- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
kızlar bişi dicem size konuyla alakasız ama karar veremedim giriş müziği buldum sözsüz müzik istiyorum
MELİH KİBAR - MESAJ
pasta müziği farketmez salon bişiler ayarlar diye düşünüyorum
ilk dans için
FERHAT GÖÇER - CENNET aşkımla bunu seviyoruz birde yine FERHAT GÖÇER - ÜZÜM bunlada dalga geçii bizimkiler yine en iyi CENNET şarkısı olur heralde bu arada düğüne gelemeyen arkadaşlarım netten canlı izleyebiliyolar salon uzunlar yazarsanız google dan bizi izleyebilirsiniz zatii siteye yazmışlar tebrikde ediler bizi
bu arada akşam gelinliğimi aldım çok güzell olmuşşş çok beğendim bugünde kuaföre gidiyom saç boyatmaya yarın nikahım var bekarlar adınızı deyin yazayım ayakkabımın altına
Burcu hoşgeldin canım Şeniz
Ömer mi akannehir
organik çok güzel bir tercih yapmışsın, Mesaj'ı bende beğeniyorum. Türkiye'nin tanıtımlarında da kullanılan güzel bir parça.
Ferhat Göçer Cennet'in bende yer ayrıdır. Daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Çok güzel bir şarkı.
Benim adımı yazar mısın organikkk? :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
sizinkiler gene iyi benimki daha şimdiden haydar diyoakannehir
:roflol: haydar mı
ay benim haydarla ilgili çok komik bi anım var :roflol:
Benimki de kürşat diyodu evlenmeden önce benneyaptımki
şimdi ben ne dersem onu çok beğenip, kabul ediyo :asigim:
akannehiryok kızlar çok ciddiyim dedesinin adını koycakmış hemde mert haydar yanınada günümüze uygun isim ayarlamış kız olursada bergüzar olurmuş babannesinin adıymış git bee dedim çatlakmı nee beynimi beynimi yiyo bide bunu gaza getiriyolar dahada coşuyoo
sağol canım benim bilmeyerek kırdıysam özürr:kedi: tabi yazarım burcummopuyorumnanaktan
Yok Burcum sevmdiğim biri yok bi kaç mesaj öncede o isimle ilgili bişiler yazmıştım da senin mesajındas tesadüf oldu
organikim haydar mı akannehir şakadır herhalde
şekercim hemen lafa daldım malum laf kaçarkızlar bişi dicem size konuyla alakasız ama karar veremedim giriş müziği buldum sözsüz müzik istiyorum
MELİH KİBAR - MESAJ
pasta müziği farketmez salon bişiler ayarlar diye düşünüyorum
ilk dans için
FERHAT GÖÇER - CENNET aşkımla bunu seviyoruz birde yine FERHAT GÖÇER - ÜZÜM bunlada dalga geçii bizimkiler yine en iyi CENNET şarkısı olur heralde bu arada düğüne gelemeyen arkadaşlarım netten canlı izleyebiliyolar salon uzunlar yazarsanız google dan bizi izleyebilirsiniz zatii siteye yazmışlar tebrikde ediler bizi
nasıl becerdin tüyo versene CADIARZU
yok kızlar çok ciddiyim dedesinin adını koycakmış hemde mert haydar yanınada günümüze uygun isim ayarlamış kız olursada bergüzar olurmuş babannesinin adıymış git bee dedim çatlakmı nee beynimi beynimi yiyo bide bunu gaza getiriyolar dahada coşuyoo
Benim sevgilimde hep kız olursa FatümatüsZehra diyor. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ama ben karar verdim bile. Kızımız olursa adı Zeynep Deva olacak. :lepi::lepi::lepi:
canlar merhabalar bu arada:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?