duyguşuuuum canım benim gelenler benim arkadaşlarım hangisi ilk önce gelirse mutfağa alıcam onu zaten yardıme tsin diğerleri gelene kadar kaydirigubbakcemile3
ananda demiştir mutlaka ama bende senin annen yaşına yakın sayılırımcanım pasaklım yakın olsam yardıma gelırdım balım kıyamam sana allah kolaylık versın.....Şeniz
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
cemrem ablacıgım tavan yapıp orda kalıyor..
arada bır grızlerım gelıyor işte:jeyyar:
ne yapayım...şu yaşa kadar bekledik...temmuzda evlılık var geçmek bilmiyor..akannehirakannehir
ne biliym miniğim iki gün öncede okudum demek bunlarmışsempatiksalakcinniyok ablam yok dün vardı işte geleceklerdi ama gelemediler maç yüzünden
bu akşama kaldılar akannehir
cemre ablam herkesin mısafırı gelıp gıdıyor
senınkılerde geldılermı resmen yerleşık kalıyorlar....sempatiksalakcinni:hulya:
ananda demiştir mutlaka ama bende senin annen yaşına yakın sayılırım
(bu arada yaşım içime oturdu sanırım40)
benim anneminde lafıydı bu
evleninde görün ilk geceden bıkarsınız görünce derdi
fakat ona korkumdan soramadım
bıkılıyosa bu beş çocuk nirden çıktı
daha zaiyatıda vardır bunları yaparken çokmu sıkıldınız bunu sormak isterdi annemede korktum len:mymeka:
valla duygm bu sene bende anlamadım kışın bir başını gördüm misafirle birde sonunu herhalde
geçen sen dedin abla bu hafta yokmu kimse diye
o hafta misafir geldi birde hiç gelmeyen insanlardı
onun için içinizden konuşun aman haaohaoldumsmile
cemre ablam hem büyükler evlenın yuvanız olsun derler.....hemde böle laf ederek korkuturlar madem bu kdar korkunç bir şey niye evlendirirler ki.....
annemde derki...gelinligi pekmez sandım yüregimi yakmaz sandım...
bazen ben de diyorum evlenmeyeyim maden o kadar yakıcı bir şeyse.hakana dıyorum evlenmıyelım böyle kalalım dıye olmaz evlenıcez çocuklarımız olcak diye....
zapık:jeyyar:
zaten hiç bir annede o çocuklardan nerden geldi nasıl oldu demez...nıyeyse dalıba sıkıntıdan çıktık ortaya.....biz dört kardeşiz.....annem babam 4 kez baya sıkılmışlar yani....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cemre ablam olsun 40 yaşında ol.benım annem daha büyük birde çok hastalık çektigi için daha yaşlı dururmafoldumben
aman kapatayım çenemıde duymasınlar mısafırler.eyvahedigeldismileohaoldumsmile
benım teyzem vardır öncedede yazmıştım burda zamanında çok çekmiş 15 yıl çocugu olmamıs hep ezılmış .......bu yuzden laf işite işite laf bilir olmuş....
der ki....gelinlik tek gecelik olsa sürkaydirigubbakcemile3er geçerdim.....namaz bir günlük olsa kılar geçerdim.....
Günaydııııııııııııınnn akannehir
Çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaar mirmirmirmir
misafirlerim 8 gibi geldiler bende eve girer girmez mutfağa girdim ama sofraya oturmamız dokuz bıçığı buldu akannehir
yedik içtik çay tatlı faslı derkeeen 12ye geliyordu kalktılar benimde yatmam biri buldu haliyle :gitme:
Günaydınnnn :hulya:
Pasaklım çok yorulmuşsundur :1hug:
Burda felaket fırtına var akannehir anneme gidecektim gözüm yemedi :1ninca:
evet yaa rüzgar acayip, beni bile uçuracaktı nerdeyse:CüvCüv:
günaydın kızlarrrr.....opuyorumnanaktan
Günaydın derinn Şeniz
teşekkür ederim kızlarr...Şenizderinim günaydın bitanem günaydın opuyorumnanaktan
oşınım bambikim size de günaydın aynen valla üstümden tır geçti sanki akannehir
teşekkür ederim kızlarr...Şeniz
gece sürekli bebişe isim düşündüm aklınızaa erkek ismi geliyo muu şöyleee afillii....
yankı derin nasıl??ayyy en güzel yere gelmişiz hihoyyyt
derinim sen düşündüğün isimler varsa yaz bende ona göre aklıma gelenleri sana yaziiim
ezel düşünmüştümm o da filmden alıntı gibi emele çok uyuyor ama..
yankı derin ve de babasının soyadı çok muu uzunn oluyoo kii???
faceden biliyonn değil mii soyadımıı düşün işte..
birde babasıı iki isim istemiyoo ama ben bastıracam..
popçu ismi gibi değil de miii???fisfisfis
birde toprakla soyadı çok uyumlu oluyoo ama o da en yakın arkadaşımızın oğlunun adı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?