Cesur ve Güzeller

Ay organikim sorma daha beter oldum ya hapşuruk öksürük burun akıntısı var dünden beri
hasta oluyorum sanırım mafoldumben

günaydınn opuyorumnanaktanmutlu haftalarr.a.s.a.s.
böcüküm bizde seni çok özledikkkmafoldumben
kızlarında dediği gibi buralarda eskisi gibin kalabalık değilmafoldumben
cemre ablam opuyorumnanaktan gadifeeopuyorumnanaktan
derinim opuyorumnanaktan
pasaklımmopuyorumnanaktan geçmiş olsunn inş hasta olmadan atlatırsınmafoldumben
organik şikerimmopuyorumnanaktan

Bu arada geçmiş olsun pasaklım:teselli:
bende dün yürüyüş aşkıyla evden çıktım sitede bi tur zor attım çok soğuktu eyvahedigeldismile
eve geldiğimde boğazlarım şişti :gitme: havalar tam hastalık havası bi gelemedi bahar :umursamaz:

dikkat et kendine pasaklım benimde halam geldi ama ben bu ay 1 hafta erken oldum.nuranım naberrr

Şeniz
Organikk şikerim :asigim: naber nassın :1hug:
ogünden sonra bi daha görüşemedik senle :çok üzgünüm:
bende evleneceğim zaman tam evleneceğim güne denk gelecekti halam :1ninca:
ama o ay tam 1 hafta önce geldi, strestendir :CüvCüv:

bambikiiim hoşgeldin :asigim:

Hoşbuldum pasaklımm :asigim:
Şeniz

çok kızgınım çok kırgınım bambikim mafoldumben
mail atsam detayları burada yazmasam olur mu :kedi:

psaklım ya :çok üzgünüm:
mıtfaktayım

Nurancımmm Şeniz

evett bambik görüşemedik 1 aydır iyiyim nolsun koşuşturmaca uğraşıyoruz.sen nasılsın neler yapıyosun bu ayki hesap uymadı inşallah evlenceğim gün hasta olmam zor olur gelinlikden falan çıkar pasaklım senin niye canın sıkkın bakamadım günlüğe bakarım birazdan

tamam dikkat ederim kızlar sağolsun mafoldumben
amaaan organikim tartıştık işte kocikle boşver mafoldumben

Kızlar misafirim geliyo eyvahedigeldismile yabancı değiller ama panik yaptım alışverişe çıkmam lazım.. yarım saate burda olurlar ne hazırlasam ki eyvahedigeldismile

Kızlar misafirim geliyo eyvahedigeldismile yabancı değiller ama panik yaptım alışverişe çıkmam lazım.. yarım saate burda olurlar ne hazırlasam ki eyvahedigeldismile

makarna salatası bide yufka al ocakda gözleme gibi yap bide hazır keklerden al tamam işte bu arada sağol canım

bambikim ay sende benim gibisin elin ayağına dolaştı di mi mafoldumben
ben böyle olunca ne hazırlanır panik yaparım bulamam bişi kızlar fikir verir umarım :gitme:

leylacım nasılsın :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…