hayır o değilde sanki suçlu bizmişiz gibi davranmaları sinirime gitti akşamalsanaalsanasmileo ne ki kuzum bizim burda bi tanıdığın teyzesinin oğlu adamın adına kimlik çıkartmış gitmiş banklardan kredi kullanmış o paralrıa kadınlarla yemiş bankadan kağıt gelmese adamı donuna kadar soycakmış nerdeyse alsanaalsanasmile
oşın demi la :asigim:
aynı boy çok ciciler vallaa
bakmaya doyamadım
hayır o değilde sanki suçlu bizmişiz gibi davranmaları sinirime gitti akşamalsanaalsanasmile
yok ifade vermeye gelmezsek yarın zorla götürceklermiş adam hırsızlık yapıyor utanmadan bende malımı satmışım nerden biliyim ben kartın çalıntı oldunu :mymeka:adamın alnında yazmıyorya töbe töbe:umursamaz:
hayır o değilde sanki suçlu bizmişiz gibi davranmaları sinirime gitti akşamalsanaalsanasmile
yok ifade vermeye gelmezsek yarın zorla götürceklermiş adam hırsızlık yapıyor utanmadan bende malımı satmışım nerden biliyim ben kartın çalıntı oldunu :mymeka:adamın alnında yazmıyorya töbe töbe:umursamaz:
aynen öyle hala bakıyorum..
mutlulukları gözlerinden okunuyor ve çok yakışmışlar..
canım benimm:1hug:
duygu sana attım
hiç mailine bakmıyon gerci ama bakalım bu sefer alcan mı :hulya:
böcükü göördüüüüüüm akannehir
destiş geçmiş sayfalarda nuranın kısmetinin adı sanı her bişiyi yazıyo kaldır istersen durmasın orada akannehir
tamam cnm sağol Şenizleydiiiiiiiiiiii:sinifsinif: beni affet la
patronun babası geldi
iki saat kalkmadı bilgisayımın başından hoffffff
deli etti beniiiialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
çitosum bidemen
türkiye burası diyecem ne yazıkki
zaten suçluya bişey yapmazlarda suçsuza
kötü davranırlar
ben ne bilem dolandırıcı oldukunu
bide zorla götürecekmiş oldu canımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
meeline bak 2dkya
tamam cnm sağol Şeniz
evet burası türkiye gariplikler ülkesi alsanaalsanasmile
bütün saçma işler bizi bulur zaten:mymeka:
cevap veremiyo muydun maile mirmirmirmirgordum böcükü..........laydım........zemuszemus
he acmıyorum ya hem alışamadım hem unutuyom kuzum ya.....
zaten beni unutuyorlar......unutuyor.......ismi lazım degil biri.....:sinifsinif:
mail attım sana Şenizbende istiyom böcükü görmekmafoldumben
leydiiiiiiiiiiii:sinifsinif: beni affet la
patronun babası geldi
iki saat kalkmadı bilgisayımın başından hoffffff
deli etti beniiiialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
inşallah cnm allahım cümlemizi korusun böyle kötü şeylerden:Saruboceq:benimde kızdığım o zatennn
suçlular elini kolunu sallasın
beni gelmezsem zorla götürüceklermiş yok yaaaaaaaakötükedihüso
bidaha yaşamassınız inş böle kötü olay:Saruboceq:
Şenizsağol yavrim nuranımda göndermiş baktımaklinialirimsmilecevap veremiyo muydun maile mirmirmirmir
mail attım sana Şeniz
affetmicem bişi yapmadın ki la Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?