- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
bende hazırlanem ufak ufak
yolcudur abbas bağlasan durmaz
iyi akşamlar canlarım
günaydın kızlarguclubacismile
G*Ü*N*A*Y*D*I*N :lepi:
Eda Napeer :ecrin_bebek: bıgün hava çok güzel güneşli güneşli oohh zemuszemus
benim keyfim yerinde bayanssulusmile
günaydııınn guclubacismilegünaydın kızlarguclubacismile
eyiyik sen napin bayanssulusmile
sevdiceğime kavuşmama 2 günüm kaldı
o yüzden pek mutluyum :asigim:
iyi olum iki gün sonra saatleri sayıcan anladıkŞenizeyiyik sen napin bayanssulusmile
sevdiceğime kavuşmama 2 günüm kaldı
o yüzden pek mutluyum :asigim:
şekercimŞenizhoşbulduk bambikimm
oooo havada aşk kokusu var keleboş müstakbel kocen gelii heee
sanada olumŞenizŞenizGünaydın :lepi:
Keleboş :asigim: ne kaa güzel :asigim:
benim aşkımında parmağı kesildi geçen akşam 5 dikiş attılar beni aradı numune ssk ya bakıyomu diye evet noldu dedim parmağım kesildi dedi apar topar bende gittim baya derin kesilmiş tetanoz aşısı falanda yaptılar çok canını yaktılar ama bebeğimin asistana dikiş attırdılar artık dayanamadı doktora siz yapın dedi
bu arada ben bu sabah barnak yedim doktor fistül dedi öğleden sonrada özele gidicim randevu aldım
2 saattir aşağıda görüyom seni şu günaydını yazmak için epey uğrastın kanımca kaydirigubbakcemile2
ohh mis gibi sizin sitede yürüyüş yapılır ha şindi olumunekankayizsmile
benim aşkımında parmağı kesildi geçen akşam 5 dikiş attılar beni aradı numune ssk ya bakıyomu diye evet noldu dedim parmağım kesildi dedi apar topar bende gittim baya derin kesilmiş tetanoz aşısı falanda yaptılar çok canını yaktılar ama bebeğimin asistana dikiş attırdılar artık dayanamadı doktora siz yapın dedi
bu arada ben bu sabah barnak yedim doktor fistül dedi öğleden sonrada özele gidicim randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?