- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:asigim:netim yavaşladı gene:mymeka:
pasaklım bebek için dr gıtmiştınn ya ılaç falan vermedı mı dr
eda senı yakaladım derken gene gıdıyon ya:gitme:
kardeşimmmmmmmmm:asigim:
şekerım sende h geldın
kocene tavık memişimi yapcannn cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoookpasaklım saa bişi sorcam
tavık memişi tarifi var mı sende
edanın yaptığından ama
ben babamın evınde unuttum sanırım kağıdımı
Böcükk napıyosun nasıl gidiyo evlilik Şeniz
hoşgeldin RaziyErkan a.s.
iyiyim canım sen ne yapıyorsun başım ağrıyor biraz,arkadaşı çağırdım gelirse oturacağızDestişim Şeniz nasılsın
hoşgeldin canımgünaydinna.s.
ben yeni geldim araniza
anaaaamm lady doğuracak mı? ben ççok olmuş uğramayalı hamile olduğunu yeni öğrendim ladycim hayırlı olsun. zemuszemus
ayyy seni görünce çok duygulanıyorum. neden diye sorma bilmiyorum.becerebılırsem hee kardeşim
sel bende senı özledığımı farkettım:1hug:
evet hamile artık göbüşü şişecek
pasaklım tşk cnm
,
sel mafoldumbendime öle hacı
ne günlerdı bee
sağol Cemrem hoşbulduk, napıyon görmeyeliohoooo olum bi susmadınız sabahtan beri vıdı vıdıohaoldumsmile
uyutmadınız len:mymeka:
selim hoşgeldin nasılsın bitanemolumunekankayizsmile
raziyerkan sende aramıza hoş geldina.s.
miniğim böcüğüm leydim destişim şekercim sizide kocaman öptümŞeniz
nuran burdamıydı yav neyse onuda öpiim atlarım bide gelince alır öpücüğünü yoksadaŞeniz
destiş benim bir komşumda editör deniyodu sanırım yanlışım yoksa ondan işte oriflyamda:hulya:
iyi kazanıyo hatta benide bir ara üye yapmıştı baktım ben üste para veriyorum vazgeçtimakannehir
pasaklım tşk cnm
,
sel mafoldumbendime öle hacı
ne günlerdı bee
sende ne güzel teselli ediyon kuzum bizi ya...sempatiksalakcinniyaa biz diyince gidicemde gidicem diyodun nooldu:mymeka:
biz dedik yapma böcük gitme böcük kocanın kocaman kocaman derdi olur bilmiyorumkismile
bak güzel güzel evde kuru dedik dinledinmi ararsın işte o efsane günleri şimdi:çok üzgünüm:
ay ne güzel vaktinin çoğunu kendine ve ailene harcıyorsun.iyiyim selcim neyapiym ev işi, yemek, gezme, net,
bu dörtlü arasında geçiyo zaman tatile az kaldı bir ay sonra yokum zaten:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?