cevap bekliyoruz :)

Cık olamaz
Dünden beridir belim ve karnım ağrıyor
Yağmurdan mıdır nedir kıvranıyorum
O zaman benim de hamile olmam lazım
Ama imkansız 9 aydır tık yok

evet olabilir en kısa zamanda test ile öğrenmelisiniz. ayrıca arkadaşlar dalga geçilen yorumlar hiç hoş değil.

Yalnız şöyle bir şey var bunun empati ile alakası ne? İşte politik bir cevaptı yazdığın, bu kadar sinirlenecek ne yaşadın bu hayatta merak ediyorum.

Hep bu yağmur ve Kış mevsimi yüzünden oluyor bunlar, hanımlarda bir stres bir gerginlik, bir kavga ve polemik isteği hasıl oluyor. Biraz sakin olalım, yağmurların azizliğine uğramayalım, konuya cevap lütfen

bel ağrısı karın ağrısı adet belirtisi..kadın yani mesela ben adet olmadan 1-2 gün önceden belimde ve karnımda ağrı olur...arkadaşında hamilelik belirtisi yok adet belirtisi var...hamile kalan kadının başı döner kusmayla sonuçlanacak şekilde midesi bulanır...

4 yil ciddi bir sure..
Allah tez zamanda nasip eder insAllah..

Surekli bir duzensizlik varsa belki hamile olmayada bilir..
Diger sekilde duzenli ise 10 gunluk gecikme ciddi bir belirti olabilir..
Birde bir onceki reglisinden bugune kadar kac gun gecmis?

Bu arada olmasa bile psikolojimiz bizi cok etkiliyor..
Arkadasiniz cok istedigi icin vucudu hamileymis gibi davranabilir..
Ben sahsen sabirsiz bir insanim kosup gidip yaptirmistim testi coktan..
Hayirlisi olsun.

10 güç geçmişse günü.
İdrar testinde 2 dk ya çıkar.
3 tl lik test, alın gitsin.
İnşallah hamiledir :)

yani ne diyelim ki.

-evet olabilir
-hayır hamile değil.

5 tl.lik bir teste bakar yahu.

ben 2 liraya aldım.
bunu bile soruyorlar ya şaşırıyorum hakikatten.
neyse oyumu evet hamile olabilir olarak kullanıyorum..

Bende uzun süre hamile kalamadım 1buçuk yıl falan ama benim adet dönemim hep dğzenliydi bir ara düzende Şaşmaz oldu 10 gün 5 gün ileri atmaya başladıki eskiden ancak 1 gün şaşırdı. Bir ağlaya sordum rahim gebeliğe hazırlanıyor dedi. Bu dğzensizlik başladıktan 6 ay sonra hamile kaldım.

Yine bebeği olmayan bir arkadaşım beni arayıp adet gününün çok geçtiğini söyledi bense bunu ona anlattım. Şimdi 4.buçuk aylık hamile maşallah.

Darısı arkadaşınızın başına

Benimde iki sene bebeğim olmadı o kadar çok test yapmıştımki hamile kalmadan önceki son aylarda artık yapmıcam test diodum. O üzüntüyü iyi biliyorum hamile kaldığım ayda aynı adet belirtilerini yaşıyordum o yüzden hiç umutlanmadım.meğer hamileymişim :) inşallah arkadaşınızda hamiledir, onu test konusunda cesaretlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…