Cesur ve Güzeller

Tamam soruyom o zaman keleboşum :) Diğerleri de gelince okur artık :)

Şimdi ben garanti bankasının çağrı merkezine iş başvurusunda bulunmuştum part time olarak. Az önce aradılar ve sınava çağırdılar. Sınavda ne soruyor bunlar, hiç bir şey bilmiyorum. Birde baş örtülüyüm, sorun çıkarırlar mı bu konuda?

canım hiç bir fikrim yok
tek fikrim çağrı merkezi olarak eminmisin iyi düşün :)))))
çok yorucu bir iş
bunaltıcı bir iş
çok güçlü sabırlı dayanıklı olman lazım
ve tabi yüksek sese katlanabilmen lazım canım

Evet öyle ama firma iyi olduğu için referansım iyi olur ilerde diye düşünüyorum ayrıca 6-23 arası çalışacakmışım yani günde 5 saat falan bir süreden sonra alışırım belki gürültü patırtıya. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benimde hiç bir fikrim yok:çok üzgünüm:

anladım canım 5 saatse iyi o zaman inş gönlüne göre olur canım benim
ama sorular ve türban hakkımda hiçbir fikrim yok canımcım

Burcucum evet çağrı merkezi çok gürültülü bir ortam ve çok stresli çok yorucu
ama part time olarak katlanılabilecek bir iş elbette :lepi:
sınavda neler sorarlar hiç bir fikrim yok ama genel kültür tarzı şeyler olabilir yada doğru insan olup olmadığını anlayabilmeleri için kişilik analizi gibi bişi olabilir
hani sabırlı mısınız? sizi en çok ne sinirlendirir? sinirlerinize hakim olabilir misiniz? tarzı sorulardır diye düşünüyorum

benimde hiç bir fikrim yok:çok üzgünüm:

Üzülme üzülmeee :1hug::1hug::1hug:

anladım canım 5 saatse iyi o zaman inş gönlüne göre olur canım benim
ama sorular ve türban hakkımda hiçbir fikrim yok canımcım

Sağol canım benim inşallah.

Tamda bana göre bir iş, çok sinirli bir insan olarak. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Neyse bir kaç ay sabredeceğiz artık inşallah Pasaklım, en iyisi bu haftasonu ders çalışayım ben biraz.

inşallah gönlüne göre olur herşey canımm:Saruboceq:
çalış tabi dersineee:lepi:

evet yani pasaklımın dediği gibi şöyle olsa naparsın
işle özel hayatı karıştırırmısın gibi sorular sorabilirler

neysem ben hazırlanem yavaş yavaş iyi akşamlar

kıslar nabersiniz,çoğunuz gitmişsinizdir ama bi bakem dedim,
bu arada ladynin hamişlii nasıl gidiyo,bileniniz varsa sölesin bi zahmet:ecrin_bebek:

pasaklı sen nasılsın cnm,
günlünü okudum bikaç gün önce ,üzüldüm senin için ,şimdi belkim düzelmiştir diye umuyorumopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar a.s.
Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan hihoyyyt
Garip oldum ya, eskiden ne güzel geçerdi bayramlar..

Roşum hoşgeldin bitanem sağol düşündüğün için, üzgünüm ama düzelen yada değişen hiç bir şey yok maalesef.
Durum hala aynı mafoldumben

Gunaydııın pasaklım evet bugun guzel bı gun en azından benım ıÇın Öyle bugun benım dogum gunum vede evlılık yıl dÖnumum 2 sı bı arada

Kutlacım ne mutlu sana doğum günün kutlu olsun, evlilik yıl dönümünüzde :asigim:
Eşinle, ailenle birlikte nice güzel senelere a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…