cetrotide bulamıyorum istanbul

Arkadaşlar elimde 3 tane Gonal F 450 mg, 2 tane Meriofert 75 IU, 2 tane Cetrodite 250 mcg ve 1 Gonapeptyl var. Kocaeli'de yaşıyorum. İlgilenen arkadaşlarla özelden görüşelim.

Arkadaşlar herkese yardımları içim teşekkürler ben cetrotide lerimi buldum belki benim gibi arayan olur diye nerden bulduğumu yazayım istedim
İstanbul Anadolu yakası
Zeynep kamil eczanesi
Pendik Ahu eczanesi
Kartal Sibel elhakan eczanesi
Avrupa yakasında
Şişli memorial hastanesi çevresinde varmış
Bağcılar merkez şifa eczanesi
Bağcılar Derya eczanesi
Arkadaşlar arayanlar önce hastane çevresi eczanelere baksınlar özellikle tüp bebek merkezlerine yakın olanlar hepsini tek tek aradım vazgeçmeyin ummadık yerlerde çıkıyor bir bir topladım resmen toplamda 4 tane kullanıcam inşlh DHA fazla istemezler

Arkadaşlar elimde 3 tane Gonal F 450 mg, 2 tane Meriofert 75 IU, 2 tane Cetrodite 250 mcg ve 1 Gonapeptyl var. Kocaeli'de yaşıyorum. İlgilenen arkadaşlarla özelden görüşelim.
SiZe birşey sorabilir miyim benim bugün tedavimin 8. Günü alt karnımda hafif sancı var ve çok az beyaz akıntım var yumurtam çatlamamıştır dimi neden olabilir acaba

SiZe birşey sorabilir miyim benim bugün tedavimin 8. Günü alt karnımda hafif sancı var ve çok az beyaz akıntım var yumurtam çatlamamıştır dimi neden olabilir acaba
Çatladığını sanmam. Çünkü içilen hormon ilaçları istenmeyen günde çatlamasına engel oluyor. Sizin yaşadığınız durum ilaçların yan etkisi olabilir. Az miktarda ohss de yaşıyor olabilirsiniz.

Çok büyük bir ahlaksızlık. Bugün ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı stresten. Sonunda buldum.

Çok büyük bir ahlaksızlık. Bugün ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı stresten. Sonunda buldum.
Çok şükür bulmuşsunuz. Ben de ekimde yeni tedaviye başlayacağım 2 gün önce aldım çok şükür ilacı , raporum olmasına rağmen yine para verip kırk tanıdıkla bulduk . Hatta bir eczane bana şunu söyledi. Eğer diğer bütün ilaçlarını ( ganolf, merional vs) parayla alırsan cetrotide veririm ama onları raporla alırsan -ki kendileri vermiyor raporla ilaç- cetrotide veremem dedi. Ama tabii böyle söyleyeceğini bilmediğim için ses kaydı almadım ama yine de hepsini şikayet edeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…