Cesur ve Güzeller

Kızlar benim bütün eşyalarım beko ve gri renkte ama bulaşık makinem yok, Mutfak dolaplarım beyaz bulaşık makinesinin olduğu bölüm boşta..
şimdi Bekoda indirim var beyaz bulaşık mak 2 programlı 450 TL.. aynısının grileri 1.100 TL ne yapsam kararsız kaldım..

biz beyaz eşya alırken adamda demişdi aynı ürün sadece renk için arada çok fark oluyo ben beyazı daha çok seviyom yaa adı üstünde beyaz eşya:))

bambikim mutfağına uyumluysa beyazı al
bembeyaz mtfakta da gri makine hoş durmaz ki bilmiyorumkismile

renk farkı içun okadar fiyat farkımı olur beee bilmiyorumkismile akannehir
bambikim sen bence beyazı allkaydirigubbakcemile5

tatlım beyaz al nolcakki sadece renkden bi dünya para alıyolar hem mutfak dolaplarınada uyum sağlar

Hem bulaşk mak. yeri mutfak dolaplarının arasında bi bütünlük sağlar kötü durmaz diye düşünüyorum :1ninca:

biz beyaz eşya alırken adamda demişdi aynı ürün sadece renk için arada çok fark oluyo ben beyazı daha çok seviyom yaa adı üstünde beyaz eşya:))

1.100 Liraya 2,5 tane beyazdan alabilirim kaydirigubbakcemile3
aslında benim alacağım normalde 750 Lira anneler gününe özel inddirim yapılmış
450 Liraya düşmüş e bende ne zamnadır onumu alsam bunumu alsam diyodum şimdi alayım gitsin

bambikim mutfağına uyumluysa beyazı al
bembeyaz mtfakta da gri makine hoş durmaz ki bilmiyorumkismile

şimdi gidiyorum ozaman alıcam :lepi:

kızlar bizde haftasonu yatak odamızı aldıkkk

yakından daha güzel duruyo karyola yeri baza olcak aslında ben beyaz istiyodum hem evimin fazla müsait olmayışı hemde babamın imkanları dahilinde bunu aldık

al bammbikim şimdidende güle güle kullan biz gelelim bol bol bulaşık çıkartalım sende Ayşe Hanıma yolla bizim evdekinin adı ayşe bayanssulusmile

yakından daha güzel duruyo karyola yeri baza olcak aslında ben beyaz istiyodum hem evimin fazla müsait olmayışı hemde babamın imkanları dahilinde bunu aldık

oo süpermişşş:lepi:
güle güle kullanınnkaydirigubbakcemile2
ben çok beğendimmmmkaydirigubbakcemile2

Bambikim güle güle kullan canım ne zamandır istiyordun, hadi şimdiden hayırlı olsun Şeniz

Organikim sizde yatak odasını almışsınız hayırlı olsun canım
Ay bende evdeki çamaşır ve bulaşık makinesine Ayşe kızım diyorum kaydirigubbakcemile3

Çok güzelmiş şikerim :asigim: Güle güle kullanın :asigim:

Bende böyle yere yakın karyola istiyodum, ama benimde evim küçük olduğu için (75m)
fazlalıkları atarım diye baza aldım
şimdide yatağa çıkmak için küçük çocuk gibi bacak atıyorum kaydirigubbakcemile3
yatağımda istikbalin orgaflex 'i reklamlarda çıkıyor kalpli kalpli olan oda baya bi yüksek bide bazanın yüksekliği akannehir

al bammbikim şimdidende güle güle kullan biz gelelim bol bol bulaşık çıkartalım sende Ayşe Hanıma yolla bizim evdekinin adı ayşe bayanssulusmile

ayşe hanım he :roflol::roflol:

Siz yeterki gelin :asigim: iki gün buşaşık yıkarım olumunekankayizsmile

Saol pasaklım :1hug:

ben şimdi çıkıyorum kızlar dikkat edin kendinize
doktora'da gidicem akşama kadar gelemem herhalde :kedi: öpüyorum hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…