• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah daha ileri gitmez yoksa bu süreçte bebeğimde etkilenir.cunku çok hassasımdır asla güçlü bir kişiliğim yok malesef.bide gelince telefonuma bakıp uygulamalara baktı tek tek ben caktirmadim.kotu niyetliydiki yada yaptığını yanlış buldu ki eve geldi geleli sürekli benle ilgileniyo,opuyo,şunu alayimmi canin bisey cekiyomu falan,sucluluk duygusu hissediyorum.

Ben kesinlikle kadin ve erkegin arkadaş olmasi gerektigini düşünüyorum heterojen gruplarda ortamin seviyesi yükseliyor. Ama konudaki saçmalik tamamen. Karisi isteyince öğretmeyen adam, "karisinin hoşlanmadıği"/bir genç kıza arabasi dahi olmadığı halde öğretmeyi teklif ediyor. Muhtemelen aralarinda en az 5 yaş var. İşle ilgili bir sey konusacaksan arar konusursun. Arkadaşlık edeceksen birebir değil de grupla arkadaşlık yaparsin,is disi saçma muhabbet etmez,mesajlaşmazsın. Adam bana hic iyi niyetli gelmedi.
Konuyu okuyarak bu yorumu yazdım
Kanıt olmadan sadece böyle bir mesaja dayanak sinirlenmek alev almayı saçma buluyorum
Elinden gelse eşini fanusa koyup saklacak kadınlar var
Bir dur sakin ol olayı anlamaya çalış aklınla hareket et
Kötü niyeti bile olsa bu tepkilerle ne kazanacak
Neyi ispat edecek kişi

Konuyu okuyarak bu yorumu yazdım
Kanıt olmadan sadece böyle bir mesaja dayanak sinirlenmek alev almayı saçma buluyorum
Elinden gelse eşini fanusa koyup saklacak kadınlar var
Bir dur sakin ol olayı anlamaya çalış aklınla hareket et
Kötü niyeti bile olsa bu tepkilerle ne kazanacak
Neyi ispat edecek kişi
Bakin ilk baştan sorun etmedim ama neden mesajları siliyo hemde her yazdıktan sonra

Okurken bile gerildim, hamile karısı evde beklesin. O da elalemin kızına araba öğretme derdine düşsün. Yaptıkları yazışması madem normal neden siliyor? Çünkü biliyor ki sen öğrensen kızarsın,kızla mesajlaşmasının yanlış olduğunun farkında.

Öfkene yenilip sakın web yüklediğini söyleme, takip et. Hatta birkaç gün gerekirse bir hafta bekle. Çünkü işin rengini tam öğrenmeden ortaya çıkarırsan eşin bir sürü yalanla seni ikna eder üste çıkar. Sende bebeğim olacak deyip içinde kalan şüpheyle devam edersin ki buda seni ömür boyu huzursuz eder. Kesin delil bulana kadar bekle o ve ekran görüntüsü al. Baktın ki hep laubali konuşmaları var ama fiilen görüşmeyip mesajlaşmaya devam ediyorlar o zaman söylersin bildiğini.
Evet bende böyle düşünüyorum.teskkur ederim

Bakin ilk baştan sorun etmedim ama neden mesajları siliyo hemde her yazdıktan sonra
Burada sakin olup iradenize hakim olmalı
Bunun anlamını anlamaya çalışmalısınız belki hiç kötü niyet yoktur
Belkide birşeyler vardır
Her iki durumdada kıskançlık krizi size kaybettirir
Tepkiniz tamanen duygusal

Burada sakin olup iradenize hakim olmalı
Bunun anlamını anlamaya çalışmalısınız belki hiç kötü niyet yoktur
Belkide birşeyler vardır
Her iki durumdada kıskançlık krizi size kaybettirir
Tepkiniz tamanen duygusal
Evet mantıklı hareket etcem inşallah.yine iyi tuttum kendimi

Inşallah daha ileri gitmez yoksa bu süreçte bebeğimde etkilenir.cunku çok hassasımdır asla güçlü bir kişiliğim yok malesef.bide gelince telefonuma bakıp uygulamalara baktı tek tek ben caktirmadim.kotu niyetliydiki yada yaptığını yanlış buldu ki eve geldi geleli sürekli benle ilgileniyo,opuyo,şunu alayimmi canin bisey cekiyomu falan,sucluluk duygusu hissediyorum.
aldır kuzum taa karşı yakadan bir şey işte zor bulunanan bir şey gitsin alsın ve suçluluk hissediyormuş whatsap a biraz daha girsin daha neler hissedecek haberi yok ,sen sıkma canını üzülmek çözüm değil serin kanlı ol takipte kal ve bebegini düşün ayrıca sinirlenince ağlamakta zayıflık olarak görülüyor başına gelenler için ama oyle bir şey yook rahatlama o ,

