ne kadar erken bitti mesain gıı
güle güle çitosum Şeniz
işlerim hafiflediböle de canım sıkıldı yaw
keleboş ne iş yapii biri desin bana ya bilmiyorumkismile
lady cim canımcım sağol evett ya konuşamadık valla
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:asigim:Şenizcevap veremiyo muydun maile mirmirmirmir
mail attım sana Şeniz
affetmicem bişi yapmadın ki la Şeniz
kumaş pantolon ve ayakkabı benimde almam lazımbilmiyorumkismilehoffffff
hafta sonu eskişehire gitmicem mirmirmirmir
çıkıcam gezicem kendime güzel kumaş pantolon ve bi tane babet alıcam gamyoncuiremsu
doğru düzgün alışveriş yapamadım yaakannehir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar benim msi bitti ben kaçtım mucukladım hepicinizi
zanımca avukatlık bürosuydubilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilene kadar erken bitti mesain gıı
güle güle çitosum Şeniz
işlerim hafiflediböle de canım sıkıldı yaw
keleboş ne iş yapii biri desin bana ya bilmiyorumkismile
jasminbilmiyorumkismile hoşgeldinboshayallersmileBen geldim yeniden. Kabul görür mü? Hadi bilin ben kimin en çok nick değiştiren üyealsanaalsanasmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu
yok la ben eflenmiyomeyvahedigeldismilesen bulmucan
görücü usulu evlencen şakkıdı
nuranı da öle evlendiriyos-tatlicadiarzu- :roflol:
ha böcük diyon
meel attın sanaa
son durum mueyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileanaaaam akannehir geçmişi okuyum dedim ama başaramadım :gitme: ne kaa çok yazmışsınız akannehir
kuzenim gitti evi toplamam lazım :hulya: naptınız bakalım destiş nurana koca bulmuş :jeyyar: son durum ne? nezaman buluşup tanışacaklar :hulya: :meraktangeberenüye:
Duygu sevgilin, hata yapıyor sende üstüne düşme arama :umursamaz: kaçan o kovalayan sen olmuşsun :umursamaz:
:dilcikar:
evett kelebek cumartesi işbaşı yapacaktı 2010 ona uğurlu geldi hem iş hem koca buldu kaydirigubbakcemile3
bambikim nolduu olumunekankayizsmile
şidik sevgili bulsam yeter baaaaeyvahedigeldismileuğurludur burası sositososito
bambik trip atma nan meel attım -tatlicadiarzu-
dimek afukatın yanında çalışıcak
nurana koca
özleme koca
bekar kimse kalmıcak burda 2011 de görürsünüz bak :smiley-cool:
bana mail atmadılar diye trip yapıyodum kaydirigubbakcemile3 ama nuranım ve edam aynı anda attılar :asigim: teşekkür ederim fıstıklarım a.s.
ayy :asigim: uşakta böceğin elini nasıl sıkı tutmuş :asigim: Allah bi ömür boyu mutlu etsin onları
ay evet yaa :asigim: içim bi mutlu oldu :asigim: sevgi pıtırcığı gibiyim :1rolleyes:böcükle nasıl uyumlular bambik demi :asigim:
burcumm Şeniz
iyisin demi kuzu bi yaramazlık yok
burcu hoşgeldin a.s.
ladym buluşalımm :lepi: ama ne zaman ?
Hoşbuldukkkk canım benimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet buluşalım lütfennnn ben Bambikimiii görmeyi çok istiyorummm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?