Cesur ve Güzeller

İyiyim canım işteyim çalışıyorum sen nasılsın. kaydirigubbakcemile2
ben hastalıklarla uğraşıyorum öksürüğüm gribim bulantım uçuğum geçemedi gitti yaawwww!!!!kafamçokkarıştı
bi taraftan ev işleri bi taraftan da benim cadının derdi bitmiyoo....boshayallersmile
selin dinlen güzel güzell ohhh.

GUNAYDIN ama kımseler yokki.....:lepi:...nerdesınız yaaaafisfisfis
gelin hele iki lafın belini şeydelim.....olumunekankayizsmile
tamda yimek zamanı ya....

tıkınmayamı gittiniz kızlarrrrrrrrrrrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

saolun kızlar.ya ama o kadar eksik var ki........halı perde ufak tefek derken dag gibi oluyor.....
sık sık ankaraya gitcem....bundan sonra....
ben gardolap nasıl olcak diye kafamı yerken......mobilyeciler o kadar fikirler verdilerki bir degişik degişik görünce inanın şaştım kaldım...
meger ne modeller varmış....herkesin istegine begenisine göre neler yapıyorlarmış....
benim gardolap duvardav duvara olucagı için o kadar çok alternatif ürettiler ki...
degişik bir şey olucak.dolap hayal ettigimden daha farklı...
olucak işallah o yüzden işim rahatladı.

bunun dışında da o kadar çok şey var ki alınacak of of çok iş var çokakannehirakannehirakannehir

günaydın herkese dün akşama kadar hiç pc mi açmadım,
temizlik yaptım hala da yapıyorum,dün evin dün camlarını sildim,
arka odaların perdelerini yıkadım,sabah kalktım şimdide salonun bir kısım perdeleri yıkanıyor,sonra diğer kısımını yıkayacağım,sonra oturma odası ile mutfak tülleri yıkanacak onları asarım,
her tarafım tutulmuş valla,sabahtan akşama kadar bütün camları sildim arada vermedim
yarına kalmasın tüllari yıkarım diye ilaç içtim ama ağrıdan uyuyamadım rahat şekilde
neyyse temiz oldu,huzur olarak rahatladım valla

duygucuğum güle güle kullan inşallah tatlım benim duygu ben cumartesi Konya ya geliyorum haberin olsun kuzumŞenizboshayallersmile

kolay gelsin destim......eger konyada olursam görüşürüz destişim....
ben şu resimleri ataımda düzle ya aman bir ögrenemedim nasıl düzeltme yapılıyor...
ne kaaa cahilim

merhaba kızlar nasılsınız, gelemiyorum işlerin yoğunluğundan ve sınav telaşından gerçi daha kitap yüzü açamadım bu hafta ama bugün çalışcam kısmetseyerimseniben

pazar günü ladym,pasaklım,bammbikim ve stellamla buluştuk ben onları tanıdığıma çok mutlu oldum :lepi:hatta o sabah heyecandan erkenden hortladım hepinizi çok seviyorum arkadaşlarımmmm inşallah diğer arkadaşlarımlada görüşebiliriz
a.s.

Derin canım Dikkat et kendine benimde dudağımda çıktı uçuk yaw sempatiksalakcinni

Selin_as anam git yat beee napıcaksın burada lmaz:lmaz:

Pasaklımm-destina-nuran-duygu naparsınız be nasılsınız bakalım vereliniortak

Organik way beeee benim neden haberim yok :sm_confused::sinifsinif::sinifsinif:

uyy bebişim kıyamam ben sana bidahakine söz haber vercem zaten kızçeler ondan önceki hafta görüşceklerdi olmadı banada kısmet olsu bu seferopuyorumnanaktan

Hımm pasaklım ve layd ile görüştüm ben ama Diğerlerini de tanımak isterim.
Tabi seni de çok isterdim Tanımak.

selin gacısı hoşgelmişsin ama kaçmışsın zemuszemus
derincim geçmiş olsun çoook dikkat et kendine de miniğine de :1hug:
duyguşum süpersin dolap için fikirler vermişler ayarlamışsınız :lepi:
destşim yorma bu kadar kendini yavaş yavaş hallet işlerini kzuuuum :1hug:
organikiiim olumunekankayizsmile
sıpaydiii nası haberin yok olm yaa kaç haftadır basbas bağırıyorus lady stella bambik ve ben buluşuyoruz gelmek isteyen var mı diyeee :gitme:
normalde bi önceki hafta buluşacaktık ama bi aksilik oldu bu pazar buluştuk iyikide ertelemişiz organikimde geldi bizimle hihoyyyt
senin haberin olmadığını bilmiyordum ben okumuşsundur die düşünmüştüm :gitme:

kolay gelsin destim......eger konyada olursam görüşürüz destişim....
ben şu resimleri ataımda düzle ya aman bir ögrenemedim nasıl düzeltme yapılıyor...
ne kaaa cahilim
tamam canım sen resimleri atmadan beni ceptan cevapsız çağrı olarak ara ben açıp yapayım çünkü her an sitede durmuyorum göremeyebilirim
sağol canım iyiyiz şükür sen nasılsınŞeniz

pasaklım bende de bir huy var yavaş yavaş yapamıyorum,o gün bir kısmını bitirmeem gerekiyor,camların bir kısmını bugüne bıraksam gece uyuyamazdım,aklım takılırdı,o yüzden çok yoruluyorum tabi ama,
işte bölümlere ayırıyorum ileri perdeler camlar ve genel süprüp silme
3 gün brirni yapıyorum bir günümü cam çerçeve,bir günüm perde,ertsei günü süpürüp silme
aslında daha dinamikken yaşım daha 20 lerde iken perde ler yıkanırken yerleride siler süpürürdüm ama şimdi oğlanda olunca olmuyor onuda ertesi güne atıyorumkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…