- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
- Konu Sahibi atalente35
-
konu sahibiyle helalleştik zaten o bile anladı ne demek istediğimi ve hak verdi , siz mi karar veriyorsunuz nerde hangi yorumun gerekli olduğuna?İyi de biz tanımıyoruz bu insanları farkındaysanız aynı mahalle sakini falan değiliz. Sizin bi şey belirtmenize lüzum yok yani. Konu sahibi zaten kızı sevmiyor olmasına rağmen tek hata kondurmadı. Hala daha güzel de o yüzden sevmemiş bak şimdi o etiketlenecek demenin alemi var mı? Kadın zaten üzgün iyice canını acıtıyosunuz.Ne yuva yıkan kadınlar etiketlenmedi konu sahibi gayet bilinçli biri kimseyi etiketlemez merak etmeyin. Kız gelir buraya konu açar o zaman verirsiniz tesellinizi. Şimdi çok gereksiz.
Teskkur ederim düşünceleriniz için.haklisinix bende guvenilmemsi gerektiğini biliyorum.nedir bu kadınların çektiği ki çok üzgünüm gerçektenSizi tebrik etmek istiyorum gercekten, dik duruyosunuz ve ben eski konularinizi okudum. Esiniz gercekten ne mal oldugu belliymis o konulardanda. Asla guvenilecek bi insan degil, ve firsat gecse aldatacak. Siz cok iyi niyetli oldugunuz icin sizi salak saniyo ama degilsiniz tam bi hanimefendisiniz gercekten
Of göz kırptınız ya ben bittim şimdi eyvah. Günahımı aldınız söylediğim şeyle yaftaladığınız mevzunun alakası bile yok. Umrumda da değil düşünceniz artık , ayrıştırmalar tepeden bakmalar hangi biriniz falan filan demeler , aynı üslupta değiliz. DevamHangi birinizi alıntılayım? Ucuz demişsin ya! Ben başka cevap yazmam arkadaşım onu da bil. Meydan senin.
Güzel dilekleriniz için okadar mutlu oldum ki anlatamam ❤insallah kimse yaşamaz.aldatilmak el ele yada yatakta basmaktan ibaret olduğunu düşünmüyorum,bu şekilde görsem kahrolurdum herhalde o ayrı. Buna bile şükrediyorum. Bende öyle umuyorum insallah kimsenin başına gelmesinatalente35 canım şimdi denk geldim ve en baştan okudum hepsini.. hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bu süreçte kesinlikle kendini üzmemelisin şuan herşeyden değerli olan sen ve bebeğinsin hoş olmayan şeyler yaşamışsın çok üzüldüm bende bazı şeyleri affetmen göz yumman tekrarlanması demektir ne yapacağını söylemek tabiki bana düşmez benim fikrim ayaklarının üstünde durup kimseye boyun eğmemen olabilir ancak umarım birdaha böyle üzücü şeyler yaşamazsın
Tam zamanında konuyu kapatmak istediğinizi söylemişsiniz, sağduyulu yaklaşımınız için teşekkür ederim zira sıcak havalardan mı bunaldılar nedir bu ara sitede neredeyse her konuda üyeler kavga edip duruyor:))Arkadaşlar en azindan burda derdimi anlatıp rahatladım.hepinize teskkur ederim bana en azindan bi yol gösterenler oldu iyi geldi bu süreçte. Bu konuyu burda kapatmak istiyorum cunku sanırım gereksiz polemiklere girilcek. Çok soglun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?