Valla ben kıskancım lüzumsuz herşeyin de hesabını sorarım başta pek sallamıyodu ama artık çok iyi tanıyor yanlış bişey olmayacağından emin olduğum kişilerle bile lüzumsuz samimiyetini yakalarsam burnundan getireceğimi bilir böyle bişeye denk gelirsem de nerden gördüğümü bildiğimi soracak kadar da fırsatı olmaz cinneti sağlam geçiriyorum sanırım🙄

aldır kuzum taa karşı yakadan bir şey işte zor bulunanan bir şey gitsin alsın ve suçluluk hissediyormuş whatsap a biraz daha girsin daha neler hissedecek haberi yok ,sen sıkma canını üzülmek çözüm değil serin kanlı ol takipte kal ve bebegini düşün ayrıca sinirlenince ağlamakta zayıflık olarak görülüyor başına gelenler için ama oyle bir şey yook rahatlama o ,
Maalesef yinede yapamam uykusundan kaldırıp keşke yapabilsem.keske bu şekilde rahatlamak yerine bağırıp çağırsam, konuşamıyorum cunku derdimi anlatamıyorum karşı taraf üste cikiyo bu sefer.

Valla ben kıskancım lüzumsuz herşeyin de hesabını sorarım başta pek sallamıyodu ama artık çok iyi tanıyor yanlış bişey olmayacağından emin olduğum kişilerle bile lüzumsuz samimiyetini yakalarsam burnundan getireceğimi bilir böyle bişeye denk gelirsem de nerden gördüğümü bildiğimi soracak kadar da fırsatı olmaz cinneti sağlam geçiriyorum sanırım🙄
Demi ama insan eşinin nasıl biri olduğunu bilir ona göre davranır.o kadar zaman oldu benim 1 yanlışım olmadi ama onun böyle ufak ufak hep yanlışına denk geldim

Maalesef yinede yapamam uykusundan kaldırıp keşke yapabilsem.keske bu şekilde rahatlamak yerine bağırıp çağırsam, konuşamıyorum cunku derdimi anlatamıyorum karşı taraf üste cikiyo bu sefer.
üste çıkıyor ama iş çirkinleşmiyor kimse sevmez öyle şeyleri kendine yüklenme sen o an tepki vermesende haksızda görülsen işin sonrası açıklarsın bunlara takılma

Vicdan yapmış işte, ya da senin bir şeyler bildiğini anlamış; bir anda bu kadar üstüne düşmeler falan normal değil.

Hiçbir kötü niyeti olmayabilirde
Sırf eşinin tepkisinden korkup gece yolu üzerindeki kadın arkadaşını arabasıyla evine bırakıp bunu eşinden saklayan adam biliyorum
Ve karısı bunu duyduğunda boşanmanın eşiğine gelmişler
Adam tamamen saf bir niyette olduğunu kanıtlayamamış
Eğer saf isen neden sakladın diyormuş
Adam şunu diyememiş senin tepkinden korktum ve haklıymışım
Yani yapmayın bunu

Lütfen üzülme ama sen kendin de farkındasın. Siliyorsa aralarında birşey yoksa bile birşey var. O yüzden bekle şimdilik. Umarım yaptığı hatayı erkenden anlar ve o eşikten atlamaz.

Son düzenleme:
Eşine mi kalmış araba kullanmayi öğretmek ? Bana hiç normal gelmedi neden telefon numarası var eşinin telinde?
İs arkadaşı olur mecburi yazması konuşmasi ya da aynı ortamda bulunması gereken durum olur ayrı . Onun haricinde ne alaka yazışmak konuşmak ? Bana çok normal gelmiyor saçma buluyorum gereksiz konuşma veya samimiyeti karşı cinsle.
Senin yerinde olsam hata yapmasını beklemeden çıkarırım kavgami ağzını da acamaz üste de çıkamaz. Sen yazış san böyle baskasiyla ne yaparmis acaba?
Başka hatalara meyil vermeden önünü şimdiden kesmelisin. Watsap tan da anlarsa anlasın sildirtmessin. Sıkıyorsa silsin bakalm hem suçlu hem güçlü .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X