Hayırlı olsun çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBen de günüm geçtiği için test yapmış silik çizgi görüp doktora gitmiştim. Ultrasonda görmedi. Alttan baktı alttan da görmedi. Ona testinde çıktı. X gün gel tekrar bakalım dedi ve bingo kese göründü. Geç döllenme imiş. Kan testini bekleyin anlayacağınız.
Hayırlı olsun çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Yaaa inşallah canımsın çok teşekkür ederimFarklı marka test alıp deneyebilirsiniz. Ama eminim ki vardır. Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz
E nabızdan yeni baktım açıklanmış 868.8 çıktı ne demek bu biliyor musunuzKan testi e nabizda görünmedimi hemen ultrasonda görünmüyor beta yükselmesi lazım en az bir tafta sonra falan görünür,hayırlı olsun
Hamilesin değerinde yüksekE nabızdan yeni baktım açıklanmış 868.8 çıktı ne demek bu biliyor musunuz
Hamilesiniz gözünüz aydın ultrason da beta hcg 3000 olmadan görünmüyorE nabızdan yeni baktım açıklanmış 868.8 çıktı ne demek bu biliyor musunuz
E nabızdan baktım yeni açıklanmıs 868.8 ne demek bu biliyor musunuzBen de günüm geçtiği için test yapmış silik çizgi görüp doktora gitmiştim. Ultrasonda görmedi. Alttan baktı alttan da görmedi. Kan testinde çıktı. X gün gel tekrar bakalım dedi ve bingo kese göründü. Geç döllenme imiş. Kan testini bekleyin anlayacağınız.
Hamilesin evet tebrikler bir kere daha kan ver betayi takip et sonra kadın doğuma gidersin şimdi bişey görünmezE nabızdan yeni baktım açıklanmış 868.8 çıktı ne demek bu biliyor musunuz
Çok ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldummmmm haftaya gitsem görünmez değil mi yineHamilesin evet tebrikler bir kere daha kan ver betayi takip et sonra kadın doğuma gidersin şimdi bişey görünmez
Adetim 1 hafta gecikiyorBat a kaç gün kala sonucunuz
Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim
Adetim 1 hafta gecikiyor
Peki bu değerle kaç haftalık oluyor bilginiz var mıHamilesiniz gözünüz aydın ultrason da beta hcg 3000 olmadan görünmüyor
6. 7. Haftada görünür zaten betanın 3000 3500 olması lazım haftaya olur zatenÇok ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldummmmm haftaya gitsem görünmez değil mi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?