Cesur ve Güzeller

organik çok güzel bir tercih yapmışsın, Mesaj'ı bende beğeniyorum. Türkiye'nin tanıtımlarında da kullanılan güzel bir parça.

Ferhat Göçer Cennet'in bende yer ayrıdır. Daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Çok güzel bir şarkı.

bu arada akşam gelinliğimi aldım çok güzell olmuşşş çok beğendim bugünde kuaföre gidiyom saç boyatmaya yarın nikahım var bekarlar adınızı deyin yazayım ayakkabımın altına

Benim adımı yazar mısın organikkk? :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

organikim hayırlı uğurlu olsun inşallah :Saruboceq:
keşke o gün bizimde düğünümüz olmasaydı gelseydik yanında olmayı çok isterdim :gitme:

organikk akannehir 4 gün mü kaldı senin düğüne akannehir
zaman ne çabuk geçmiş ben haala 1 ay filan var zannediyorum akannehir

Ay şimdiden tebrik ederim :1hug: mutluluğunuz katlanarak artar inşallah :1hug:
Allah mutluluğunuzu dain etsin, bi yastıkta kocarsınız inşallah :asigim:
Çok güzel bi gelin olacağına eminim, ogün evde olursam kesin izlerim :jeyyar:

sağol canım benim bilmeyerek kırdıysam özürr:kedi: tabi yazarım burcummopuyorumnanaktan

Yok Burcum sevmdiğim biri yok bi kaç mesaj öncede o isimle ilgili bişiler yazmıştım da senin mesajındas tesadüf oldu

organikim haydar mı akannehir şakadır herhalde

yok kızlar çok ciddiyim dedesinin adını koycakmış hemde mert haydar yanınada günümüze uygun isim ayarlamış kız olursada bergüzar olurmuş babannesinin adıymış git bee dedim çatlakmı nee beynimi beynimi yiyo bide bunu gaza getiriyolar dahada coşuyoo

akannehir

Yok canım sen istemedikten sonra :1ninca:

sağol canım benim bilmeyerek kırdıysam özürr:kedi: tabi yazarım burcummopuyorumnanaktan

Hayır canım olur mu öyle şey ne kırmasıı :teselli::teselli:
Canımm abimle ablamın da dans müziğiydi o. Aklıma geldikçe saplanıyor bir yumru boğazıma işte. Asıl ben konuyu dağıttım özür dilerim. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Yok Burcum sevmdiğim biri yok bi kaç mesaj öncede o isimle ilgili bişiler yazmıştım da senin mesajındas tesadüf oldu

organikim haydar mı akannehir şakadır herhalde

Şimdi gördüm mesajını, en çok karşı olduğum şey, bırakın anneyle karar versin bebeğin adına ama yine isim önerisi kötü değilmiş Pasaklım. Ya kayınbaba, dede adı olsaydı daha kötü olurdu sanırım. :bbo::bbo::bbo:
Allah'a büyük söylemeyeyim, hiç koymayı düşünmüyorum.

Bu aradaaaaa şimdiiii fark etttimmm, uleeee Mavrula da mı hamileydiiiiii, anammm bebeğinin cinsiyetini bile öğrenmişşşşş. :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

şekercim hemen lafa daldım malum laf kaçar
kabul edersen muhteşem bir ilk dans müziği var onu söyliycem beni bayıldım ilk dinlediğimde

Benim sevgilimde hep kız olursa FatümatüsZehra diyor. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ama ben karar verdim bile. Kızımız olursa adı Zeynep Deva olacak. :lepi::lepi::lepi:

Bambiiik :roflol: :roflol:
ben haydarla ilgili anını merak ettim çoook :roflol:

Burcucum doğru diyorsun da ne bileyim ben sevemedim o ismi bi türlü çocuğuma koymak istemem
Aaa ona kalsa babasının ismi yada annesinin ismi olacak ama ben kesinlikle kabul etmiyorum
Bu sefer hem benim annemin hem kendi annesinin ismini söylüyor böyle olsun o zaman diye ayyyy bayıltıyo beni akannehir

Benim sevgilimde hep kız olursa FatümatüsZehra diyor. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ama ben karar verdim bile. Kızımız olursa adı Zeynep Deva olacak. :lepi::lepi::lepi:

Fatümatüs mü kafamçokkarıştı öyle bi isimmi var kafamçokkarıştı

Senin fikrin daha iyi :lepi: ben zeynep ismini seviyorum :ecrin_bebek:

canlar merhabalar bu arada:kedi:

Hoşgeldin cemre abla Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…