herkes hoşgelmişş
candy bebişin sanırım avatarındaki çok tatlı maşallah öp benim için
duygucum sağol bitanem tam gaz devam ediyo bu ara midem ağrıyo sabah 04.30 da kalktım gecede kışlıklarımı giymediğim yazlıklarımı valize yerleştirdim onada canım sıkıldı stres telaşe herşey var ev dandini gibi pazar çeyiz gidecek dün gaz açıldı beyaz eşyalar kuurldu bugün yatak odası ve TV geliyo akşam iş çıkışı gidip bakacam eve bi haftadır gitmedim bakalım ne eksik var daha sabahda ablam geldi o da zavallım hamileliğin son ayında zor yürüyo çok şişmiş gerçi ona iş yaptırmayızda böyel bi tuhafım canım yaa bi yandan izine temmuz başı çıkıcam eşime izin vermiyolar sadece resmi nikah izni verilcekmiş o çıkmayınca bende çıkmadım dedim toptan hepsini kullanayım 2 temmuzda çıkcam kısmetse ablama giderim 3-4 gün doğumda ordan muğlaya gidecez kardeşinin düğünü var gitmişkende düğünden sonra orda 5-6 gün ttail yaparız diye düşünüyoruz evlendikten hemen sonrada pek işe gelmek istemiyom en azından 3-4 gün bakalım patron inşallah 1 hafta verir evlilik iznini ayy nekadar dolmuşum yahu konuş konuş durmuyom yalnız bu ara normal konuşurken bile gözlerim doluyo nedense ağlamaklı oluyorum
derinim oşınım pasaklım adını unuttuğum varsa özür nasılsınız