- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
mafoldumben mafoldumben yine ben ve gözyaşlarım geldik yalnızım evde
oşınım haklısın sen yalnız yaşarken benim bunu konuşmam bile yanlış
burcum yalnızım evde eşim yine maça gitti
halbuki gitmeyecekti artık ama haftada bi gün gidip top oynuyorum dedi çekti gitti
oynasın ben oynamasın demiyorum ama çok geç ya 23:00 00:00 arası top oynuyorlar
saat on olmadan çıkıyor gece birde eve geliyor mafoldumben
evet hepsi çalışıo ondan ama beni evde yalnız bırakıp gidiyor
evet hepsi çalışıo ondan ama beni evde yalnız bırakıp gidiyor
Haklısın canım ama birbirinize ara sıra böyle şeyler için izin verin, tabi ki ben evli değilim belki net anlayamıyorumdur seni ama sende onu yalnız bırak bazen bence. a.sa.s
Üzülme tamam mı kuzum, eşin gelecek yanına sokulacak mışıl mışıl uyuyacaksınız. :1hug::1hug::1hug:
Bak ben gidiyom şimdi yalnız uyumaya, keşkem sevdiceğimle uyuyabilsem. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: O günlerde gelir inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İyi geceler Pasaklı Miniğim... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan (Bunu yeni tuttum nasıl oldu: Pasaklı Miniğim. :roflol: ) İyi geceler Ocean...
:gitme::gitme::gitme::gitme:
oşınım yok canım hiç inanma evlenmeden önce söyledikleriyle evlendikten sonra yaptıkları birbirini tutmuyor maalesef bebişim
burcuu bende tuttum onu :lepi: iyi geceler sana da ballı lokmam Şeniz
ben geldim kuzularhihoyyyt sonunda kavuştum cnm yavruma bir hafta oldu çooook güsel bi duyguymuş anne olmak darısı isteyen herkesin başına inşallah ellerinizden öpre minik alaram teyzeleriŞeniz
mafoldumben mafoldumben yine ben ve gözyaşlarım geldik yalnızım evde
Bak ben gidiyom şimdi yalnız uyumaya, keşkem sevdiceğimle uyuyabilsem. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: O günlerde gelir inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İyi geceler Pasaklı Miniğim... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan (Bunu yeni tuttum nasıl oldu: Pasaklı Miniğim. :roflol: ) İyi geceler Ocean...
:gitme::gitme::gitme::gitme:
mutfakta da sordun :roflol:bana söle ladyim falla kimseye sölememaklinialirimsmile
ben yarın yokum:mymeka:
bana söyle hadi hadi noooluraklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?