bednimm açıkk nolduu kı???nurannn çoka cil meeline bakkk :ecrin_bebek:
amöa çok acill :hulya:
kimin maili açık suan çabuk barnak kaldırın
oşınnn gördümm senii!!
sana bişiyy sorcammm kpss.olumunekankayizsmileyee evde mi çalıştın kursa mıı gittin??
kaç saat çalıştın?
nurannn çoka cil meeline bakkk :ecrin_bebek:
amöa çok acill :hulya:
kimin maili açık suan çabuk barnak kaldırın
tekrar mı sana atayımm nasıll yanii???derin sana attım
o resmi göremiyom dabana atsana :ecrin_bebek:
tekrar mı sana atayımm nasıll yanii???
herkese slm kızlar başımıza ne geldi inanamazsınız eyvahedigeldismile
1,5 ay önce adamın birisi bizden alışveriş yapmış kredi kartıyla fakat kart çalıntıymış bi güzel doldurmuş torbayı almış gitmiş akannehirneyse dün akşam 3 tane polis geldi dükkana kociki merkeze çağırıyorlar tanık olarak akannehirbende ordaydım şok olduk şu tarihte bu şahıs sizden mal alımış elindede bizim kestiğimiz fiş var gelip ifade vericeksiniz dediler kocikte şimdi olmaz yarın geleyim dedi neyse sabah gitti ifade almışlar kocikte o adamı tanıyamamış haliyle 1,5 ay önce olan şeyi kim hatırlar bide sürekli gelen birisi değil meğerse o adam arkadaşının kartı yürütmüş bi güzel orada burda harcamış arkadaşıda bunu farkedince şikayetçi olmuş bundan kaydirigubbakcemile3ne insanlar varya artık kimseye güven olmuycakakannehir
niye canın sıkkın canım nolduolumunekankayizsmilebugün çok canım sıkıldı boshayallersmile
çıktım bi kaç işlerimi hallettim bi kredi kartımı daha iptal ettim bugun
dün bi yerde yemek yemiştim fazla aldı parasını işyerime gelince farkettim gittim oraya paramı geri aldım :1closedeyes:
kazıklamasın bidaha :mymeka:
sonra gittim önü accık açılacak gibi olan ayakkabımı almaya gittim
değiştirme yapabilirsiniz dedi kafamçokkarıştı
ama aynı modelden numara yok benneyaptımki
parasını verdi
bugun amma çok iade aldım ya bilmiyorumkismile
sonra döner yedim geldim guclubacismile
kim kimnuranın işi hallolsun
sonra birini daha görücüye çıkarıcaz yani çıkarıcam :hulya:
derinciğim zaten öyle bir şey olursa yanında biz de olacağıztenhaalardaa buluşmaaa halka açık yerlerde takılll...
malumm devir kötüüü...aklinialirimsmile
derin sana attım
o resmi göremiyom dabana atsana :ecrin_bebek:
windowslive olan maile attım
sana bi link gönderdim
resim açamıyom şirket yasaklı
o resmi açıp bana gönder :ecrin_bebek:
aldım ben derinden nuran oşın gerek kalmadı :roflol:
herkese slm kızlar başımıza ne geldi inanamazsınız eyvahedigeldismile
1,5 ay önce adamın birisi bizden alışveriş yapmış kredi kartıyla fakat kart çalıntıymış bi güzel doldurmuş torbayı almış gitmiş akannehirneyse dün akşam 3 tane polis geldi dükkana kociki merkeze çağırıyorlar tanık olarak akannehirbende ordaydım şok olduk şu tarihte bu şahıs sizden mal alımış elindede bizim kestiğimiz fiş var gelip ifade vericeksiniz dediler kocikte şimdi olmaz yarın geleyim dedi neyse sabah gitti ifade almışlar kocikte o adamı tanıyamamış haliyle 1,5 ay önce olan şeyi kim hatırlar bide sürekli gelen birisi değil meğerse o adam arkadaşının kartı yürütmüş bi güzel orada burda harcamış arkadaşıda bunu farkedince şikayetçi olmuş bundan kaydirigubbakcemile3ne insanlar varya artık kimseye güven olmuycakakannehir
naniknanikpekialsanaalsanasmile
niye canın sıkkın canım nolduolumunekankayizsmile
kim kim
ne resmi merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?