bende seni çok özledimmm:gitme:he yaklaşıyo pasaklım bu halimle kesin evde uyurum kaydirigubbakcemile3
nurancımm Şeniz çok özledim snei :gitme:
hoşbuldum cemre ablamolumunekankayizsmilecanımsın hoş geldin bitanesiŞeniz
bende bende seni özledim olumunekankayizsmileiyiym canım hakanda iyi herşey süper gidiyor....tatlım....:lepi:
senin uykuların nasıl....
nuranım balım özledim seni...Şeniz..cemre ablammmmmmmmŞeniz
pasaklım amın canım amın:Saruboceq:
bende seni çok çok seviyorum cemre ablamkızlar bir akrabamı oyalamak zorundayım kadın bişeyler alcakmış beni çağırdı
yoksa bu gün sizleri bırakmıycaktım gidip oyalayıp geleyim bari
sizi çok çok çok çok çok seviyorumopuyorumnanaktan
Amin :Saruboceq: :Saruboceq:oh maşallah sevindim kaydirigubbakcemile2
uykularım iyi habire uyuyom zaten kaydirigubbakcemile3
inşallah cemrem :asigim:
şu an karnım dümdüz olduğu için bişey anlamıyoruz
sanki hastaymışım halsizmişim gibi geliyor
cumartesi doktorumuza gidicez bakalım boshayallersmile
Rabbimnasip etsin inşallah sağlıklıca kucağıma almayı bebeğimi :Saruboceq:
:asigim: Şenizcemre ablacım bizde seni çok seviyoruz Şeniz
evet sevmiyor böyle sürpriz yapmayı falan ama ben istedikçe o da anlıyor belki benim öyle mutlu olabileceğimi
baksana 3 senedir uğraştım durdum sonunda bi çiçek de olsa sürpriz yapmış göndermiş nasıl mutlu oldum anlatamam
her zaman almadı dye ağlarım dün oturdum aldı diye ağladım ama bu seferki mutluluktan :gitme:
sıpaydim evet bi daha unutmam doğum gününü kolay kolay :kedi:
nurancım sana da teşekkür ederim bitanecim Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin :Saruboceq:
edaaa deme öyle sen o güne kadar o güne kadar enerci topla :jeyyar:
bende seni kocaman öpüyorumŞeniznurancım seni görmedim canım nasılsın kocaman öpüyorumbayanssulusmile
aman biri 3 diyo diğeri 5 diyolaydım sanırım 5 ay sonunda geçiyormuş.....sen daha bilirsin hamile topiklerinden inşallah geçerde kurtulursun.....tiksintilerinden kuzum....
ögle sonrası çok işim var ya of of bugünde bir uyuzum ki sormayın gitsin.....
elim kolum kalkmıyor.......
nasıl bakalım güzeller
ne hareketli topic bu yaaa
evlenen hamiş olan
rabbim böyle güzel heyacanlarınızı daim etsin
iyi ol kuzum
şimdiden iyi beslen
gebelikte nolur nolmaz yiyemessen güçsüz kalmazsın
tavsiyelerime bak be -tatlicadiarzu-
kadifem sen nassın nasıl gidiyo evlilik daha dün gibiydi bu zamanlar geçen sene evlilik hazırlıklarıyla uğraşıyodun inşallah sende bbeişini alırsın en kısa zamanda kucağınayerimseniben
bende bu akşam kendi evcağızıma gidicem bikaç yerden mutfak dolabı fiyatı alıyoruz gelcek yine bu akşam onuda kiracı çıkar çıkmaz halletcez 20-25 güne kadar çıkıyo kiracı ozaman bizim telaşeler dahada artcak
laydim ne yapayım iş güç eve gidicem şmdi çıkıcam yoruldum bugün okul çok yoğundu
iyi nuranım, lady im dün akşam calgonitimide aldımkaydirigubbakcemile3 uğraşıyoz işte h.sonuda davetiye işini halletcez kısmetse annemde evde son eksikleri biçip dikiyo 23 nisandada karşıya geçip diğer eksikleri tamamlicaz tabii bunlarla bitmiyoo daha çok çalışmamız lazım
oyyy bidenem :asigim:
iyi besleniyorum elimden geldigince dikkat ediyorum yerimseniben
tşkler tavsiyelerin için :1hug:
mafoldumben
kimse yokmu mafoldumben
ben buydayım :ecrin_bebek:
ay sorma nurancım ya üst üste geldi hepsi dün akşam eve gittim hemen yattım saat 8di giydim pijamalarımı :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?