canım hiç üzülme,hiç ağlama,hatta bu adamdan kurtulduğuna sevin.ve bence bu adam ses kayıtlarını almakla kendi kuyusunu kendisi kazmış,çünkü bu tamamen kötü niyet ve boşanmaya hazırlık göstergesi.hiç merak etme avukatın sağlam dilliyse hepsini çürütecektir.sen bu süreçte hemen toparlan kendine gel.o mahkemede dimdik dur,sorulanları net ve açık birşekilde açıklaman ve asla asla güçsüz olmaman gerekiyor.hep kötü günlerinizi düşün,ve kurtuldum de hep,çok şükür ailem yanımda de.bak baban da başındaymış.biz anlaşmalı tek celsede ayrıldık,çocuğumuz yok.1.5 ay oldu,tek başıma (başımda birtek annem var) ev tuttum hem annemin evini hem kendi evimi taşıdım,akarı kokarı derken çok şükür.şimdi sadece pişmanlığını görüp bana dediği gibi benden birşey bekleme demek istiyorum.sen ama hep ii gözük,dün vardı bugün yok de,bana beni yollayacak deil ben gitsem bile geri getircek adam lazım de.ve nafakanı da tazminatını da almak için mücadele et.geçicek emin ol,her acıya alışıyor insan..dönüm noktası hayatımızda.ama aşacağız.Allah yardımcın olsun.