- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
evet gzlm haklısın
bak burada görüldüğü gibi
bu cadılarla arkidiş olduk meselaaa boshayallersmile
sen ne ağlıyorsunn o ağlayacakkkkkkk
evet canım görüyorum. Bende sıkılıyorum dedim ya İstanbul'dan geldim buralara evlenip 2.5 sene olcak nerdeyse ama pek arkadaşlık kuramadım tanışıyoruz ama gerisi gelmiyor hemen ısınamıyorum ne biliyim işte.. Öyle evdeyim. Açıköğretim okuyorum çalışıyordum çıktım. Bugün de kursum var gitcem haftada bir gidiyorum.. Evet doğru diyosun değmez valla böyle adamlara ağlamaya sankş umrunda da adamın. Ne yaparsa kendine yapıyor...
evet Eskişehir'deyim tutmadı ama buradan da güzel dostluklar kurulabiliyor. İzmir'e kardeşimin askerliği sırasında gitmiştim çok güzel. Bende aslen İstanbulluyum ama evlenip Eskişehir'e geldim yaklaşık 2.5 sene önce...
okuluma benden selam söyleyin emi kızlar. Çok özledim Eskişehir'i çoookkkk:çok üzgünüm:senağlama
okuluma benden selam söyleyin emi kızlar. Çok özledim Eskişehir'i çoookkkk:çok üzgünüm:senağlama
ay sende mi eskişrhirdeydin. Şimdi neredesin. Burada sanırım bir tek ben Eskişehirdeyim. Bir başlıkta var ama eskişrhirli hamileler diye orada toplanıyoruz biz.Ben hamile değilim ama muhabbet olsun diye girmiştim.. Senin okulun neresiydi neresindensin..
valla bence hemen açma
açıncada soğuk konuş
baktın hala trip atıyor sana
ver ağzının payını
bu ne allah aşkına
paşa hem gezmesini yapsın hemde trip atsınn
sende sil hemen gözünün yaşını
neden ağlıyorsunki, senmisin suçlu,
bence kesinlikle suçlu falan değilsinn
küs bile olsa sana yeni yılda aramalıydı ne olursa olsunn
kendine gel şimdi, kalk elini yüzünü yıka
ağzına geleni say demiyorum ama
sana canının istediği gibi davranamayacağını anlamasını sağla
bugün bir ağlarsan, yarın bin ağlarsın benden söylemesii
ablaaaaaaaaaaaaaa h.geldiiinnnn guclubacismile
duyguşum alamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben
nolur üzme kendini
cokacimcoookcokacimcoook
cemre aplamda gelmişŞenizŞenizŞeniz
arkadaşım üzülme ve yanlış anlama da ama bu adam açık açık düş yakamdan demeye getiriyor sanırım. Yoksa bir insan bu kadar anlayışsız ve umursamaz olamaz. Bşr ker sana çalışma diyemez seni yönlendiremez. Senin de bir hayatın var sne ie gidip gelip birde onu mu bekleyeceksin herkese kapılarını kapatacak mısın senin kendine ait bir hayatın olmayacak mı. ohh ne güzel o çalışıyorum ayağına hemde sana yurtdışındayım diye yalan söylesin sonra İzmir'e gelsin kimle ne yaptığı da meçhul ayrıca başına buyruk ama sen arkadaşına gittin diye teli kapatsın yok öyle birşey.. Yeniyıl bu ya herkes sevdiklerini arar hadi yanına gelemiyor bir mesaj at hiç olmazsa.. Bak hayatım bu zamana kadar da sorunlar yaşamışsınızdır ama bu son damla olmalı sende bence tavrını koy bu kadar affedici hoşgörülü olma. O şimdi nasılsa o elimde beni seviyor diyor istediğini yapıyor arama asla aradığunda açma ya da soğuk konuş. Nedenin soeduğunda onun gbi davrandığını söyle. Sonrada adamakıllı konuş böyle sürerse ayrılacağını söyle bilsin olabilecek şeyleri daha da düzelmezse hele rest çekerse sende çek restini.. Evlendikten sonra daha da zor ayrılmak.. Sen kendi değerini bil...
evet canım görüyorum. Bende sıkılıyorum dedim ya İstanbul'dan geldim buralara evlenip 2.5 sene olcak nerdeyse ama pek arkadaşlık kuramadım tanışıyoruz ama gerisi gelmiyor hemen ısınamıyorum ne biliyim işte.. Öyle evdeyim. Açıköğretim okuyorum çalışıyordum çıktım. Bugün de kursum var gitcem haftada bir gidiyorum.. Evet doğru diyosun değmez valla böyle adamlara ağlamaya sankş umrunda da adamın. Ne yaparsa kendine yapıyor...
ne kursuna gidiyorsun peki
merak ettimde :kedi:
bende arkadaşım bizim en güzel geleneğimiz bu değilmidir gelene kucak açmak ona sevgi saygı göstermek:kedi:hoşbulduk canımm... Teşekküler selamın için çok kibarsın. İsmim Seda memnun oldum..
