• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevap bekliyorum.esimjn masajları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar biri şu whats up web uygulaması nasıl kullanılıyor bilale anlatır gibi anlatabilir mi bana? bi iş için lazım acil?

Konu sahibi seni takdir ediyorum fakat kocana yuh ve çüş diyorum. Ne olur çocuğunu kendini düşün. O hanzoda elaleme yavşayıp dursun. Kıza helal olsun
Teskkur ederim.evet kiz yüz vermiyodu. Benim eşim yazmaya calisiyodu ama kızda karşılık verseydi daha ileri gitcekti farkındaydım.

Kızlar şimdi bişey sorcam.esimin wp. Web uygulaması var bende öylesine yüklemiştim neyse bugün bi bakayım dedim.binkknusmaya denk geldim.mahalleden bi genç kiz var iş için numarası var telinde.onunla muhattap oluyo annesi babası varken kiz vermis telini.neyse tamam dedim olablir.Şimdikonuşmaya denk geldim öncesi silinmiş ama bişey olduğunu sanmiyorum.kiz, aynen bakalım artık demiş
Benimkide hayırlısı,senide görelim sahalarda ders vereyim sana demiş.belliki araba kullanma muhabbeti.kiz görmemiş daha bunun mesajını. Şuan delirdim çıldırdım.esimi aradım nerdesin diye görüyorum onu şuan ama sinirden birden aradım.bisey demedim ama sesimden anladı.bu uygulamanın bende olduğunu bilmiyo.biliyirum yanlis bişey ama yükledim işte.simdi eve gelcek nasıl tepki vercem bilmiyorum anlamadan nasıl mesajları yeni görmüş gibi yapcam sonrasında napmaliyim,sizce napayım çok sinirliyim suan
Ne alaka niye elin kızına sana ders vereyim diyo ....kuzeni olsa yigeni olsa böyle muhabbetleri anlarm

Anlaşilan kız huzur bozacak kadar güzel ama başka günahı da yok garibimin...siz durup dururken sevmemişsiniz çünkü o güzel ve siz kışkançsıniz, eşiniz ilk fırsatta yürümuş çunkü kız çok güzel ve eşiniz pislik, en sonunda karı koca birbirinize düşmüşsünüz ama kız hala güzel ve masum...allah bahtıni açik etsin
Anlayamadım yazınızı?kız güzel diye üzerine üzerine basiyosunuz amaç ne?nerden biliyosunuz yada ne fark ediyo güzel veya çirkin olması?burda sorun bumu.cok saçmalamışsınız

Teskkur ederim.evet kiz yüz vermiyodu. Benim eşim yazmaya calisiyodu ama kızda karşılık verseydi daha ileri gitcekti farkındaydım.
Ya birşeyler ağzıma geliyor da seni üzmek istemiyorum. Boşver vasıfsız gevşek bir adam insan bazen birşeyler paylaştığı insanların içini göremeyebiliyor. Ailen var yanında bunu düşün mutlu ol

Açıklama yaptı mı peki hiç? Kendini nasıl savundu merak ediyorum. Ama siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün en iyisini yapmışsınız şu an.
Evet.dun 2 kere geldi yalvar yakar pişmanım vs.timsah gözyaşları.ben anlamadim nasıl neden yazdım ama amacım asla kötü niyet değil falan falan beni kandırmaya çalıştı

Ya birşeyler ağzıma geliyor da seni üzmek istemiyorum. Boşver vasıfsız gevşek bir adam insan bazen birşeyler paylaştığı insanların içini göremeyebiliyor. Ailen var yanında bunu düşün mutlu ol
Haklisiniz.cok şükür ailem gitmemi yüz vermemi istemiyo evden kovdular

