- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kız ben öğrettim buna ama benim çocukta var bi sorun annamadım valla...aman derın senın cocuğa gülüyom başıma vercek Allah
moklu nolcakk
bızım gelınlerde üşendıklerınden cocklara wc yı öğretmezler hep annem öğretıyo
cnm anam yaa
köye gıttı gene özldımm
Her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak yaşar çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır :roflol:
pasaklım güzell söz..
cemreciğim naber?opuyorumnanaktan
canım benim işi vardırr onunn...aman ALLAHIM biri cevap verdi sonunda:Saruboceq:
iyiyim derinim bitanem gaymam balım şekerpareŞeniz
onlar bana cevap vermiy aha şu aşada adı geçenler varya bende onlara yağ çekmiim:dilcikar:
heeee ben çok budist hiissettim kendimi....:roflol:yazdığım sözü de beğenmişsiniz hemiiii, kkdan buldum bende, doğru ama doğru söze ne denirki :lepi: :roflol:
ablam canım ablam gözümün nur, nar tanem, bidenem birden telefonlarım çalmaya başladı bakamadım hatlarım yoğun olunca Şeniz
yoksa ben seni bu diyarlarda cevapsız bırakır mıyım olumunekankayizsmile :asigim:
ablam canım ablam gözümün nur, nar tanem, bidenem birden telefonlarım çalmaya başladı bakamadım hatlarım yoğun olunca Şeniz
yoksa ben seni bu diyarlarda cevapsız bırakır mıyım olumunekankayizsmile :asigim:
ama ama ama artık evede iş getiriyon hiç bennen ilgilinmiyonsempatiksalakcinni
benim saçım süpürge ellerim faraş gibin olduaklinialirimsmile
getirdiğin para saten kipriğimin rimeline yetmiyobayanssulusmile
haa ağşama yemekmi dün yağda yumurta yemiştikya yaşadın bu gün çılbır yapcamalkisalkisalkis
işte kocayı evden kaçırmanın birinci kuralı ders biiirlaelaelaelaelae
pasaklım bende bir budısttım o zaman...benimkininde öküzle bir akrabalıgı var sanırım...
kız msn iletime bile yazdım....begendim .....
derinnnnnnnnnnnnnn...ne haber kuzi......
cemrem ben senın süpürge saclarını faras ellerını kokuluca öperim......
nasılsın bakayım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?