hoş buldum bitanemopuyorumnanaktanduyguşum alamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben
nolur üzme kendini
cokacimcoookcokacimcoook
cemre aplamda gelmişŞenizŞenizŞeniz
hosbuldum güzellik:)
saol canım ya...soguk konuşucam....şu an bile acaba beni düşünüyor mu yada ne yapıyor düşünüyorum kendini hatalımı görüyor....
ama içim hüzünleniyor....göz yaşlarımı tutamıyorum....:sinifsinif:
:sinifsinif::sinifsinif:
bılmıyorum..........şeytan türlü türlü şeyleri aklıma getiriyor.....
benin iyi niyetimi.....afediiligimi kullanıp duruyor......
bende sert olmak ıstıyorum ama yapımada yok sanırım....
adamında sabrını taşırıyor artık........:mymeka:
işte bende aynen bunları söylüyorummm
canım benimm sen kendini değerli görmessen kimse görmezzzzzz
duyguçıkmazıııııı madem seni seviyor neden seni ramadı bile yılbaşında
daha şimdiden böyle
ne kursuna gidiyorsun peki
merak ettimde :kedi:
inci Anadoluma gidiyorum geçen seneden bir dersim bu seneye kalmıştı ondan gidiyorum memnunum geçen sene de matdan gitmiştim ve geçtim..
:sm_confused::sm_confused:
bılmıyorum.....sevıyorum dıyor....tam 4 gun aramadı.....sonunda arayan ben oldum arıyacaktım bende senı dedi......CADIARZU
....
inci Anadoluma gidiyorum geçen seneden bir dersim bu seneye kalmıştı ondan gidiyorum memnunum geçen sene de matdan gitmiştim ve geçtim..
aöfle ilgili yanii
bende başka bir kurs sandım
başarlılar dilerim sana canım kaydirigubbakcemile5
ay sende mi eskişrhirdeydin. Şimdi neredesin. Burada sanırım bir tek ben Eskişehirdeyim. Bir başlıkta var ama eskişrhirli hamileler diye orada toplanıyoruz biz.Ben hamile değilim ama muhabbet olsun diye girmiştim.. Senin okulun neresiydi neresindensin..
Canım şimdi İstanbul'dayım. 3-4 aydır gelemiyorum oraya. 4 yıl anadolu universitesinde okudum.Bağlardaydı evim. Bulamadım oradan bir koca ki kalayım orada:)
bende arkadaşım bizim en güzel geleneğimiz bu değilmidir gelene kucak açmak ona sevgi saygı göstermek:kedi:
bende arkadaşım bizim en güzel geleneğimiz bu değilmidir gelene kucak açmak ona sevgi saygı göstermek:kedi:
canıııımŞeniz
hoş buldum bitanemopuyorumnanaktan
o sizin güzelliğiniz efenimbayanssulusmile nikin çok hoşuma gitti:ecrin_bebek:
bende bir ra cemre sultan yapsam diye düşündüm sonra vaz geçtim:kedi:
arayınca konuşayımmı yoksa bırakayım bırkaç kez arasın mı?CADIARZU
destım haklısın....
sizlerle paylaşınca içim rahatladı biraz....
dünden beri agla agla....
içim dışıma çıktı.......senağlamasenağlama
valla bence hemen açma
açıncada soğuk konuş
baktın hala trip atıyor sana
ver ağzının payını
bu ne allah aşkına
paşa hem gezmesini yapsın hemde trip atsınn
sende sil hemen gözünün yaşını
neden ağlıyorsunki, senmisin suçlu,
bence kesinlikle suçlu falan değilsinn
küs bile olsa sana yeni yılda aramalıydı ne olursa olsunn
kendine gel şimdi, kalk elini yüzünü yıka
ağzına geleni say demiyorum ama
sana canının istediği gibi davranamayacağını anlamasını sağla
bugün bir ağlarsan, yarın bin ağlarsın benden söylemesii
evet katılıyorum semoşuma
:sm_confused::sm_confused:
bılmıyorum.....sevıyorum dıyor....tam 4 gun aramadı.....sonunda arayan ben oldum arıyacaktım bende senı dedi......CADIARZU
cemre ablacıgım derdımden hoş geldin dıyemedim....
cemre ablaaa nasılsınnn
nasıl geçti yılbaşınn
tabii ki canım yoksa nasıl kaynaşacağız değil mi. Ben bayadır üyeyima ma geyiğe ilk defa uğruyorum. Düm akşam her başlığa uğrayıp selam verdim ama bir balıkta beni ajan sandılar üstüme geldiler düşünebiliyormusun. Bir kişi seni gözüm bir yerden ısırıyor dedi bende başka siteden belki tanıdık gelmişimdir diyo tiyo versene merak ettim dedim sen ne diyosun demeye başladılar dalga geçiyorum sandılar neyse ben açıklamamı yaptım.. Sonrada bir daha uğramadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?