- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
duyguş gelmişŞenizkızlarrrrrrr ben geldim dün giremedim kk ya çok işim var akşam ankaraya gitcem malum dügün işleri mobilyelere bakcaz...
konyadan bir dünta şey götürecez...ne zormuş ya ...bu işler...
sizler nasılsınız.....pasaklım geçmiş olsun canım benim.....kendine dikkat et emi....
benimde aklımdan geçmedi değil şu istifa işibilmiyorumkismileay cemre ablam neler yazmışsın öle süper valla istifa mı etsem napsam yanına gelsem gezsek beraber zemuszemus
kızlar teşekkür ederim umarım düzelirm bir an önce ağrı kesici falanda içiyorum ama pek bi işe yaramadı :gitme:
duygum kolay gelsin :asigim:
pasaklım Şeniz
zeynepim Şeniz
nuranım Şeniz
pasaklım leyla meeli okumadı galiba :gitme:
miniğim hadi bi delilik yapalım senle
ama sen zararlı çıkarsın olmaz iş önemli şimdi
leydim evet bende dün farkettim nasıl oldu anlamadım ama çok sevdim bu halini 110u hiç sevmiyodum
Şeniz bambişkkkŞeniz:hulya:
herşey yolundagider inşallah canımm :lepi: Şenizsaolun nuranım balım
bitenem laydım saolasın.yarın izinliyimya yarın ki işleride yetiştireyim diye dört dönüyorum...
mekik dokumak ne demek bir telefon trafigim var sormayın gitsin...
pazar dönücem işallah..herkes kendine iyi baksın belki arada girerim........öptüm kızcelerim
organikimmŞeniz ben iyiyim işte uğraşıyorum öleekafamçokkarıştıselam kızlar nasılsınız
kısçeler kısçeler edaya iş adresinden meel atmayın olar mı evde olacak bir hafta yorulmuş dinlenmesi gerek
Selammm kızlarrrr
zemuszemus
kısçeler kısçeler edaya iş adresinden meel atmayın olar mı evde olacak bir hafta yorulmuş dinlenmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?