Cesur ve Güzeller

bu zamanlarda bide sınav olunca kötü oluyor be canım ohaoldumsmileohaoldumsmile
İnşallah geçersin vallahi aklın dolu kafan karışık :bbo::bbo:

ayy sorma kız evde ustalar çalışıyo ev dandini o ev nasıl toplancak onu düşüyorum,nasıl yerleşcek biyandan heyecan telaş derse veremiyorum kendimi ama birazdan çalışmaya başlamam lazım Allah dan ara sınavda 2 dersim dışında hepsi süper geçti

aynen canım yaw çok güzel olur hepsi merak etme evinizi yerleiştirmek kaldı işte
Allah bana da nasip etsin vallahi ne mutlu size canım benim Allah kolaylık versin
Bi şekilde birileri ile yapılır canım hepsini sen yapacaksın diye bişey yok :smiley-cool:

evet canım sağol amin canım inşallah en kısa zamanda sende başlrsın telaşelere:Saruboceq:

kısçeler yaaa sabahtan beri netim bi geliyo bi gidiyo girip iki kelime yazamadım size :sinifsinif:
nasılsınız şekerciklerr opuyorumnanaktan
biz oşınımnan buluştuuuuuk gezdik gezdik yorulduk ama o doymadı devam etti kaydirigubbakcemile3
oooşıııııııın buldun mu babet istediğin gibi hihoyyyt

olur olur merak etme geçen sene bende nişan için gün sayıyodum bak şimdi düğün için sayıyorumkaydirigubbakcemile3

Geri baktığımda zaman geçiyor çabuk ama ileri doğru sanırım geçmiyor gibi geliyor :sm_cool:
Saçıma çiçek takıcam model arıyorum işte kendi kendime bakıyorum 1-2 model beğendim sen naptın saçını nasıl olucak belli mi? olumunekankayizsmile

pasaklım hoşgeldin canım iyi yapmışsınızz

valla sıpaydim inan ona daha bakmadım topuz istiyorum ama yandanmı olsun normal mi olsun karar veremedim bide çiçekmi olsun yoksa yandan taraklı taçlar varya ölemi yapsam karar vermedim zaten 10 güne kadar kuaförede bi uğrarım

anladım canım bana çiçek yaptılar işte onu taktırıcam ama nasııl olucak bilmiyorum açık istiyorum.

hoşbulduk sıpaydiim Şeniz hazırlıklar tam gaz devam ediyor hepinizde

benim saçımda çiçek vardı düğünde resimlerden bakabilirsin modeline
önce maşa yapıldı sonrada dağınık topuz oldu bukleler :asigim:

Canım baktım faceden şimdi düğün saçına ama benim istediğim öyle değil
Bekle bak modelleri ekleytim benzer bişey istiyorum :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…