Cevap verdim ama sonrası için akıl verin...

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Iki gündür annesi için hastanelerde koşturuyorum sabah erken kalkıp ama bugün eczaneye giderken trafik duruyordu ben de yaya geçidinden geçeyim dedim kocam arabaların arasından geçti yanıma gelince de "köyden yeni gelenlere benziyorsun aynı ,trafiği hayatında yeni gördün sanki öylesin" dedi. Ben de " beni ezmeye çalışarak egonu mu rahatlatıyorsun. Çok zavallıca " dedim ama rahatlayamadım. Annesi ile diğer gelin ilgilenmiyo bile kayınvalidesinin evine geliyor benim yaptığım yemekleri yiyor sadece arada salata filan yapar canı isterse o da... onun gibi banka hesabımda para yok diye galiba... bıktım artık.

Son düzenleme:
Iki gündür annesi için hastanelerde koşturuyorum sabah erken kalkıp ama bugün eczaneye giderken trafik duruyordu ben de yaya geçidinden geçeyim dedim kendisi arabaların arasından geçti yanıma gelince de "köyden yeni gelenlere benziyorsun aynı ,trafiği hayatında yeni gördün sanki öylesin" dedi. Ben de " beni ezmeye çalışarak egonu mu rahatlatıyorsun. Çok zavallıca " dedim ama rahatlayamadım. Annesi ile diğer gelin ilgilenmiyo bile kayınvalidesinin evine geliyor benim yaptığım yemekleri yiyor sadece arada salata filan yapar canı isterse o da... onun gibi banka hesabımda para yok diye galiba... bıktım artık.

Afedersiniz ama uslubu igrenc bir kvniz var. Uzuldum size.

Mesafe candir, mesafe koyun asilmayacak sekilde :KK14:

Cok terbıyesızmış ılgılenmeyın ne hali varsa görsün bence

Kocam öyle dedi kızlar pardon sinirimden kimin dediğini yazmamışım

Kim dedi ki bunu eşiniz mı kv mı tam anlamadım ? Ama kim dediyse bence kendisi o tabire uyuyor. Doğru olan yaya geçidini kullanmaktır

Eşiniz mi dedi bunu size? Ben öyle anladım sanki. Çok ayıp etmiş ama cevabınız gayet yerinde olmuş. Bundan sonra da tavırlarınızla kırgınlığınızı belli edin, anlasın özür dilesin biraz kıymet bilsin.

Ben anlamadım yaya geçidinden geçeceksiniz zaten başka nerden geçmeniz gerekiyordu anlamadım?

İyi yapmışsın. Aslinda kendi yeni dağdan inmiş. Yaya gecidini bilmiyor galiba.
Sakin altda kalma.

Asıl cahil, araba görmemiş sensin. Yayalar için geçit varken, davarlar gibi trafiğe dalmandan belli....demek lazımdı.

Back
X