24. Haftada saglik ocaginda yaptirdim
geçen hafta sonu yaptırdım 25. hafta içinde
şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz lütfen.bende cuma günü yaptıracağım da...merak ediyorum.
Önce aç karnına gidip kan veriyorsun sonra eczaneden aldığın şekerli suyu içip 1saat sonra tekrar kan veriyorsun.Aç karnına olduğu için biraz bulantı olabiliyorşeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz lütfen.bende cuma günü yaptıracağım da...merak ediyorum.
Ben 21. Hafta da yaptirdimMerhaba hamişlerr şeker yüklemesini nezaman yaptırdınız?
arkadşaım yeni yaptırdı redbull gibi tadı olan bir içecek içiyomuşsun..içmeden önce kan testi içtikten sonra ve 1-2 saat sonra bir daha kan testi yapılıyomuş yani toplam 3 kere..
vücuduna şeker girdiğinde verdiği tepkilere bakıyolar işte canım..
Önce aç karnına gidip kan veriyorsun sonra eczaneden aldığın şekerli suyu içip 1saat sonra tekrar kan veriyorsun.Aç karnına olduğu için biraz bulantı olabiliyor
Erkek mi olucak? :) Ben de ekşi elmayı çok severdim ama hamileliğimden beri ekşi elma yiyemiyorum hamileyken de hep tatlı yedim.Sen içini ferah tut olumlu düşünnormalde şekerli şeyler benim inanılmaz iştahımı keser ve fazlası midemi bulandırır ama bu hamileliğimde şekerle aramız iyi.bu iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorum ama bakalım,yarın görücez.inşallah olumsuz bir sonuç çıkmaz.bilgi için teşekkürler canım.
Erkek mi olucak? :) Ben de ekşi elmayı çok severdim ama hamileliğimden beri ekşi elma yiyemiyorum hamileyken de hep tatlı yedim.Sen içini ferah tut olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?