CETROTİDE hakkında lütfen acil cvp lazım

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
arkadaşlar tüp bebek raporu aldım bugun.ilaclarımı yazdırdım.bu ilaçtan 7 tane yazmışlar.bu hergun vurulan bi iğnemi.yoksa birkereliğine mi vurulcam.anlamadım.ilaçların hepsini alımı.yoksa bi tane yetermi.bilen arkadaşlar varsa lütfen cvp yazabilirmi.sabah ilaçlarımı almaya gidicem.oyuzden acil.teşekkürler

merhaba canim. Cetrotide yumurtalarin buyurken catlamayi onleyen bir igne. Mesela biri 16mm digerleri daha kucukse buyuk olan catlamasin diye vurucaksin. Yani kac gun kullanacagina hormon ignelerini vurmaya baslayinca karar vericek doktorun. 2 gun vuran da var, 3 gun vuran da. Gunde 1 tane vuruluyo

cvp için çok teşşekkür ederim yani mesela dr 3.gunu vurulmamı istedi.tedavim bitene kadar hergunmü vurulcam.yoksa 3.gun vurulup başka vurulmicammı

cvp için çok teşşekkür ederim yani mesela dr 3.gunu vurulmamı istedi.tedavim bitene kadar hergunmü vurulcam.yoksa 3.gun vurulup başka vurulmicammı

Onemli degil :) yani 3. Gun o kadar buyumezler ama mesela bende 6. Gun ve 7.gun vurulmustum. Zaten 9. Gunde yumurta toplanmisti. Eger baslatirsa catlatma ignesine kadar devam ettirir, ara vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…