Cevabınızı Bekliyorum

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Merhaba Hanimlar
Esimle.yine zıt oldugumuz bir konu var.Tatil yapmayi planliyoruz fakat eşim iznim az ve uzaga gidip vakit kaymetmek istemiyorm diyor..İst-şile ye gidelim orasida tatil yeri deniz doga diyip duruyor.
Ben daha haraketli bir yer istiyorum ama malesef gidemeyiz.
Sorum suki şile hakkinda bilgisi olan varmi?
Onerdigi otel yada soylemek istedikleri..
Simdiden tesekkur ederim....

Eşiniz yine her konuda oldugu gibi hakli..
Bundan nasil bir kavga cikaracaksiniz
Onu da ayrica merakla bekliyorum. .

Ben burda insanlarla sorunlarimi paylasiuorum. Bir sonraki konumda basima kakmaniz icim degil..
kavga icin degil fikir icn sordum soruyu..
Madem oyle bende simdi insanlarin size niye cocuk gozuyle baktigini daha iyi anliyorum.

Ben burda insanlarla sorunlarimi paylasiuorum. Bir sonraki konumda basima kakmaniz icim degil..
kavga icin degil fikir icn sordum soruyu..
Madem oyle bende simdi insanlarin size niye cocuk gozuyle baktigini daha iyi anliyorum.

Dalgamo geciyosunusz siz ya insan gibi bir soru sord yazmak icin yazmayin

ALlah immm iyiki birsey yazdik
Yedin kendini resmen :)
SEninle kim olsa gecinemez ya
Allah dusmanimin basina vermesin senin gibi insani :)))

Sile otelleri akdeniz in kaliteli otelleri ile yarısir derecede pahalı. Ben hafta sonu eşimin doğumgünü olduğu için yer ayırtayim dedim ucmusllaarrr. Ki tatilcilerin yorumlarinin olduğu sitelere bakarsan herkes aynı şeyden şikayetçi. Biz günübirlik gideriz sile ye şirin bi kasaba sakin. Gideceksiniz tavsiyem küçük pansiyon larda kalmanız. Daha uygun ve cok pansiyon var

Evet fiuatlar pahali akdenz bodrim oluncada ucak parasi wericez ayni diyor.
onerdginiz pansiyonlar varsa bna ozelden yazarsiniz.
cok tesekkirler

Cikaracaginiz muhtemel kavga ve gurultulerin etraftan duyulmasini engelleyebilecek kalinlikta duvarlari olan otellerin henuz inşa edilmediği kanaatindeyim. .

Amma üstüne gitmişsiniz kadının. Eski konularını hatırlamıyorum, ben de kızmış olabilirim. Ama eğer konularla bağlantısı yoksa açtığı yeni konuya onlardan yola çıkıp cevap vermek ne kadar doğru. Ben rumuza değil konuya yorum yapayım.

3 hafta sonrasına izmirden antalyaya 35 liraya bilet aldık dün. Yani şileye gitmekle antalyaya gitmek arasında çok büyük fark olacağını sanmıyorum. Hele ki istanbul- antalya arası ucuz bilet bulmak çok daha kolay. Ve antalyada her bütçeye uygun otel bulunabiliyor. Ben olsam eşimi kavga etmeden ikna etmenin yollarını arardım. Gençliğim şilede geçti, çok keyifli bir yerdir. Ama bence yıllık tatilin yapılacağı bir yer değil. Bir iki günlük kaçamaklar için ideal şile. Tatiliniz heba olur gibi geldi. Uzun zamandır gitmedim otel tavsiyesi konusunda yardımcı olamam malesef.

Insanlara haksız bulduğunuz yerde bunu söyleyin de konuyla ilgisi ne yazdıklarınızın?
Sapla samanı karıştırmanın ne alemi var.

Bilgim yok, şimdiden iyi tatiller.

Yeni iyeyim mesaj hakkım yok sanırım ama ağva da greenline guest house U tavsiye edebilirim. Balayimizi orda yapmıştık. Yemekleri cok guzel,tertemiz , ve sahipleri cok ilgili. Biz erken rezervasyonla parayı ödediğimiz halde bir gun erken çıkmamız gereksinme oarayi hiczotluk çıkarmadan iade ettiler. T kafa dinlemelik bi yer

Ayy eski konunu biliyoruz bak gibi davranmazsaniz nasıl olur. Kadın birşey sormuş cevabı bu mu bizde yazdık eski konularına ama şimdi yeri mi Allahım herkes hafızasını yarıştiracak ya

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bence şile yerine Adalara gidin. Mesela Büyükada. Hem denizi çok güzel, hem bence ortamı Şileden daha güzel.

valla antalyada onceden yasamis biri olarak soyluyorum cok ucuza bilet bulabilirsiniz..
ve denizi zaten harika ozellikle kemer... lara .. ayriyetten kemerde oteller hem lüks hem de cok ucuza oteller var bi bakin derim

Bence şile yerine Adalara gidin. Mesela Büyükada. Hem denizi çok güzel, hem bence ortamı Şileden daha güzel.

valla antalyada onceden yasamis biri olarak soyluyorum cok ucuza bilet bulabilirsiniz..
ve denizi zaten harika ozellikle kemer... lara .. ayriyetten kemerde oteller hem lüks hem de cok ucuza oteller var bi bakin derim

karasuya gıdın hem uygun hemde yakın

Hanimlar hepinize tesekkir ederim..bizimki 4-5 gunluk tatil olacak esimin izni yok birde tarih belli degil o nedenle uzak yer istemio.

Cikaracaginiz muhtemel kavga ve gurultulerin etraftan duyulmasini engelleyebilecek kalinlikta duvarlari olan otellerin henuz inşa edilmediği kanaatindeyim. .

konuyu okuyunca aynı şeyleri düşündüm.

Bu konunun gecmisle alakasi nedir?
Arkadslar size yeterli cewaplari wermis..
sunu demeliyimki İnsallah yasadiklarimi sizde yasarsanizda akliniz basiniza gelir

Evet netten baktim ucuz sileden tesekkur ederim degerlendircem..ama oteller yemek vermiyor acaba hergun orda yesek cok mu pahali olur ben hic bilmiyirum oralari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…