- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Aynisini söyledim,kuzenin akraban kimsen değil sanane? Sanami düştüNe alaka niye elin kızına sana ders vereyim diyo ....kuzeni olsa yigeni olsa böyle muhabbetleri anlarm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisini söyledim,kuzenin akraban kimsen değil sanane? Sanami düştüNe alaka niye elin kızına sana ders vereyim diyo ....kuzeni olsa yigeni olsa böyle muhabbetleri anlarm
Rica ederim canım ben de okuyunca ne alaka dedim senin gibuInaninki mesajı gördüm sınır oldum.insanlar tuhaf.ne güzeller aldatiliyo,ama kimi kadınların düşünceleri garip.cok soglun teskkur ediyorum çok kere ❤❤
Bu yorum daha iyi oldu şimdiTatlım bu olay dedikodu çarkinda özneleriyle duyulduğunda o kiz o muhitte yuva yikan konumuna düşecek , şu anda sen onu düşunecek durumda değilsin farkindayım ama bi de boyle bir boyutu var, ben o yüzden yapmıştım o yorumu
ama geçecek....kız sırf güzel olduğu için harcanacak bu durumda...hoop döndük ilk yorumuma...ilkinde de niyetim kotü değildi ama durum ortadaBu yorum daha iyi oldu şimditabiki kızın günahı yok bu durumda adını gecirmemek lazım
Iste güzellikle ilgili olmadığını düsünüyorum ben de hala... çirkinde olsaydı yine harcanırdıama geçecek....kız sırf güzel olduğu için harcanacak bu durumda...hoop döndük ilk yorumuma...ilkinde de niyetim kotü değildi ama durum ortada
dikkat çekecek bir kiz olmasa pas vermeden hiçbir erkek yaklaşmaz, belli ki pas vermemiş zaten, pas vermiş olsaydı dedikodularin altı dolu olacaktı , yuva yıkmış olacaktı elbette ama şu durumda o kız hiç yoktan zor duruma düşecek, neden? çünkü güzelIste güzellikle ilgili olmadığını düsünüyorum ben de hala... çirkinde olsaydı yine harcanırdı![]()
Dikkat çekecek kızla eşim muhattap olacak yolarım eşimidikkat çekecek bir kiz olmasa pas vermeden hiçbir erkek yaklaşmaz, belli ki pas vermemiş zaten, pas vermiş olsaydı dedikodularin altı dolu olacaktı , yuva yıkmış olacaktı elbette ama şu durumda o kız hiç yoktan zor duruma düşecek
Allah yardımcınız olsun. Bu ne yaa hiç mi insanın aklına ben evliyim, çocuğum olacak diye gelmez?? Rezil şey. Adam diyemiyorum. Hani ergen yapmaz şu hareketi.En son dun tekrar mesajını gördüm.kiz durum paylaşmıştı. Yigenini öperken ama böyle baya opuyo videoda.bu bizimki de
O nasıl öpmek oyle
Diye yazmış.ama kiz buna karşılık vermemiş işi sormuş.ben en son dayanamadım. Kıyameti kopardım bıraktım anneme geldim burdayım dünden bu yana
Whatsab web e baglimisin hala konusuyormuAynisini söyledim,kuzenin akraban kimsen değil sanane? Sanami düştü
Neymiş kiz 6 7 yas buyukmus ablasi yasindaki kiz hiç o gözle bakmazmış asla kimseye, maksat makara falan diyo bideAllah yardımcınız olsun. Bu ne yaa hiç mi insanın aklına ben evliyim, çocuğum olacak diye gelmez?? Rezil şey. Adam diyemiyorum. Hani ergen yapmaz şu hareketi.
Bağlıyım evet.dun kıza eşim yanlış anladı sizle ise devam etmicem k.bakmayin falan yazmıştıWhatsab web e baglimisin hala konusuyormu
Ben şahsen çirkin olsada baya olay çıkartırdım. Benim icin kisinin güzelligi ön planda degil onunla yaptığı paylaşım hele ki duygusal paylaşım çok önemli böyle bir seyi yaşadıysa guzel cirkin farketmez beni derinden üzer.. sanırım daha duygusal bakıyorum.. empati yaptığımda dadikkat çekecek bir kiz olmasa pas vermeden hiçbir erkek yaklaşmaz, belli ki pas vermemiş zaten, pas vermiş olsaydı dedikodularin altı dolu olacaktı , yuva yıkmış olacaktı elbette ama şu durumda o kız hiç yoktan zor duruma düşecek, neden? çünkü güzel
Iyi bari onu yapmışBağlıyım evet.dun kıza eşim yanlış anladı sizle ise devam etmicem k.bakmayin falan yazmıştı
Ama onu WhatsApp webden izlediğini anlamıştı?Bağlıyım evet.dun kıza eşim yanlış anladı sizle ise devam etmicem k.bakmayin falan yazmıştı
Keske bunu yazmasaydı hey AllahımBağlıyım evet.dun kıza eşim yanlış anladı sizle ise devam etmicem k.bakmayin falan yazmıştı
Yanı çirkin olsam hak vercekmis sanırım yorum yapan kişi.kii güzellik göreceli bir kavram herkese göre değişir.benim için dünya güzeli olsa sorun değil ben benim gururumu kirmismi ona bakarım çirkinde olsa değişmez.bu bi bahane olmamalıBen şahsen çirkin olsada baya olay çıkartırdım. Benim icin kisinin güzelligi ön planda degil onunla yaptığı paylaşım hele ki duygusal paylaşım çok önemli böyle bir seyi yaşadıysa guzel cirkin farketmez beni derinden üzer.. sanırım daha duygusal bakıyorum.. empati yaptığımda daatalente35 ye çok hak veriyorum duygusunu anlayabiliyorum hamile oldugu icin de daha destek olucu yorumlarla yanında olalım derim... çok zor bir durum çünkü...
Benide rezil etmiş oldu.kiz sonuçta buna yürümedi benimki aradindi derler ya .Keske bunu yazmasaydı hey Allahımne gerek var bunu söylemeden irtibatı kesemiyo mu
Yanı evetAma onu WhatsApp webden izlediğini anlamıştı?
Deseydiniz gözüme mi inanayım sana mı? Benim bu tarz yazışmalarım olsa sen ne düşünürdün diye de ekleseydin. Böyle makara görmedim ben, erkek erkeğe yapabilir ancak. O bile düşününce tuhaf duruyor. Hiç hoşlanmıyorum şu gereksiz samimiyetlerden. Lütfen kendinizi üzmeyin. Süründürün. Acımayın.Neymiş kiz 6 7 yas buyukmus ablasi yasindaki kiz hiç o gözle bakmazmış asla kimseye, maksat makara falan diyo bide