
hatta bir taraf beğenir öbürü beğenmezse üzülen arada kalan olmakta istemem..
ama ikiside olgun anlayışlı insanlar....
nuranda bilinçli olgun o yüzden terettüt etmedim söylemekte..
bunlar nasip kısmet işi..bir vesile ile Allah yazmışsa olur
yada gene bir vesile ile Allah yazmamışda olmaz....
ben izmirdeyim canım
ama sen eskişehirdesin galiba, öyle yazıyorr
evet Eskişehir'deyim tutmadı ama buradan da güzel dostluklar kurulabiliyor. İzmir'e kardeşimin askerliği sırasında gitmiştim çok güzel. Bende aslen İstanbulluyum ama evlenip Eskişehir'e geldim yaklaşık 2.5 sene önce...
yeni arkadaşlar görüyorum dejavua.s.
ebruli sultan a.s.hoş gelmişinizopuyorumnanaktan
özledim yavrum nen sennen konuşmayı Şenizdiğer arkadaşlarlaolumunekankayizsmile konuşmayı
böcük zapığını herkesi özledim billaboshayallersmile
ama biliyosunuz yatılı misafir dolayısıyla gündüz çok giremiyorumalsanaalsanasmile
arayınca konuşayımmı yoksa bırakayım bırkaç kez arasın mı?CADIARZU
destım haklısın....
sizlerle paylaşınca içim rahatladı biraz....
dünden beri agla agla....
içim dışıma çıktı.......senağlamasenağlama
ohaoldumsmileohaoldumsmileanaaaamakannehir
leydi senin adını gördüm nenolumunekankayizsmile
fıstıklar çıtır çerezler çikilatalar nassınız hepicinizboshayallersmile
döşeme altında oturuyor..adı Baykal Kurtuluş
nereli idi ya...doğudan bir taraf ama tam bilmim ben ...
Döşemealtı tapu sicil de memur.....yaşını bilmiyorum dur öğreniceğim
eşim çok seviyor kendisini...çok matrak esprili bir tip..ama böyle çıktığı falan kız işleri yok çapkın değil onu biliyorum..
daha nasıl öveyim erkek milleti işte...şöyle iyi cinse benziyor ben severim kendisini..
duyguşum alamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bir ay da böle gecer :gitme:
bende çok özledim a.s.
bende çıkşm şimdi mamamı yiyim bari
acıktım ya
aalama duyguu :gitme:
dejavu eskişehirin neresindensin bu hafta sonu belki orda olucam hihoyyyt
kardeşimin maçı varda gitmemizi istiyor :bbo:
oysaki çok soğuk orası nasıl gelip her biyerin donar dedim ama ille de gel diyo akannehir
çogunuzun bıldıgı gıbı hakan inşaat muhendisi yurt dışıylada görüşmeleri oluyor....
yılbaşında gelemıyecem dedı pekı dedım....
yılbasından ıkı gun önce benım çalıştıgım işle ilgili tartıştık...çalışma falan dedi.....sonra benım arkadaşın yaş gunu vardı......oraya gıttım dedım....çok samımıyım gıttım erkenden geldım dedım..
yok efendım gıtmeyecektım dedı...
telefonu kapattı yüzüme......aradım aradım açmadı.mesaj attım aramadı......
tam 4 gun......yılbasında bir mesaj atmadı mutlu yıllar dıye bile....
bekledım bekledım.......
duramadım ben dört gun sonra aradım.......neden aramıyorsun dıye.......ızmırdeyım dedı arkadaşla
ben şok şok şok
oysa yurt dısında olcaktı......neden soylemedın dedım neden bir kere yenıyıl mesajı atmadın neden aramadın dedım
tatıle ıhtıyacım vardı........kafa dınledım aramadım dedı.....
pekı dedım kırıldım uzuldum ....
ama uzatmadım......ama kendımı kandırılmış hıssettım...
dun...o ızmırde ve ankara gıtcektı......konyayya geleyım ordan gecerım dedı......
bende benı merak etseydım 4 gun boyunca rardın ozleseydın
ızmır degıl konyaya gelırdın
benı beklettın dedım
oda telı yıne yuzume kapattı.......şimdide aramıyor....
ya kızlar ben ne yapayım...........den bana akıl verınnnnnnnnn offffffff ya......
evet Eskişehir'deyim tutmadı ama buradan da güzel dostluklar kurulabiliyor. İzmir'e kardeşimin askerliği sırasında gitmiştim çok güzel. Bende aslen İstanbulluyum ama evlenip Eskişehir'e geldim yaklaşık 2.5 sene önce...
evet gzlm haklısın
bak burada görüldüğü gibi
bu cadılarla arkidiş olduk meselaaa boshayallersmile
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
sen ne ağlıyorsunn o ağlayacakkkkkkk
aalama duyguu :gitme:
dejavu eskişehirin neresindensin bu hafta sonu belki orda olucam hihoyyyt
kardeşimin maçı varda gitmemizi istiyor :bbo:
oysaki çok soğuk orası nasıl gelip her biyerin donar dedim ama ille de gel diyo akannehir
yeni arkadaşlar görüyorum dejavua.s.
ebruli sultan a.s.hoş gelmişinizopuyorumnanaktan
arkadaşım üzülme ve yanlış anlama da ama bu adam açık açık düş yakamdan demeye getiriyor sanırım. Yoksa bir insan bu kadar anlayışsız ve umursamaz olamaz. Bşr ker sana çalışma diyemez seni yönlendiremez. Senin de bir hayatın var sne ie gidip gelip birde onu mu bekleyeceksin herkese kapılarını kapatacak mısın senin kendine ait bir hayatın olmayacak mı. ohh ne güzel o çalışıyorum ayağına hemde sana yurtdışındayım diye yalan söylesin sonra İzmir'e gelsin kimle ne yaptığı da meçhul ayrıca başına buyruk ama sen arkadaşına gittin diye teli kapatsın yok öyle birşey.. Yeniyıl bu ya herkes sevdiklerini arar hadi yanına gelemiyor bir mesaj at hiç olmazsa.. Bak hayatım bu zamana kadar da sorunlar yaşamışsınızdır ama bu son damla olmalı sende bence tavrını koy bu kadar affedici hoşgörülü olma. O şimdi nasılsa o elimde beni seviyor diyor istediğini yapıyor arama asla aradığunda açma ya da soğuk konuş. Nedenin soeduğunda onun gbi davrandığını söyle. Sonrada adamakıllı konuş böyle sürerse ayrılacağını söyle bilsin olabilecek şeyleri daha da düzelmezse hele rest çekerse sende çek restini.. Evlendikten sonra daha da zor ayrılmak.. Sen kendi değerini bil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?