Cevabımı aldım ne yazıkki

ben zaten beni arasın barışalım istemiyorum. Benimde gururm var ayrıca bu kadar zamandır nerdeydi aklı yani ama ben tabiki asla dönmesemde pişman olmasını isterim. Henüz olmadı :)

bu arada kızlar şunu söylemeyi unuttum. Bundan 10 gün önce fln, benim istanbuldan üniversiteden erkek bir arkadaşım gelmişti buraya, işi vardı onunla öğle yemegi yedik iyi arkadaşım. Dönüşte yine yolda arabayla yanyana geçtik erkek arkadaşımla, benim yanımda o okuldan normal erkek arkadaiım vardı. Bizi gördü tabi erkek arkadaşım ve 1 saat sonra ' tebrik ederim' diye bir mesaj attı ben cevap yazmadım ona. Böyle bir olay da olmuiştu

İnsan dediğinde "vefa" olmalı bence.

İlla sevgili anlamında değil, dostun olur arkadaşın olur gün gelir yolun ayrılır ama paylaşılmışlıklar adına insan vefayı olsun esirgemez.

küçük sayılabilecek bir ilçede yaşıyoruz ve tek bir büyük ana caddesi var o yüzden denk geliyoruz ara ara tabiki

Oyle uyduruk bir sebepten ayrilmissiniz ki, aklima sadece erkek arkadasinin aslinda bu fikre coktan sahip oldugu planini yaptigi ve zaman kolladigi geliyor, sanirim sen de kiskanclik yuzunden biraz bunaltmissin adami, gelelim son mesaja atmsan iyiymis ama olan olmus, onunda bunca yasanmisliktan sonra verdigi cevap bana biraz saygisizca geldi, onemseme, hem seni istemiyor hem de gec bu ayaklari birini bulmussun bile demenin mesajini veriyor, yoksa seven saygi duyan bir insan sevdigini bir baska erkekle gorunce tebrik ederim yazmaz, sorar belki hatali bir karar seni baskasiyla gorunce anladim der yada bulusmak hesap sormak ister ama inan ki tebrik etmez. Biten bitmistir bosver erkekler pisman olmazlar, baskasini hemen bulur hatta dort yil neler cektim diye ajitasyon bile yaparlar, pisman olmasini bekleme. Hayatina don sancili bir surec olacak ama inanki bir ay sonra rahatlayacaksin.

Yıllar önce çok sevdiğim birisi vardı. 18 yaşındayken tanışmıştık çok sevmiştim. İlk zamanlar ayrılıp barışıp duruyorduk. Sonra araya uzun zaman girdi. 2006 da yine konuşmaya başlamıştık ve o sene askere gidecekti. Askere gidinceye kadar güzeldi. Zaman su gibi akıp geçti ve 15 ay sonra askerden geldi. 1 ay sonra da benden ayrıldı hemde bir mesajla. Şok olmuştum. Aradım canın sağolsun dedim. Onu çok seviyordum. O eskisi gibi bana döndüğünde ona kıyamayacağımı düşünüyordu. Ama o telefonu kapattıktan sonra kendime söz verdim artık dönse de affetmeyecektim. 2 ay sonra aramaya başladı çok pişmandı ama tabiki dönüşü olmadı bitti. Kaç sene sürerse sürsün canım eğer bittiyse bitiyor. Evli insanlar boşanıyor, 10 yıl beraber olanlar ayrılıyor hayatta daha neleri var. O yüzden ne yaşarsan yaşa önüne bak boşver geçmişi. Önemli olan güçlü olabilmek bırak o da ne hali varsa görsün.Ya yeni birisi var hayatında ya da gerçekten kafasında bitirmiş bu ilişkiyi. Ama her ne nedenle bitirdiyse bitirsin sen hayatına bak canım.

