Cesur ve Güzeller

duygu delikafaduldennasılsın canımmm opuyorumnanaktan

iyiyim bitanemŞeniz.malum pazartesi zor uyandım esniyorum uykum varmirmirmirmir iş çok...çay içiyorum hadi gel içelim..:içelim:...havvalar serin konyada..antalya nasıl sen nasılsınız tatlım..zemuszemus

iyiyim bitanemŞeniz.malum pazartesi zor uyandım esniyorum uykum varmirmirmirmir iş çok...çay içiyorum hadi gel içelim..:içelim:...havvalar serin konyada..antalya nasıl sen nasılsınız tatlım..zemuszemus
uff sorma ya bende zor uyandımm mirmirmirmir
çaymı içiyorsun bekle bende geleyimmm
ohh ne güzel serinmi orasıızemuszemus
burası yanıyorrr ohaoldumsmile sıcak :1ninca:
bende aynıyım işte hiç çalışasım yok fisfisfis
Günaydın herkese boshayallersmile

pasaklım günaydın canımŞeniz

kızlar günaydın
gerçi ben beşte uyandım tünaydın olsun bari
niye derseneniz müthiş korkuyla komşunun kedisi gece bizim eve girmiş
sabaha karşı perde kımıldıyo arkada bir karaltı hafif loş korktum bayağı
bide kedi koyu kahve simsiyah gözler bidahada herkezi gönderince uyuamadım kovaladım tam nerden çıktığınıda görmedim çünki
ya buradaysa ben uyuyunca yatağa girerse diye tırstım

selam kızlarrrrr...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar herkese.
cemroşşş nerden girmiş kız o kedii anaaaaa....:roflol:

selam kızlarrrrr...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar herkese.
cemroşşş nerden girmiş kız o kedii anaaaaa....:roflol:

hoş geldin derinimŞeniz
benim gerzek oğlum yatak odasının kapısını açmış gece tarastan girmiş
gül gül o saatede çok komik oluyo inanki adam bilmediği bir durum olunca acaip korkuyo bu üç oldu bir senede
bidakine kedi benden korksun hayvanları severim ama izinsiz evime girenlerşi değil

sen güldüğüme bakma cemroş...olumunekankayizsmile
bizim ev müstakil ya ben yemek artıklarını hep kedilere veririm.
bahçem kedi dolu ama işe de yarıyolar geçen sene bi yılan yakaladı bi tanesi.
ben heryeri sıkı sıkı kapatıyorum eve girmesinler diye balkonda bekliyolar çünkü..
geçen gece aklıma geldi kapı açık kaldı acaba girmişmidir diye bakındım öyle uyudumkaydirigubbakcemile3 bende çok tırsardım garanti!!!:1shok:

ay haklısınız ömür biter sınavlar bitmez
benim için ctesi pazar açıköğretim sınavı günüydü ama kim bilir daha önümüzde ne sınavlar var

selam kızlar nasılsınız

mirayım yaa benimde pek güzel geçmedi neyse önümüzde bi sınavımız daha var

benimde moralim bozuk sanki hiç güzel gelin olamicam gibi geliyo cumartesi gittik göğüs danteli falan iyiydi kol ölçümü falan aldılar ama ben verev drape demiştim düz enden yapmışlar neyse düzelticekler 5 numara tarlatan giydim hoş oldu tabi üzerine dahada tül falanda gelceği için 4 ideal olur diye düşünüyorum perşembe arayıp görüşcez haftasonu teslim almam lazım inşallah güzel bişi ortaya çıkarırlar artık beğenmediğim yerleri düzelttircem

organikim merak etme canımm gelinlerr heppp çokk güzel olurr.olumunekankayizsmile
eminim sen de çok güzel olacaksın..
benim çıkmam gerek eşim laptopı götürecekmişşş.
sınavdan açıldı o da finall sorularını hazırlıyor çocukların bu hafta final haftası!!!

sağol derinimmm inşallah benmi çok paranoyak oldum nee daha tam anlamıyla bitmemişdi etek kat ölçülerini falan aldılar

güle güle cnm sana öpüyorum

ogranikim üzülme senin istediğin gibi düzeltirler çok güzel olur
hem iyi düşün iyi olsun aklına getirme öle güzel gelin olamıycam falan diye prensesler gibi olacaksın :asigim:

sağol pasaklım benim inşallahhhhhhh neyse öle olcak zaten beğenmediğim yeri düzelttiricem ablamda gelcek son gitmemde en azından yanımda biride olursa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…