Cesur ve Güzeller

sizin orda inşaatmı yapıyorlar oğşınım nereyi yıkıyorlarkibilmiyorumkismile

ben ufak bi alışveriş merkezinin içindeyim canım.
yan tarafta ne yapıyorlarsa güm gümm beynimin içinde patlıyor sanki.
sanırım bi sıkıntıyı gidermeye çalışıyorlar

gelebildim ancak kızlar evimizle uğraşıyoruz iştee hergeçen gün eksiklerimizi tamamlıyoruz dün akşam dayamadım gene bakliyat kavanozları aldım fiyatınıda dışarıya göre uyguna bulmuştum öylee işte

minik yavrum sen deneyimlisin bu konuda
8 mart çekilişine ben yaşlarda olabilir belki biraz daha fazla birisine ne alıp göndersem hoşuna gider
hani hiç tanımadığın birinden ne alsan hoşuna gidiyor o kutuyu ilk açtığında
hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum yaa

ben ufak bi alışveriş merkezinin içindeyim canım.
yan tarafta ne yapıyorlarsa güm gümm beynimin içinde patlıyor sanki.
sanırım bi sıkıntıyı gidermeye çalışıyorlar

bizdede aynı sorun var arkada bir tadilat var beynim şişiyor
neyseki kış camlar kapalıda ses az geliyor

Şeniz Şeniz lülülülülülü opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan alsanaalsanasmile :asigim: :asigim: :1hug: Şeniz Şeniz

canııııııım ablam benim yaa :asigim:

eda yok çünkü başkasının bilgisayarın da oturuyo ondan açamıyo :gitme:

oşııııın repine bak repinee zemuszemus

organikim bitmez eksik bitmez bende gördükçe aaa bu yok bize diyip alıyorum hala :mymeka:

cemre aplam hayal kırıklığına uğratmak istemiyorsan kendisi hakkında neler yazmış onlara bakmalısın bence
örneğin kozmetikten hoşlanan birine bi allık ve fırçası ne biliyim bi ruj ve ona uygun bir oje, yada bi parfüm yada renkli renkli duş jelleri vucut losyonları falan ne biliyim aklıma ilk gelenler bunlar
sonnacıııma giyim kuşamdan hoşlanıyorsa şık bi bluz yada bi fular kapalıysa şık bi eşarp olabilir
sevimli bi çit çorap olabilir hani şu kalın kalın çoraplar var ya üzerinde sevimli ördekler kediler falan oluyor çeşit çeşit onlardan mesela
hmm eviyle ilgili bahsetmişse ona uygun bişi olabilir
her kadının sevebileceği şeyler nelerdir süs püs kokoş şeyler yada tarzından bahsetmişse şık ama sade bişiler, hani paketi açtı mı cıvıl cıvıl bişiler görünce mutlu olur her kadın
pembe donumuz zaten olcek ben bir de yanına çikolata şeker bişiler koymak istiyorum
bende almadım hediyelerimi haftasonu çıkıp bakıcam

8 mart kadınlar günü hediye telaşınız başlamış anlaşılanlülülülülülü

ben bu sefer katılamadım:gitme:çok da zevkli oluyordu aslında

ama benim oğlumla alışveriş yapıp birşeyler seçmeye imkanım olmuyoralsanaalsanasmile

çünkü bir hediye seçmek, dolaşmak ,vakit ve sakin rahat kafa ve rahatça
dolaşabilmeyi istediğin reyonlara girip çıkabilmeni gerektiryor

ama benim kikaydirigubbakcemile oluyor oğlum reyonlarda her yere saldırıyor

sonra sebebsiz mızıldamalar ayyyy inanın o kadar sinirleniyorum kendi çocuğumuz olmasa oracıkta dövesim ağlayıp imdat diyesim geliyor,en son yılbaşı hediyesinde

bir rahat vermedi eşimle gittim o ilgilensin diye ama bu sefer
eşim onu zapetmek için bağıryor sinirleniyor ben de beynim tamamen
onlara takılıyor reyonlara bakıyorum ama görmüyorum

hani problem çocuk serisi vardı aynı ordaki çocuk gibi oldun diyorum

ne zaman düzelecek bilmiyorum artık valla

ayy evet destişim yaa haklısın sen çocuktan gezemiyorsun bende eşimden
geçen hafta sonu sinema bahanesiyle bakırköye gittik arkadaşıma hediyede bakiim dedim yok gezdirmedi
yorulmuş sıkılmış kalabalıkmış ee ben tek başıma gelemiyorum ki ama buralara dedim kızdım bende ama eve döndü yine
bende de var bi koca bebek yani kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nuran07
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…