Cesur ve Güzeller

Allahtan benim cevremde henüz böyle birsey olmadi,insanoglu hersey ona yaki$ir o yüzden cok dikkatli hareket etmek lazim.. ama en komigi sanal alemdeki muhabbetler, yari$lar, bu benim fikrim .. normal hayatta neyse birseyler paylasirsin kavga ettiginde icin acir.. ama böyle cokta fifi demi canikom? :hulya:

sıla laf guzelde ne oldu da dedın bır şi mi oldu

olsun hem pırlata kımın elınde olursa olsun degerını kaybetmez yanı bu durumda cemre ablamın pırlantasıyım

aa güzel mi ablam o film çok merak ediyorum onu da
ama gülmek eğlenmek istiyorsanız EYVAH EYVAH'ı izleyin yaa süperdi biz çok beğendik :lepi:

olsun hem pırlata kımın elınde olursa olsun degerını kaybetmez yanı bu durumda cemre ablamın pırlantasıyım

dabi dabi ne onun ne benim görürüm ben seni seneye kimin pırlantasısınsempatiksalakcinni
ama o zamana kadar bizimsinolumunekankayizsmile

yok bitanem bisey olmadi.. nette gördüm hosuma gitti ekledim.. benim icin son günler haftalar cok muhtesem geciyor, nihayet bazi seyleri gözardi etmeyi ögrendim.. seviyene cikarmamayi daha dogrusu o seviyeye inmemeyi ögrendim ve coooooooooooook mutluyum.. ee bide teyze oluyrouz daha nolsun :lepi:

istenmi misal ?? aklinialirimsmile
bak mitfak simdi bula$ik dolar pi$man olursun ablam kaydirigubbakcemile3
olsun yavrum ben güzel bılaşık yıkarım tecrübeliyimguclubacismile
aa güzel mi ablam o film çok merak ediyorum onu da
ama gülmek eğlenmek istiyorsanız EYVAH EYVAH'ı izleyin yaa süperdi biz çok beğendik :lepi:

evet güzel mesajlar içeren bir film:lepi:
eyvah eyvahada gidicez inşallah sırada o var konuştuk dünzemuszemus

nereye ditçeniz:kedi:

bizim burda göl var ablam, disarisi cok güzel.. aile dostlarimizla piknik yapmaya gidicez Allahin izniyle.. hem cocuklar oynar, hem biz temiz hava aliriz hemde vakit güzel gecer.. Annemler falanda gelecek :asigim:

aciktim birsey yesemmi yemesemmi diye düsünüyorum,ufaklik icin biseyler atistirmam lazim :roflol:

çok güzel düşünmüşsünüz süper valla :lepi:
git gide istanbulda öyle yerler bitiyor gezme deyince avm ler birde dışarıda yemek sanki başka bişey yok:hulya:
bir tüketim çılgınlığı almış başını gidiyor çok sıkıcı yaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…