cevap lütfennnnn

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz lütfen.bende cuma günü yaptıracağım da...merak ediyorum.

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz lütfen.bende cuma günü yaptıracağım da...merak ediyorum.

arkadşaım yeni yaptırdı redbull gibi tadı olan bir içecek içiyomuşsun..içmeden önce kan testi içtikten sonra ve 1-2 saat sonra bir daha kan testi yapılıyomuş yani toplam 3 kere..
vücuduna şeker girdiğinde verdiği tepkilere bakıyolar işte canım..

Önce aç karnına gidip kan veriyorsun sonra eczaneden aldığın şekerli suyu içip 1saat sonra tekrar kan veriyorsun.Aç karnına olduğu için biraz bulantı olabiliyor

teşekkürler bilgilendirme için canım.yarın gidip uygulamalı olarak da göreceğiz bakalım. :)

Önce aç karnına gidip kan veriyorsun sonra eczaneden aldığın şekerli suyu içip 1saat sonra tekrar kan veriyorsun.Aç karnına olduğu için biraz bulantı olabiliyor

normalde şekerli şeyler benim inanılmaz iştahımı keser ve fazlası midemi bulandırır ama bu hamileliğimde şekerle aramız iyi.bu iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorum ama bakalım,yarın görücez.inşallah olumsuz bir sonuç çıkmaz.bilgi için teşekkürler canım.

Erkek mi olucak? :) Ben de ekşi elmayı çok severdim ama hamileliğimden beri ekşi elma yiyemiyorum hamileyken de hep tatlı yedim.Sen içini ferah tut olumlu düşün

Erkek mi olucak? :) Ben de ekşi elmayı çok severdim ama hamileliğimden beri ekşi elma yiyemiyorum hamileyken de hep tatlı yedim.Sen içini ferah tut olumlu düşün

kız olacak canım.birincisi de kızdı ama onda turşu,limon,erik ekşi ne varsa onları yerdim.şimdi tatlı krizlerindeyim.bu arada şekerim 148 çıktı.yarın gidip 100mg ile tekrar test yaptırmak zorundayım.inşallah büyük bir problem yoktur.

24-28. haftalar arası yaptırılıyor canım ben 24+2'de yaptırdım.. sabah açlık şekerine bakılıyor sonra şekerli bi su gibi tadı olan glikozu içiyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun..
birde gece 11-12'den sonra hiç bişey yememiş olman aç karnına gitmen lazım..şekerli suyu içincede 1 saat beklediğin aradada hiç bişey yemiceksin canım.

Sağlıcakla gelsin inş.

Ben 29.haftada yaptırdım. Ben çok gözümde buyutmustum. Hiç de abartilacak kadar değilmiş. 75 lik yaptirmistim ozel hastanede. Icmeden once açlık kan sekerini olctuler. Ictikten sonra da ilk ikisi yarim saatlik arayla, diğerleri 1 saatlik arayla toplam bes kere kan aldilar. Kan almalari yordu beni. Neyseki gecti :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…