Cesur ve Güzeller

nirden biliyon kııbilmiyorumkismile
ben yeri gelınce iiş kadını çizgıme girebülürüm

iş gadını çizgün mü?akannehir
e hadi bakalım o zaman seni de aramısda görelimolumunekankayizsmile

kızlar...hadı bana sorun aradı dıye
nıye sormuyorsunuz....hiçmi meraka etmiyorsunuz......sorunda cevabımı vereyim..........

sendeki gelişme ne durumda kuzucum? boshayallersmile

bu arada kısçeler hepinizi öpüyom opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iş gadını çizgün mü?akannehir
e hadi bakalım o zaman seni de aramısda görelimolumunekankayizsmile

evet sen beni bilmiyon mu hemde sağlıkçıyım bak burda paçoz davrandıma iç dunyamı yansıtıorum zuahahah:1ninca:bağa bak benide yeşillendırın bende istimmolumunekankayizsmile

sendeki gelişme ne durumda kuzucum? boshayallersmile

bu arada kısçeler hepinizi öpüyom opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bis de seni öpüyoz tatlıŞeniz

nasılsın anniş neler yapıyon bebeler nasıl :ecrin_bebek: yerimseniben olumunekankayizsmile
valla midemm bi garipp pek iyi değilimmm..:bbo:
emoşş oynuyoo hamurlarıyla şekill yapıyoo cd izliyoogamyoncuiremsu karnımdaki de yatiidiirr sıcakk sıcakk...:ecrin_bebek:
duyguu neymişş derdi seninkinin gerçekten??boshayallersmile

evet sen beni bilmiyon mu hemde sağlıkçıyım bak burda paçoz davrandıma iç dunyamı yansıtıorum zuahahah:1ninca:bağa bak benide yeşillendırın bende istimmolumunekankayizsmile

cadı hemşirelerden misin sen yoksa azarlayıp duran cinslerdeneyvahedigeldismile
yeşiller birbirini yeşilleyemezler.
mavilere başvuracaksın

sağlıkçı kuzum sen anadaolu yakadında nirdesin? aklinialirimsmile

bis de seni öpüyoz tatlıŞeniz

olumunekankayizsmile bayanssulusmile

ay evet 13 kötü bi rakam 12 yada 14 yapayım en iyisi ben onu derin :roflol:
menümde 4 çeşit salata var, makarna salatası, patates salatası ve yoğurtlu havuç salatası ve kısır, bunun dışında mercimek köftesi, sosisli milföy, iki çeşit börek, tepside kumpir, haşhaşlı kek, havuçlu pasta ve elmalı kurabiye var, yalancı tavuk göğsü var

gelenler ordu değil ama az az çok çeşit yapmalıyım

te bu kaa

cadı hemşirelerden misin sen yoksa azarlayıp duran cinslerdeneyvahedigeldismile
yeşiller birbirini yeşilleyemezler.
mavilere başvuracaksın

evet ama ben kimselere bağırmam seferim zemuszemus
işimi çok severek yaparım:hulya:
bu konuda hassasumdur:lepi:

söyleyim bugün 3 gün oldu ve halen bir ses yok......senağlama
aramadı......
ben ne yapayım bunu.......den hele yaaaaaaaa
üzüntüm artık sinire döndü........:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ya makarna salatası yap ya da patatess çıkarr birinii menüdenn çok şişmanlatacan milletii...-tatlicadiarzu-

söyleyim bugün 3 gün oldu ve halen bir ses yok......senağlama
aramadı......
ben ne yapayım bunu.......den hele yaaaaaaaa
üzüntüm artık sinire döndü........:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

len bırak gitsin yaaa adü hem suçlu hem güçlü ben senin yerinde olsam yeni aşklara çokdan yelken açmıstım-tatlicadiarzu-hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…