ay evet 13 kötü bi rakam 12 yada 14 yapayım en iyisi ben onu derin :roflol:
menümde 4 çeşit salata var, makarna salatası, patates salatası ve yoğurtlu havuç salatası ve kısır, bunun dışında mercimek köftesi, sosisli milföy, iki çeşit börek, tepside kumpir, haşhaşlı kek, havuçlu pasta ve elmalı kurabiye var, yalancı tavuk göğsü var
gelenler ordu değil ama az az çok çeşit yapmalıyım
te bu kaa
valla midemm bi garipp pek iyi değilimmm..:bbo:
emoşş oynuyoo hamurlarıyla şekill yapıyoo cd izliyoogamyoncuiremsu karnımdaki de yatiidiirr sıcakk sıcakk...:ecrin_bebek:
duyguu neymişş derdi seninkinin gerçekten??boshayallersmile
len bırak gitsin yaaa adü hem suçlu hem güçlü ben senin yerinde olsam yeni aşklara çokdan yelken açmıstım-tatlicadiarzu-hihoyyyt
nasıl bırakayım selin bu kadar çok severken......
heleki sözlüyken
o kadar kolaymı......3 gün aramadı deyıpte yeni birine gitmek.....lmaz:
ya makarna salatası yap ya da patatess çıkarr birinii menüdenn çok şişmanlatacan milletii...-tatlicadiarzu-
ay evet 13 kötü bi rakam 12 yada 14 yapayım en iyisi ben onu derin :roflol:
menümde 4 çeşit salata var, makarna salatası, patates salatası ve yoğurtlu havuç salatası ve kısır, bunun dışında mercimek köftesi, sosisli milföy, iki çeşit börek, tepside kumpir, haşhaşlı kek, havuçlu pasta ve elmalı kurabiye var, yalancı tavuk göğsü var
gelenler ordu değil ama az az çok çeşit yapmalıyım
te bu kaa
ben de yarın çalışıyorum bebem ama internete giremem:gitme:
nasıl bırakayım selin bu kadar çok severken......
heleki sözlüyken
o kadar kolaymı......3 gün aramadı deyıpte yeni birine gitmek.....lmaz:
benimki sekiz haftalık oldu..hamileliğin ilk zamanları baya zor geçiyo şimdi senin nekadarlık canım? :bbo:
emelin yerinde olmak isterdim
bizimkinin kısmetse 2 hafta sonra cinsiyeti belli olcakmış inşallah gösterir kendini bakalım kukulumu pipilimi gelcek kaydirigubbakcemile3 sağlıcakla gelsinde hepsi :Saruboceq:
sende sabret arama bakalım..:1closedeyes:söyleyim bugün 3 gün oldu ve halen bir ses yok......senağlama
aramadı......
ben ne yapayım bunu.......den hele yaaaaaaaa
üzüntüm artık sinire döndü........:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
eee güzelım şimdiden 3 aramazsa yarın obür gün 10 gün aramaz kalrısın ortada
bırak allasen yaaaaabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile2
patatess yap o zaman makarnayı çıkar..ilk başta amerikan salatası ve makarna salatası diyordum sonra dedim ikiside aynı zaten amerikanı çıkardım patatesi ekledim :bbo:
ben onu tupperın prenses tacında süslü süslü yapicektim yapmiim mi :sinifsinif:
kısırı prenses tacında yaparım o zaman
selinn kıı yangına körükle gitmee kıı bi dur!!boshayallersmileya ne sabretcek tekmeyı bascak
bizimde aileler biliyordu soyledık ayrıldı abartmaya gerek yoknaniknanik
Duyguşum sana tek diyeceğim şey ailelere bu durumu bildir
Yoksa bu iyice zıvanadan çıkacak baş edemeyeceksin
hımmm tatlılarını akşamdan yaparsın makarna zaten kolay. ben teyzoşdan öğrendim patatesleri soyuyorum doğruyorum üzerini geçmicek kadar su tuz az şeker sıvıyağ öyle haşlıyorum hoppp süzüyorum ılıyınca diğer malzemeleride atıveriyom kolay olii seni yorcak mercimek köftesi ama haşhaşlı kek nasıl olii bilmim pakmayalıdan pogaçasını biliyomda kekini hiçç yemedim tepside kumpir nasıl olii işine karışmak gibi olmassa kzuucum 2 çeşit börek yapacağına birini poğaça yapsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?