Anlayamadım yazınızı?kız güzel diye üzerine üzerine basiyosunuz amaç ne?nerden biliyosunuz yada ne fark ediyo güzel veya çirkin olması?burda sorun bumu.cok saçmalamışsınız
ne bileyim ben de onun açısından bakayım dedim konuya, zaten herkes sizin ve eşinizin adiniza söylenebilecek herseyi söylemiş, bir tek o kızın onuru, uğradıği haksızlık veya duşünceleri dile getirilmemiş, ben de o açıdan bakayım dedim, amacım sizi üzmek değildi, kırdıysam kusura bakmayın

arkadaslar biri şu whats up web uygulaması nasıl kullanılıyor bilale anlatır gibi anlatabilir mi bana? bi iş için lazım acil?
Piraye biri konu açmıştı bende bugün öğrendim adını. Bilgisayar teknoloji canavarı bir muzkad olarak olaya dahil oldum eşim bu ne ya kaldır diyo nasıl bağlandın sen oraya diyor 😆şaşkınız. Teknoloji korkutucu ürkütücü. Mesaj atayım ama banlanacaksam olmaz 🤣

Piraye biri konu açmıştı bende bugün öğrendim adını. Bilgisayar teknoloji canavarı bir muzkad olarak olaya dahil oldum eşim bu ne ya kaldır diyo nasıl bağlandın sen oraya diyor 😆şaşkınız. Teknoloji korkutucu ürkütücü. Mesaj atayım ama banlanacaksam olmaz 🤣
Ya ben telden yaptim ama olmuyor nedenki illa pc mi gerekiyor

ne bileyim ben de onun açısından bakayım dedim konuya, zaten herkes sizin ve eşinizin adiniza söylenebilecek herseyi söylemiş, bir tek o kızın onuru, uğradıği haksızlık veya duşünceleri dile getirilmemiş, ben de o açıdan bakayım dedim, amacım sizi üzmek değildi, kırdıysam kusura bakmayın
Ben veya kimse burda kıza bişey demedi ki,ben kızın asla yüz vermediğini dille getirdim, suçun esimde olduğunu biliyorum.

özelden at bacim, benim kız (11) ananesiyle (63)dedikodumu yapıyor, acil bakmam lazım, başının gözünün sadakası olur

• Komik
Reactions: JES
Sen böyle yorumları okuyup canını sıkma bu olayın guzellikle cirkinlikle alakasi yok saniyorlar ki cirkin olunca canin daha az yanacak yada guzel oldugu icin sorun yaptigini düsünüyorlar isterse dünyanın en cirkin kadını olsun burada o insana yazdığı mesaj niyet canını yine acıtacaktı. ( Not: Bu arada genelde erkekler eslerinden daha cirkin kadınlarla aldatma olayını gerceklestiriyor). Eminim sen çok naif güzel bebeğine hamile bir kadınsın 😍

Ben veya kimse burda kıza bişey demedi ki,ben kızın asla yüz vermediğini dille getirdim, suçun esimde olduğunu biliyorum.
Tatlım bu olay dedikodu çarkinda özneleriyle duyulduğunda o kiz o muhitte yuva yikan konumuna düşecek , şu anda sen onu düşunecek durumda değilsin farkindayım ama bi de boyle bir boyutu var, ben o yüzden yapmıştım o yorumu

Son düzenleme:
Sen böyle yorumları okuyup canını sıkma bu olayın guzellikle cirkinlikle alakasi yok saniyorlar ki cirkin olunca canin daha az yanacak yada guzel oldugu icin sorun yaptigini düsünüyorlar isterse dünyanın en cirkin kadını olsun burada o insana yazdığı mesaj niyet canını yine acıtacaktı. ( Not: Bu arada genelde erkekler eslerinden daha cirkin kadınlarla aldatma olayını gerceklestiriyor). Eminim sen çok naif güzel bebeğine hamile bir kadınsın 😍
Inaninki mesajı gördüm sınır oldum.insanlar tuhaf.ne güzeller aldatiliyo,ama kimi kadınların düşünceleri garip.cok soglun teskkur ediyorum çok kere ❤❤

Tatlım bu olay dedikodu çarkinda özneleriyle duyulursa o kiz o muhitte yuva yikan konumuna düşecek , şu anda sen onu düşunecek durumda değilsin farkindayım ama bi de boyle bir boyutu var, ben o yüzden yapmıştım o yorumu
Yanı sizde o yönden bakarsak haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X