Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçük sayılabilecek bir ilçede yaşıyoruz ve tek bir büyük ana caddesi var o yüzden denk geliyoruz ara ara tabiki
küçük sayılabilecek bir ilçede yaşıyoruz ve tek bir büyük ana caddesi var o yüzden denk geliyoruz ara ara tabiki
bu arada kızlar şunu söylemeyi unuttum. Bundan 10 gün önce fln, benim istanbuldan üniversiteden erkek bir arkadaşım gelmişti buraya, işi vardı onunla öğle yemegi yedik iyi arkadaşım. Dönüşte yine yolda arabayla yanyana geçtik erkek arkadaşımla, benim yanımda o okuldan normal erkek arkadaiım vardı. Bizi gördü tabi erkek arkadaşım ve 1 saat sonra ' tebrik ederim' diye bir mesaj attı ben cevap yazmadım ona. Böyle bir olay da olmuiştu
aynı bennnbana benziyosunuz
![]()
maalesef öyle ne kadar üzülsemde kendi hayatıma bakmak zorundayım tabiki. Ama 29 yaşındayım ve 4 yılımı verdimherşey daha farklı olsun isterdim ama hiçbirşeye niyeti yokmuş demekki. Ciddi de değilmiş herhalde. Ben kendi kendime gelin güvey olmuşum
![]()