Son düzenleme:
umursamamazlık evresine çoktan geçmiş bile.

asla iletişime geçmeyin ve siz de yolunuza bakıp yeni aşklara yelken açın :16:

tabi bu da ayrı bir olay. sevgilin sanıp yedirememiştir. ondan mesaj atmıştır. zaten dengesizmiş iyiki bitmiş. üzme tatlı canını. :8:
bu arada kızlar şunu söylemeyi unuttum. Bundan 10 gün önce fln, benim istanbuldan üniversiteden erkek bir arkadaşım gelmişti buraya, işi vardı onunla öğle yemegi yedik iyi arkadaşım. Dönüşte yine yolda arabayla yanyana geçtik erkek arkadaşımla, benim yanımda o okuldan normal erkek arkadaiım vardı. Bizi gördü tabi erkek arkadaşım ve 1 saat sonra ' tebrik ederim' diye bir mesaj attı ben cevap yazmadım ona. Böyle bir olay da olmuiştu

Erkekler kadar dengesiz bir tür daha yoktur bence hadi biz bi'ayın belirli günlerinde dengesizleşiyoruz onların doğası böyle galiba:19:
18li yaşlardayken erkek arkadaşımla süper ötesi bi'ilişkimiz vardı bir küsür yıl bi'kere kavga etmemişiz, küsmemişiz, ailesiyle tanışmışım, bana yüzük almış teyzesiyle seçmiş (ah ah ozaman modaydı bu yüzük olayı:27:) herneyse tüm bu şenlikten 15 gün sonra buluştuk "seni çok özledim ya, çok seviyorum seni" tırıvırısı eşliğinde kahveler içilirken bol kahkahalı bir günün sonuna geldik ve malum konuşma gerçekleşti "birbirimizi yıpratıcaz, ayrılmalıyız bence":9:

Yani sonuç şu ki tek ogün olan saçma şeye odaklanma "bu sebepten bitti" deme adamın aklında varmış demekki bi'süredir. Ben hala benim olayın sebebini bilmiyorum:31:Ama senin durumda birikme olmuş sanki. Bence sessiz kal bundan sonra en kötü hakareti de etsen hala egosunu şişirmiş olacaksın. Hakkında hayırlısı olsun
:7:

Bu kadar basitmi kafam almıyor gerçekten. sen 4 yıl herşeyini paylaş sonrada toz gibi silkele. Allah ıslah etsin ya. üzülme zamanla hepsi geçer. iz kalsada alışılır. hayat bu insan nelere alışmıyorki..

maalesef öyle ne kadar üzülsemde kendi hayatıma bakmak zorundayım tabiki. Ama 29 yaşındayım ve 4 yılımı verdim:( herşey daha farklı olsun isterdim ama hiçbirşeye niyeti yokmuş demekki. Ciddi de değilmiş herhalde. Ben kendi kendime gelin güvey olmuşum:(

maalesef öyle ne kadar üzülsemde kendi hayatıma bakmak zorundayım tabiki. Ama 29 yaşındayım ve 4 yılımı verdim:( herşey daha farklı olsun isterdim ama hiçbirşeye niyeti yokmuş demekki. Ciddi de değilmiş herhalde. Ben kendi kendime gelin güvey olmuşum:(

Canım bak istersen 35 yasında ol. Hic bir zaman yaşadıklarını dort senem yazık oldu yasım da büyüdü diye algılama. Sans kader oyle birsey ki bazen insanları 20 de bazen de 30 da buluyor. Ben cok gördüm 34-35 yasında evlenip 24 yasında evlenenlerden kat kat mutlu olanını. Sen onune bak. Dua et. Allah sana zaten tam zamanı geldiginde o insanı yollayacak. Bunlara takma bunları hic düşünme olur mu ayrıca 29 yas gec bir yas falan da degil daha hayatının en guzel yaslarında sin zararın neresinden donsen kardir diye düşünüp dua et. Hatta bir kitap var ask kuantumu diye. Onu oku ben ne zaman olumsuzluğa düşsem onu okuyorum :))

Yavrum adam seni 1,5 adır aramamış ne bekliyorsun ki ....

İlişkilerinize 1 yada 2 şans vrin milyon tane değil sonunda gönlü geçip bırakan erkek oluyor,

ayrıca dönersem kabul eder diye düşünüyor ,

keşke vaktinde ayrılıp daha üzgün bir ilişkiye devam etseydin .....

Back
X