- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi nedersende
-
13yaş kaç
benim 8 yaşındaki yiğenim, karşısındaki insanın zayıf noktasını farkettiğinde, ya da onu üzen durumu bildiğin de, empati yapabiliyor.13 yaşında zeka seviyende herhangi bir eksiklik olabileceğini düşünüyorum.
Yalnız şöyle bir şey var bunun empati ile alakası ne? İşte politik bir cevaptı yazdığın, bu kadar sinirlenecek ne yaşadın bu hayatta merak ediyorum.benim 8 yaşındaki yiğenim, karşısındaki insanın zayıf noktasını farkettiğinde, ya da onu üzen durumu bildiğin de, empati yapabiliyor.13 yaşında zeka seviyende herhangi bir eksiklik olabileceğini düşünüyorum.
TAMAMYalnız şöyle bir şey var bunun empati ile alakası ne? İşte politik bir cevaptı yazdığın, bu kadar sinirlenecek ne yaşadın bu hayatta merak ediyorum.
bel ağrısı karın ağrısı adet belirtisi..kadın yani mesela ben adet olmadan 1-2 gün önceden belimde ve karnımda ağrı olur...arkadaşında hamilelik belirtisi yok adet belirtisi var...hamile kalan kadının başı döner kusmayla sonuçlanacak şekilde midesi bulanır...merhaba hanımlar. size bir sorum olcak bizim komşumuz var 25 yaşında 4 yıllık evlik ilk sene korunmuş ondan sonra çocuk istemişler ama kalamamış. şimdi tedavi görüyor yaklaşık 10 gün adeti gecikmiş ama adet olıcakmış gibi belinde ve karnında ağrısı varmış. sizce hamile olabilir mi? merak ediyoruz bende buraya soralım bir dedim. dün tahlil yaptırıcaktı ama 1-2 geçsin daha belki hasta olurum umutlanmıyım diye gitmedi yarın gidicekmiş. biz merak ettik size sormak istedik. bel ağrısı ve karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi? cevaplarınızı bekliyoruz :)
yani ne diyelim ki.
-evet olabilir
-hayır hamile değil.
5 tl.lik bir teste bakar yahu.
hahahaCanım gebelik testi yapsın...cubuguda burya koyun ona gore hamile mi? degilmi bakalım...
Niye guldun kız..hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?