- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Demez eminim.1 haftadır numarsı var kızı hiç sevmem biliyo. Gelince hemen telefonu alcam ama anlicak. Allahım hamileyim migdeme agri girdi .sonrasında birakip girmeyi dusunuyorum,yanlismiFevri davranmayın bence. Yani, mesajları söylemeyin. Takipte kalın.
Çaktırmadan komşulardan falan bahsedin sonra konuyu o dediğin kıza doğru getirin. iş nasıl gidiyor vs. diye. Bir ağzını arayın, eğer size derse işte araba sürecekmiş ders vereyim diye takıldım falan sorun yok bence.
Ama demezse, takipte kalın.
Bende buna takildim.ne gerek var bu samimiyete o kiz kimki bana vermemiş ders onu kaldı şuan derdimizHoş değil gerçekten iş arkadaşı olur okul arkadaşı olur neyse de mahalleden birinin kızına sahalarda ders verecek bi kocanız mı kalmış. Hayır gene verilir ama size de bundan bahsetmiş olur filan ne bu ergen gibi mesajlaşmalar. Bence madem o uygulamayı yüklediniz (aslında yanlış ama) bi falso da yakaladınız bi haddini bildirin
Hayır yok tanımam etmem ara ara görürümKizla muhabbetin var mi?
Tüh ya kisadan konu acarsin diycektim de sen.dedikleri gibi birsey soyleme tartisma cikmasin ,sakin kal fakat burada da dolu bulursun yaz google cikar,erkrk.milletinin elalemin kadinlariyla samimiyetiyle ilgili konu falan oku agzini ara bakalim.tepkisi ne olacakHayır yok tanımam etmem ara ara görürüm
Sesimden anladi.mesajlari sildi.insanın zoruna gidiyor.Tüh ya kisadan konu acarsin diycektim de sen.dedikleri gibi birsey soyleme tartisma cikmasin ,sakin kal fakat burada da dolu bulursun yaz google cikar,erkrk.milletinin elalemin kadinlariyla samimiyetiyle ilgili konu falan oku agzini ara bakalim.tepkisi ne olacak
Kuzum sen uzerinde durmuyor gibi yaparsan oda onemsemez tavrini sorarsa bosber de gec belli etme kendini bak hakliyken haksiz olma amaaa bu konuyu caktormadan.ac iste yuzu mu kizariyor panik mi oluyor yani ben oyle yapardimSesimden anladi.mesajlari sildi.insanın zoruna gidiyor.
Mide bulandırıcı bir durum hakikaten bence ses çıkarmayıp mesajları takip etmeye devam edin buluştuklarında basarsınız
Aynen öyle evde mis gibi karısı çocuğu varken neden böyle yaparlar anlamam gerçekten erkek beyninde hatalı bir kısım var benceYok yaaa böyle erkeklere ya yemi ya suyu fazla geliyor. Evdeki eşi, çocuğu saygı sevgi beklerken bunlar aranıyor da aranıyor
Tüh ya keşke çaktırmasaydı hiç peki başka nereden yazışabilirler kiAdam watsapptan yazmaz ki artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?