Cesur ve Güzeller

derin sana attım
o resmi göremiyom dabana atsana :ecrin_bebek:

oşınnn gördümm senii!!
sana bişiyy sorcammm kpss.olumunekankayizsmileyee evde mi çalıştın kursa mıı gittin??
kaç saat çalıştın?

canım ben bi kez evde çalıştım bi kez de kursa gittim.
günde 4 saat ama her gün çalışıyordum.

herkese slm kızlar başımıza ne geldi inanamazsınız eyvahedigeldismile
1,5 ay önce adamın birisi bizden alışveriş yapmış kredi kartıyla fakat kart çalıntıymış bi güzel doldurmuş torbayı almış gitmiş akannehirneyse dün akşam 3 tane polis geldi dükkana kociki merkeze çağırıyorlar tanık olarak akannehirbende ordaydım şok olduk şu tarihte bu şahıs sizden mal alımış elindede bizim kestiğimiz fiş var gelip ifade vericeksiniz dediler kocikte şimdi olmaz yarın geleyim dedi neyse sabah gitti ifade almışlar kocikte o adamı tanıyamamış haliyle 1,5 ay önce olan şeyi kim hatırlar bide sürekli gelen birisi değil meğerse o adam arkadaşının kartı yürütmüş bi güzel orada burda harcamış arkadaşıda bunu farkedince şikayetçi olmuş bundan kaydirigubbakcemile3ne insanlar varya artık kimseye güven olmuycakakannehir

oşınn naber kuzu bende kısmetse bu sene üniversiteyi bitiricem ama ne dicem şimdi ben aöf de 4.sınıftayım ama sınav nezaman kpss aöf sonuçları haziranda açıklanıyo tekrar lisans düzeyinde girmek istiyom kpss ye

o ne ki kuzum bizim burda bi tanıdığın teyzesinin oğlu adamın adına kimlik çıkartmış gitmiş banklardan kredi kullanmış o paralrıa kadınlarla yemiş bankadan kağıt gelmese adamı donuna kadar soycakmış nerdeyse alsanaalsanasmile

gönderdimm laydoşşş!!olumunekankayizsmile
çitosss anacımm çokk kötüü kı dolandırıcıı dolmuşş heryer...
benimm kocaamm geldii görüşürüzz sonraa kızlarr hadii öptümm...

niye canın sıkkın canım nolduolumunekankayizsmile
nuranın işi hallolsun
sonra birini daha görücüye çıkarıcaz yani çıkarıcam :hulya:
kim kim
tenhaalardaa buluşmaaa halka açık yerlerde takılll...
malumm devir kötüüü...aklinialirimsmile
derinciğim zaten öyle bir şey olursa yanında biz de olacağız
yanlız bırakmayacağız...bir de tanımadığınız için tabi bilemezsiniz..
öyle bir çocuk değil..çok efendi biri..ailesi çok iyi tatlı insanlar...
sonuçta illa olacak diye birşey yok bakalım oğlan kızı kız oğlanı beğenecekmiCADIARZU

derin sana attım
o resmi göremiyom dabana atsana :ecrin_bebek:

windowslive olan maile attım
sana bi link gönderdim
resim açamıyom şirket yasaklı
o resmi açıp bana gönder :ecrin_bebek:

ne resmi merak ettim...

kimseye güven kalmadı malesef

canım böcüğüm yaa ne kadar tatlı olmuş..:asigim:
bu arada ne kadar uyumlular boyu boyuna :roflol:

oşın demi la :asigim:
aynı boy çok ciciler vallaa
bakmaya doyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…