Cesur ve Güzeller

höhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:1ninca:

hamileliğin ilk zamanları baya zor geçiyo şimdi senin nekadarlık canım? :bbo:

emelin yerinde olmak isterdim

bizimkinin kısmetse 2 hafta sonra cinsiyeti belli olcakmış inşallah gösterir kendini bakalım kukulumu pipilimi gelcek
kaydirigubbakcemile3 sağlıcakla gelsinde hepsi :Saruboceq:

len bırak gitsin yaaa adü hem suçlu hem güçlü ben senin yerinde olsam yeni aşklara çokdan yelken açmıstım-tatlicadiarzu-hihoyyyt

nasıl bırakayım selin bu kadar çok severken......
heleki sözlüyken
o kadar kolaymı......3 gün aramadı deyıpte yeni birine gitmek.....lmaz:

günaydın şekerler kız burası iyi oluyo valla ben evde olduğumdan hani gırgır falan yani oanlamda benimde misafir var bugün kızlar amannn ben hazır bişeyler aldırıyom bugün zaten yabancı deel komşum

ya makarna salatası yap ya da patatess çıkarr birinii menüdenn çok şişmanlatacan milletii...-tatlicadiarzu-

ilk başta amerikan salatası ve makarna salatası diyordum sonra dedim ikiside aynı zaten amerikanı çıkardım patatesi ekledim :bbo:
ben onu tupperın prenses tacında süslü süslü yapicektim yapmiim mi :sinifsinif:
kısırı prenses tacında yaparım o zaman

hımmm tatlılarını akşamdan yaparsın makarna zaten kolay. ben teyzoşdan öğrendim patatesleri soyuyorum doğruyorum üzerini geçmicek kadar su tuz az şeker sıvıyağ öyle haşlıyorum hoppp süzüyorum ılıyınca diğer malzemeleride atıveriyom kolay olii seni yorcak mercimek köftesi ama haşhaşlı kek nasıl olii bilmim pakmayalıdan pogaçasını biliyomda kekini hiçç yemedim tepside kumpir nasıl olii işine karışmak gibi olmassa kzuucum 2 çeşit börek yapacağına birini poğaça yapsan?

git kızım git valla sevgi mevgi hikaye bunlar evlenince gerçeklerle karşılaşınca hepsi geçer bunların aptal aşık olma olyı büyütme hangi devirde yaşıyosun adam gibi namuslu mantıklı eline yüzüne bakılır birini bul ve git tatlım

benimki sekiz haftalık oldu..
ilk zamanlarr zor gerçekten halsizlik ve de bulantı varr..kafamçokkarıştı
hayırlısıı olsun organikm..:Saruboceq:
emell valla süper kafasına göre takıliii...gamyoncuiremsu

söyleyim bugün 3 gün oldu ve halen bir ses yok......senağlama
aramadı......
ben ne yapayım bunu.......den hele yaaaaaaaa
üzüntüm artık sinire döndü........:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
sende sabret arama bakalım..:1closedeyes:
ne olacak sonu!
erkeklrr peşlerinden koşulmasını pek sevmezlerr onları itt gibi koşturacann o zaman senden kıymetlisi olmazz....a.sbayanssulusmile

ay hem kısır hem patates salatası hem amerıkan olmaz ya bunlardan birisin yap sadece
bak ben sana soylım:ecrin_bebek:
-ıslak kek
-açma yada poğaça tarzı bişey olabilr ama sade olmıcak
-paçanga böreğe yada kıymalı yapabilirsin
-tavuk göğsü ama çikolata soslu
-salata olarak patates olmasın kısır yada bol malzemelı amerıkan
-Fırında patetesli bir borek var kek gibi dehset oluyo

boyle şeyler yap ne gerek var abartıyaşakkıdı

eee güzelım şimdiden 3 aramazsa yarın obür gün 10 gün aramaz kalrısın ortada
bırak allasen yaaaaabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile2

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

patatess yap o zaman makarnayı çıkar..
sen bilirsin hangisii daha süslü olacaksa onu yap.
göze de hitap etmek istiyosun madem....a.s

aileler herzman evlatları hakknda hayırlsıı ister:çok üzgünüm:
millet evlenip boşanıyo
ama hallere mi düşsün kız
demekkı istemiyo adi herif:mymeka:
neyi beklesin
neden?niçin?niye?:dilcikar:

evet evet bana da dün bi arkadaşım söyledi patates salatasını o şekilde yap kolay oluyor dedi öyle yapacağım :lepi:
poğaça eklemedim hiç menüme ama böreklerin biri tepsi böreği biri de tek tek sigara böreğinin genişi gibi sarma olacak, paçanga gibi
haşhaşlı kek revani gibi bişi ama içinde haşhaş oluyor, üzerinde krem şanti oluyor çok lezzetli bişi
tepside kumpirde patatesi haşlıyorsun sonra haşlanmış patatesleri bi borcama koyup eziyorsun üzerine de malzemelerini ekliyorsun en üste de kaşar rendeleyip fırına atıyorsun
kaşarlar eriyince kapatıyorsun fırını, üzerini ketçap mayonezle süslüyorsun kumpir oluyooor :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…