Cesur ve Güzeller

böcük hala mı saat düzelmedi akannehir

nurancım günaydın canım nerelerdesin sen özlettin kendini Şeniz

şimdik düzeldı şükür
yaz kış uygulamasını değiştırdım
ama varya hepsını denedım saatlerın akannehir

h geldınnn cnm aramıza

gelıncık h geldın
hıc anlatmadın bişi
ayy merak edıom senı hıc resım yok mu

varda yükleyemedim daha bide abimlerin ablamların makinada görümcelerdede vardır keyfim yok yaw bu ara böle dokunsan ağlicak gibiyim alışamadım sanırım daha bide evimde oturamadım doğru düzgün akşam gittim çamaşırım vardı yıkadım yicek bişiler hazırla evi sil süpür bide annesi kuran okutcakmış illa gelin oraya gittik cumada 7 sini yapcaklarmış bide kalsanıza diyo zaten benim canım çıkmış kaç gündür evimize gidelim dedim bi akşam evimde oturamadım ayaklarımı uzatıpta

organikiim kıyamam sana ben :1hug:
üzülme kuzum alışırsın zamanla ben ilk bi iki ay her sabah eşimi yolcu ettikten sonra ağladım arkasından
evimi özledim burada ne işim var benim diye
ama sonra alıştıkça istedim ki evime gidiyim her akşam :asigim:

uyy cnm çok zor tabı
ama zaman herseyın ılacı
bak daha dün gıbı 1 yılın vardı ne cabuk geldı
ılk günlerde evıne alışmanda ck zor oluyo cok ağlamıştım aılemden ayrı kaldığıım ıcın mesela

hem sizcok yenısınız evınızde kalmanız en doğrusu
çalışıon bıde
kaçta cıkıon cnm

mafoldumben aynısını bende yaşıyorum akşam yemek yerken gözlerim dolu dolu oldu neyseki yarın akşam gidicem evime babam tek annem ablamda orda kalırız büyük ihtimal 10 gündür gidemedim

öyledir mutlaka ama bu ara zor geçiyo 6 da çıkıyorum işten canım anneside hep orda olalım istiyo evim yakınken kalmak istemiyorum zaten uyuyamamki o evde cenaze gördüm korkarım inan varya hergün 1-2 saatte olsa mutlaka uğruyoruz oğlunun eşyaları bile merasimle geliyo çok ağlıyomuş dayanamıyomuş ben napim dedim benim anam baban napsın

alla alla nıye her akşam gtmek zorundaymişsınız:mymeka:
bıde merasımle mı ayy bayılcammm
kıl olurum o tür ınsanlara
kız cocukları ıcın daha bı zordur
yakın olmak hıc ıyı deıl valla

aman amaaan ne merasimmiş bee sanki senin anan baban üzülmedi hayret bişi
sen duyma görme organikim yaa huzurunuzu bozmasın kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…